SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Coronavirusul a pustiit Italia: 30 de imagini ireale dintr-o tara blocata in carantina - GALERIE FOTO
Masurile stricte impuse de autoritatile italiene au golit strazile si rafturile magazinelor. Imaginile neverosimile surprinse in aceste zile in Italia ne arata o tara pustiita, in care timpul pare ca s-a oprit.

Italia a devenit duminica cea mai afectata tara de epidemia de coronavirus dupa China. Cel mai recent bilant, publicat miercuri de Corriere dela Sera, include 10.149 de cazuri de coronavirus si 631 de morti in Italia.

Duminica au fost impuse masuri de carantina in nordul Italiei si cel putin 16 milioane de persoane au fost blocate in regiunea Lombardia.

Marti, toata Italia a intrat in carantina din cauza epidemiei de COVID-19. Restrictiile impuse in weekend in nord au fost extinse asupra intregii tari. Barurile, cafenelele si alte locuri de socializare s-au inchis, campionatul de fotbal a fost suspendat, iar toate calatoriile neimportante sunt interzise. Panicati de anuntul guvernului, italienii au facut cozi uriase la magazine ca sa-si faca provizii, chiar daca noile restrictii nu vizeaza inchiderea magazinelor si cumparaturile.

Dupa extinderea masurilor de carantina, strazile si obiectivele turistice din metropole au ramas pustii, iar cetatenii incep sa respecte apelurile repetate ale autoritatilor de a sta in case. Locurile care pana mai ieri erau ticsite de oameni sunt acum parasite, iar o liniste apasatoare predomina s-a asternut peste orasele care altadata pulsau de viata.

 

 

sursa: eva.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

27 de Animale obraznice care nu se așteptau să vii acasă asa devreme 306720 de fotografii rare care spun o poveste. Priviti-le cu atentie! 373

Cum s-au schimbat bărbații în ultimii 100 de ani și de ce putem uita cu toții de Gentlemeni 19115 fotografii istorice care arată o parte interesantă a trecutului 668Dragostea sta în lucrurile mici ... 15110 ilustrații care arată modul în care introvertiţii și extrovertiţii văd lumea. Voi in ce categorie sunteţi? 358Emotionant pana la lacrimi: Tatal lor a murit de Craciun, iar cand s-au strans toti fratii s-a produs o minune - vezi VIDEO 132518 Oamenii a caror logica este prea ciudata pentru noi 2535Jeremy Clarkson: Duster, construit de puținii oameni care mai locuiesc în România, folosind piese de care Renault nu mai are nevoie 159222 de femei celebre care au îmbătrânit cu grație 648
SuperClipuri.com 2020