SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cel mai vârstnic pacient din Italia care s-a vindecat de COVID-19
Clara este cel mai vârstnic pacient din Italia care învins boala la 95 de ani. Uite încă o dovadă că imunitatea oamenilor este cea care face diferența dintre viață și moarte.

Primul pacient vindecat de coronavirus din provincia Modena este o bunică în vârstă de 95 de ani, transmite Știri.md cu referire la A1.ro.

Alma Clara Corsini a câștigat lupta și dă oamenilor oamenilor speranță, în condițiile în care media de vârstă a persoanelor decedate în Italia din cauza coronavirusului este de 80 de ani.

"Da, sunt bine. Acești medici curajoși m-au îngrijit, m-au făcut bine și, peste puțin timp, mă trimit acasă", a declarat bucuroasă femeia.

Sursa:https://stiri.md

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

25 de fotografii care vor face orice perfectionist sa planga 3745Top 20 cele mai ciudate lucruri pe care oamenii le-au cumparat 61

Un Singur Sâmbure Elimină Toate Pietrele Din Rinichi – O Veche Rețetă Indiană 334308 sfaturi de autoapărare care ne pot face mai mult rău decât bine daca nu stim cum sa le folosim 2548 lucruri pe care mai bine evitați sa le purtati intr-un avion 235722 de fotografii pe care trebuie sa le privesti de doua ori pentru a vedea exact ce se intampla 98320 de peisaje unde natura a stiut sa ne surprinda 19426 iunie este ziua in care iesim din case! Cine face anuntul - 57Vointa romanilor a fost INCALCATA! Poporul a cerut un numar maxim de 300 de parlamentari, insa numarul a crescut si, implicit, si cheltuielile bugetare cu ei 555Acesta este misteriosul rau din Marea Neagra!! Nu o sa iti vina sa crezi ca aici se afla cascade 335
SuperClipuri.com 2022