SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Iubita portarului bătăuş a primit 116 ani de puşcărie
Shayene Victorio de Barros, noua iubită a portarului Jean, dat afară de echipa braziliană Sao Paolo pentru că şi-a bătut soţia, a fost condamnată la 116 ani de închisoare pentru înşelăciune.

 

Jean, 24 de ani, are din nou parte de lumina reflectoarelor, după ce recent a apărut în toată presa din Brazilia pentru că şi-a bătut fosta soţie în timpul unei vizite pe care au făcut-o la Disneyland. După incident, echipa cu care era sub contract a decis să-i rezilieze contractul.

 

Shayene Victorio de Barros a primit 116 ani de închisoare

Shayenne, un cunoscut influencer, a fost condamnată după ce zeci de oameni au reclamat că au plătit diferite produse pe siteul său, dar nu au primit nimic.

Contul bancar al femeii a fost investigat de Grupul de Acţiuni Speciale pentru Combaterea Criminalităţii (GAECO), iar probele descoperite au fost prezentate în dosarul înaintat pentru judecată.

Sentinţa de 116 ani a fost dată în prima instanţă, nu este definitivă.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ce ar trebui să știți când plătiți cu cardul dvs. de credit pentru a fi in siguranta 49Mamă a 5 copii batjocorita pe plajă pentru că e PLINUTĂ. Reacția pe care a avut-o a emoționat pe toată lumea! 666

Profesorul Jon Adams a facut o descoperire legendara in aduncul Marii Negre!!! 105Ce se întâmpla in corpului dumneavoastră dacă începeți să mâncați 3 curmale pe zi timp de o săptămână 1033Încercând să salveze un câine blocat în zăpadă, oamenii au observat îngroziți că acesta ascundea ceva sub corpul său 142Cu cine ai fost căsătorită, într-o viață anterioară, în funcție de data nașterii 1271Rusia vine în ajutor României! Armata rusă va lupta cu Соronavirusul în România... 131627Acest tren o sa te fac sa vrei sa traiesti in el. Priviti cat este de frumos 10510 trucuri vechi de peste 100 de ani care încă funcționează cu SUCCES si astăzi. Numărul 6 este GENIAL 1278Albert Einstein, despre 15 lectii de viata pentru fiecare suflet 473
SuperClipuri.com 2022