SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Iubita portarului bătăuş a primit 116 ani de puşcărie
Shayene Victorio de Barros, noua iubită a portarului Jean, dat afară de echipa braziliană Sao Paolo pentru că şi-a bătut soţia, a fost condamnată la 116 ani de închisoare pentru înşelăciune.

 

Jean, 24 de ani, are din nou parte de lumina reflectoarelor, după ce recent a apărut în toată presa din Brazilia pentru că şi-a bătut fosta soţie în timpul unei vizite pe care au făcut-o la Disneyland. După incident, echipa cu care era sub contract a decis să-i rezilieze contractul.

 

Shayene Victorio de Barros a primit 116 ani de închisoare

Shayenne, un cunoscut influencer, a fost condamnată după ce zeci de oameni au reclamat că au plătit diferite produse pe siteul său, dar nu au primit nimic.

Contul bancar al femeii a fost investigat de Grupul de Acţiuni Speciale pentru Combaterea Criminalităţii (GAECO), iar probele descoperite au fost prezentate în dosarul înaintat pentru judecată.

Sentinţa de 116 ani a fost dată în prima instanţă, nu este definitivă.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

După trei ani, o femeie și-a dat seama că dulapul ei albastru era de fapt…gri. 1460O mamă ilustrează durerea creșterii unui copil și ne-a făcut să plângem și să râdem în același timp 53

18 persoane care se vor gandi de doua ori inainte sa mai merga la o petrecere 22211 ingrediente despre care nu stiai ca se gasesc in produsele pe care le consumam zilnic 35517 fotografii care ne arată ca logica copiilor este imbatabilă 8320 fete excentrice care au reusit sa uimeasca intreaga lume 106820 de fotografii care arată cum ne schimbam după 1, 2 sau chiar 3 pahare de vin 2458Top 10 Lucruri Pe Care Le Poţi Afla Despre Tine Din Palmă 799Vezi ce Voce Incredibila are aceasta Fata. Juratii au crezut ca face playback.. vezi VIDEO 654M-am căsătorit cu un turc, iar acum sunt gata să vă povestesc sincer despre viața mea din Istanbul 7412
SuperClipuri.com 2023