SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un bărbat s-a filmat în timp ce linge produsele de pe rafturile unui magazin. "Cui îi este frică de coronavirus?" (VIDEO)
Imagini revoltătoare cu un bărbat care linge produsele de pe rafturile unui magazin au apărut în mediul online.

Bărbatul s-a filmat în timp ce lingea produsele de la sectorul de îngrijire personală, întrebând “cui îi este fircă de coronavirus?

Imaginile revoltătoare au fost filmate într-un supermarket din statul american Missouri.

Bărbatul a fost identificat

Imediat, autorităţile s-au sesizat, stabilind identitatea bărbatului, care urmează să fie arestat.

SUA, ca multe alte state din lume, se confruntă cu o criză profundă cauzată de pandemia de coronavirus.

linge produsele

În ciuda măsurilor drastice impuse de autorităţi, există oameni care încă nu conştientizează pericolul.

Cody Pfister este unul dintre aceştia.

Bărbatul nu a ţinut cont de pericol şi a lins rafturile şi produsele dintr-un supermarket, expunând astfel oamenii la îmbolnăvire.

“Sunt un nenorocit obraznic”, a fost descrierea bărbatului care a însoţit materialul video.

Evident, gestul său a fost intens criticat atât în mediul online, dar şi de jurnaliştii care au prezentat cazul la televizor.

“Ştii ce mi-ar plăcea? Ca acest idiot să fie prins – şi sigur va fi, şi băgat la închisoare de urgenţă. Iar acolo să primească virusul şi să fie privat de serviciile de îngrijire medicală”, a fost doar unul dintre miile de comentarii generate de gestul inconştient al bărbatului.

Virusul COVID-19 se răspândeşte cel mai adesea prin contact direct.

Totodată, coronavirusul poate trăi între câteva ore şi câteva zile pe diferite

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

11 obiceiuri zilnice care ne dăunează sănătății puțin câte puțin 77Rusia ne-a transmis: vreţi Tezaurul, cedaţi Basarabia! 21

20 de celebritati care isi iubesc animalele si nu se sfiesc sa arate in public acest lucru 3220 de oameni a căror gustare a fost atât de impresionantă, incat au trebuit să o împărtășească lumii 53Stiati ca Ceausescu a facut si minuni? Din mâna conducătorului s-au născut bijuteriile României 191816 lucruri care sunt permise in toata lumea dar total interzise în Coreea de Nord 7174Vointa romanilor a fost INCALCATA! Poporul a cerut un numar maxim de 300 de parlamentari, insa numarul a crescut si, implicit, si cheltuielile bugetare cu ei 541Top 10 cele mai mari invenţii româneşti, care au schimbat lumea 592Bărbații cu chelie sunt mai inteligenți, mai de succes și mai masculini, spune un studiu 8820 de actori cu o carismă amețitoare care ne-au cucerit inimile 1011
SuperClipuri.com 2020