SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cel mai vârstnic pacient din Italia care s-a vindecat de COVID-19
Clara este cel mai vârstnic pacient din Italia care învins boala la 95 de ani. Uite încă o dovadă că imunitatea oamenilor este cea care face diferența dintre viață și moarte.

Primul pacient vindecat de coronavirus din provincia Modena este o bunică în vârstă de 95 de ani, transmite Știri.md cu referire la A1.ro.

Alma Clara Corsini a câștigat lupta și dă oamenilor oamenilor speranță, în condițiile în care media de vârstă a persoanelor decedate în Italia din cauza coronavirusului este de 80 de ani.

"Da, sunt bine. Acești medici curajoși m-au îngrijit, m-au făcut bine și, peste puțin timp, mă trimit acasă", a declarat bucuroasă femeia.

Sursa:https://stiri.md

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

14 persoane care au pariat pe auto-ironie și au câștigat marele premiu 664Momentul socant in care tanara este impinsa in fata metroului, la statia Dristor. VIDEO 934

8 plante minunate care au adevărate superputeri 350Dacă ți-e frică de înălțime, cel mai lung pod din sticlă îți va da coșmaruri. Ai curaj sa te uiti ? 285Cum arătau acesti 20 de actori celebri la începutul carierei lor 198Crezi ca esti batran la 50 de ani? Viata incepe abia la 50 de ani 1086Medic român despre coronavirus: În caz de epidemie „fiecare va trebui să se descurce pe cont propriu” 1063015 animale care nu trebuie decât să scoată limba pentru a produce o explozie de drăgălăşenie 81825 de fotografii care ne arată ce este ascuns în spatele lucrurilor obișnuite 287125 de celebrități care s-au schimbat dincolo de recunoaștere 1719
SuperClipuri.com 2020