SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Vulpița de la Antena 1 a dat marea lovitură. Câți bani a făcut în doar 24 de ore
Lansarea anului în muzică! Vulpița și Axinte au dat o lovitură de nota 20 după ce au lansat pe YouTube o piesă care, în doar 19 ore, a devenit virală. Piesa se numește într-un mare fel. Îți stă mintea-n loc câte vizualizări a putut să strângă piesa asta!

 

 

Aproape un milion de vizualizări în 19 ore

 (900.000) a strâns piesa lui Axinte cu Vulpița, „Hai la București”. Vorbim de un videoclip în care Vulpița e prezentă doar cu trupul, pentru că nimic nu o recomandă să cânte. Axinte e cel care dă greutate melodiei, dar prezența Vulpiței și a lui Viorel – personaj în videoclip – sunt de natură să adune vizualizări.

Pentru apariția în videoclip, Vulpița din Vaslui va primi 10.000 de lei dar și vizualizările îi vor îngroșa veniturile. „Și-n țară, și-n Capitală, eu am devenit virală, sunt Vulpița cea virală„, cântă Veronica Stegaru.

 

Reacțiile au fost mai mult contra decât pro

Paradoxal, deși a adunat multe vizualizări, videoclipul nu e apreciat, iar comentariile internauților vorbesc de la sine:

“Mai avem si noi de ce râde, pe vremea aceasta, în izolare la domiciliu si în fata televizorului. Ce sã faci toatã ziua acasă? Te mai uiti la Vulpita si la Viorel. Stiu, o sã spuneti că am înnebunit, dar dacă aveti voi altă solutie, în timp ce autoritãtile ne spun să stăm doar în casă, astept să-mi spuneți”, a scris Larisa.

 

Toată lumea se izolează din cauza coronavirusului, iar Vulpița scoate piesă„, iar altcineva a fost și mai vehement: „Oameni cu facultăți și talent nu ajung la TV și nu își lansează piese, dar Vulpița cu 8 clase, da. Rușine„. În replică, un alt internaut a scris: „Legenda spune că această melodie vaface în 24 de ore un milion de vizualizări. Nu e Vulpița de vină, ci noi, că o urmărim„. „De ce promovăm așa ceva? E o mamă de nota 2, o soție de nota 1 și acum lansează și piese. Dați-o afară”, a scris o telespectatoare.

Cineva mai binevoitor a văzut și partea plină a paharului:

„Decât asistați social la Blăgești, mai bine artiști. Ei au haz, noi avem umor, ce vreți să facem? Mai râdem de Vulpița și Viorel, că, dacă ne gândim numai că murim de coronavirus, chiar că nu mai avem șansă”, a răspuns altcineva.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

„Cele mai importante 10 lucruri pe care le-am învăţat de când mi-am pierdut fiul” – lista pe care fiecare părinte trebuie să o citească 6710 descoperiri care au uimit lumea au fost gasite de oameni in mod intamplator 2239

24 de oameni care au dus lucrurile simple mult prea departe 62O șoferită de autobuz a făcut un gest impresionant pentru un copil rătăcit pe stradă 316Trăiește viața frumos, după regulile renumitului psiholog Mihail Litvak 6624 de poze cu umbre care au creat un Univers paralel 388313 Oameni care acum cu siguranta regreta ca au ales sa isi faca un tatuaj 244019 fotografii pe care trebuie sa le privesti de doua ori pentru a vede ce se ascunde in ele 1688Reguli, ale oamenilor bogați, care îți vor schimba viața 22250 de medici le cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Iată ce le-au scris: 59
SuperClipuri.com 2021