SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Scenariu horror: Romania ascunde decesele provocate de Covid 19
Ziarul ”Libertatea” amorsează o bombă de proporții nucleare: în România e posibil să fie în derulare o operațiune de ascundere a deceselor provocate de Covid 19, cel mai probabil pentru a se lăsa impresia că actualii guvernanți gestionează bine situația.

Medicii din Spitalul Judeţean Suceava vorbesc, conform ”Libertatea”, despre cazuri de oameni întorși din Italia și morți de insuficiență pulmonară, dar neraportați drept COVID-19. Personalul medical se întreabă cum de a explodat, aparent dintr-o dată, virusul la peste 50 dintre ei și dacă nu cumva au fost mușamalizări, ei având niște suspiciuni în ultima perioadă.
”Am avut pacient ajuns decedat în ATI, veniţi din Italia. A decedat prin insuficienţă respiratorie. Cauza de la care a plecat insuficienţa nu ştim. Ne punem întrebarea, de ce a ajuns cu capacitate pulmonară de 30%. Ni s-a spus că l-au testat, că testul a fost negativ, dar totuşi la foaie nu era nimic, niciun test”. Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Suceava sunt revoltate de modul în care a fost gestionată criza care a dus la infectarea a jumătate din personalul spitalului.


Spun că numărul celor bolnavi a crescut din cauza dezorganizării şi deciziilor proaste luate de conducere. “Nimeni nu a luat legătura cu noi până acum”, acuză medicii şi asistentele cu care a discutat ”Libertatea”. După ce tot mai multe persoane au început să prezinte simptome, conducerea spitalului s-a bâlbâit şi nu a luat o decizie clară. Au fost chemat tot personalul la muncă şi pus înghesuit în aceeaşi cameră, fie că aveau sau nu simptome. Aşa s-a ajuns în situaţia ca jumătate din personal să fie infectat.

Doctorii şi asistentele spun că le-a fost frică până acum să vorbească, din cauza modului în care fostul manager conducea spitalul. Spitalul este în subordinea Consiliului Județean Suceava condus de liberalul Gheorghe Flutur.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

99 de fapte rapide și fascinante despre corpul uman 72512 tinute care te pun serios in dificultate, nu știi dacă să râzi sau să plângi 3646

Batrana are peste 90 ani, dar uite cat de meserias conduce acest Range Rover! FA‚RA‚ CUVINTE.. vezi VIDEO 16319Cele mai amuzante coincidente: 15 imagini care te fac să le priveşti de două ori 177021 de imagini în care absurditatea a depasit cu mult orice limite 683In 1997, ea a nascut sapte copii – si sotul ei a parasit-o. Iata cum arata azi: cei sapte magnifici 9875O mireasă a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de logodnicul ei altei femei 526826 de fotografii care ne arata ca vara nu este buna pentru toata lumea 103„Vrei să mănânci sănătos? Cumpără de la cea mai necăjită băbuță din piață!” 24615 dispozitive anti-furt pe care nu le vei găsi în niciun magazin 412
SuperClipuri.com 2020