SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Italia. În timp ce Germania și progresista UE nu au trimis nici măcar o mască în ajutor, Putin ajută Italia. Moscova va trimite în Italia opt brigăzi mobile de medici militari, vehicule de dezinfectare şi utilaje medicale - disasters - Fluierul.ro
Fderația Rusă îi întinde o mână de ajutor Italiei, care duce o luptă crâncenă împotriva coronavirusului ce afectează tot mai multe persoane.

Forțele Aeriene și Spațiale ale Federației Ruse au pregătit mai multe echipaje pentru livrarea echipamentelor și a unor grupuri de medici virusologi în Italia, unde situația epidemiologică pare să fie scăpată de sub control.

În doar o zi au murit aproape 800 de persoane din cauza coronavirusului și s-au înregistrat aproape 5000 de cazuri noi în același interval de timp.

"În conformitate cu instrucțiunile ministrului apărării al Federației Ruse, generalului armatei Serghei Șoigu, Forțele Aeriene și Spațiale au finalizat crearea grupurilor de aviație necesare pentru livrarea de forțe și echipamente Republicii Italiene în lupta împotriva coronavirusului", a comunicat astăzi Ministerul Apărării al Federației Ruse, potrivit RIA Novosti.

Ministerul de resort din Rusia a menționat că pe aerodromul militar Chkalovsky din regiunea Moscova au fost concentrate 9 avioane Il-76 ale Forțelor Aeriene și Spațiale ruse, care noaptea trecută au fost rapid transferate cu echipaje instruite din regiunile Pskov, Ulianovsk și Orenburg.

Spre Italia a decolat deja cea de-a doua aeronavă specială, anunță RIA Novosti.

Sâmbătă, președintele Rusiei Vladimir Putin a discutat la telefon cu premierul italian Giuseppe Conte. Liderul de la Kremlin a confirmat intenția de a oferi sprijn operativ Italiei în lupta împotriva coronavirusului și a prezentat planul de acțiuni.

Ministerul rus al Apărării a anunțat că Moscova va trimite în Italia opt brigăzi mobile de medici militari, vehicule de dezinfectare şi utilaje medicale.

În Italia s-au îmbolnăvit până acum de coronavirus peste 53 de mii de persoane, iar peste 4800 au decedat

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Horoscop zilnic 27 mai 2018: Capricornii sunt sfătuiți să-și petreacă mai mult timp cu familia 318Premieră: Gigantul Antonov AN124 încărcat cu echipamente medicale aterizează în România pe 7 aprilie 53434

Incredibil ! Parintii au vrut sa isi filmeze bebelusul noaptea in timp ce doarme, dar ce CE au descoperit la acest bebelus depaseste orice imaginatie! - VIDEO 1992Aceste fotografii esuate s-au dovedit a fi foarte amuzante 419215 vedete care au devenit actori la intamplare 80227 de oameni care au încercat să-și facă munca, dar ceva nu a mers bine 59Primul model de automobil electric cu un combustibil special – apa sărată a fost construit! Epoca petrolului se încheie. 253Secretele doctorului Radu Zamfir! Cum se comporta „medicul erou din Apuseni” cu pacientii sai de la Spitalul Fundeni 641De ce Meghan Markle nu s-a grabit să slăbească dupa nasterea bebelușul său si de ce este asa misto 123Ce faci greșit atunci atunci când nu reușești să te relaxezi? 68
SuperClipuri.com 2022