SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Casieriță bătută de cumpărători pentru că se scuipa pe degete ca să numere banii!
Stirile si zvonurile alarmiste despre coronavirus se propaga cu o viteza ametitoare iar oamenii, mai ales cei foarte creduli, se panicheaza mai rau ca in timpul Razboiului Mondial. Credeam ca nu ne mai poate soca nimic atunci cand auzim detalii despre reactiile ciudate pe care le au unii dintre noi in fata noului pericol. Totusi ce s-a petrecut la un hypermarket din orașul Victoria intrece orice imaginatie.

Aseara, o casierita a magazinului a fost surprinsa de o cumparatoare gravida ca se scuipa pe degete ca sa poata numara mai usor banii primiti. Atat i-a trebuit viitoarei mamici care nu a vazut in gestul casieritei decat o incercare de asasinare a micutului ei din pantec prin infestarea cu coronavirus. In cateva secunde intreaga coada de cumparatori s-au mobilizat, au inceput s-o scuipe si sa-i care pumni bietei femeie aflata in spatele casei de marcat.  Conflictul nu a putut fi aplanat decat dupa ce bodyguarzii magazinului au chemat doua dubite de politisti care au restabilit ordinea si disciplina impartind pulane si bocanci fara numar.

„Numai o criminala profesionista putea sa scuipe cu coronavirus in fata mea ca sa-mi imbolnaveasca copilu´ inca nenascut. Ar trebui arsa pe rug nenorocita”, a declarat doamna gravida de la care a inceput tot scandalul.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

9 sculpturi vechi care au devenit celebre datorită acestor taine ce se ascundeau în spatele lor. 49511 locuri cele mai bine securizate din lume, pe care doar cateva persoane in lume le pot vizita 1162

21 de fotografii care demonstrează în mod clar ce inseamna gelozia adevărată 4808O femeie de 70 de ani a curatat singura 52 de plaje pentru a salva lumea pentru nepotii ei! 2619 Alimente și medicamente pe care nu ar trebui să luați niciodata împreună 85126 de fotografii impresionante care va vor pune serios pe ganduri 2510Fara cuvinte ! Barbatul a uimit tot internetul cu aceste desene.. Dar vezi pana la urma ce a iesit - VIDEO 11242218 Profesionisti intr-ale deghizarii care ne arata cum a fost Halloween-ul 2020 57Intelepciunea batranului indian. Raspunsul lui ingenios iti va da de gandit 26039 lucruri greu de crezut practicate de egiptenii antici 4410
SuperClipuri.com 2020