SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Scenariu horror: Romania ascunde decesele provocate de Covid 19
Ziarul ”Libertatea” amorsează o bombă de proporții nucleare: în România e posibil să fie în derulare o operațiune de ascundere a deceselor provocate de Covid 19, cel mai probabil pentru a se lăsa impresia că actualii guvernanți gestionează bine situația.

Medicii din Spitalul Judeţean Suceava vorbesc, conform ”Libertatea”, despre cazuri de oameni întorși din Italia și morți de insuficiență pulmonară, dar neraportați drept COVID-19. Personalul medical se întreabă cum de a explodat, aparent dintr-o dată, virusul la peste 50 dintre ei și dacă nu cumva au fost mușamalizări, ei având niște suspiciuni în ultima perioadă.
”Am avut pacient ajuns decedat în ATI, veniţi din Italia. A decedat prin insuficienţă respiratorie. Cauza de la care a plecat insuficienţa nu ştim. Ne punem întrebarea, de ce a ajuns cu capacitate pulmonară de 30%. Ni s-a spus că l-au testat, că testul a fost negativ, dar totuşi la foaie nu era nimic, niciun test”. Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Suceava sunt revoltate de modul în care a fost gestionată criza care a dus la infectarea a jumătate din personalul spitalului.


Spun că numărul celor bolnavi a crescut din cauza dezorganizării şi deciziilor proaste luate de conducere. “Nimeni nu a luat legătura cu noi până acum”, acuză medicii şi asistentele cu care a discutat ”Libertatea”. După ce tot mai multe persoane au început să prezinte simptome, conducerea spitalului s-a bâlbâit şi nu a luat o decizie clară. Au fost chemat tot personalul la muncă şi pus înghesuit în aceeaşi cameră, fie că aveau sau nu simptome. Aşa s-a ajuns în situaţia ca jumătate din personal să fie infectat.

Doctorii şi asistentele spun că le-a fost frică până acum să vorbească, din cauza modului în care fostul manager conducea spitalul. Spitalul este în subordinea Consiliului Județean Suceava condus de liberalul Gheorghe Flutur.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Kim Jong-un, a MURIT! Presa din China si Japonia anunta ca liderul nord-coreean a decedat.  3885Această ghicitoare poate fi rezolvată numai de persoane ale căror IQ este de 140 sau chiar mai mare 2114

Baietelul de 8 ani taie lemne, prepara mancare si isi ingrijeste mama paralizata. Intr-una din zile, cineva bate la usa lor!ce a urmat! 181315 alimentele pe care trebuie să le consumați pentru a scăpa de durerea articulară 3327Femeile gravide, care suferă de greață vor avea, cel mai probabil, copii inteligenți, potrivit cercetărilor actuale 329Medic român despre coronavirus: În caz de epidemie „fiecare va trebui să se descurce pe cont propriu” 1067511 orașe care au facut o schimbare uriasa pentru a salva planeta 68911 Caracteristici fascinante ale corpului pe care le poți vedea doar o dată în viață 4248Ce se intampla cu corpul tau daca incepi sa mananci doua cuisoare pe zi 19349Scobește o ceapă roșie și umple-o cu miere de albine: se lasă la macerat 8 ore 4445
SuperClipuri.com 2022