SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Guvernul italian interzice, prin decret, accesul şi părăsirea a 11 localităţi din cauza coronavirusului
Doi italieni sunt primii europeni răpuși de coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 78 de ani și o femeie de 75 de ani, care provin din localități mici de munte.

În regiunile Lombardia şi Veneto, unde trăiesc și comunități mari de români, autorităţile au luat măsuri speciale de prevenție. Au declarat carantină în zece localităţi, au închis școlile și anulează orice manifestaţii publice.

Oficialii italieni sunt în alertă mai ales că numărul cazurilor de îmbolnăvire s-a dublat în numai 24 de ore. 100 de persoane au fost testate pozitiv.

Guvernul italian interzice, prin decret, accesul şi părăsirea a 11 localităţi

Executivul italian a aprobat, sâmbătă noapte, o serie de măsuri extraordinare pentru a încerca să oprească răspândirea coronaviruslui în nordul ţării. Până în prezent, aici au fost înregistrate două decese şi 76 cazuri de infectare.Între măsurile luate se numără interdicţia de a intra şi de a părăsi 11 localităţi considerate epicentrul epidemiei.
Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Bunicii nu mor niciodata, ei devin invizibili. Toata lumea ar trebui sa citeasca asta, sa-si incalzeasca sufletul 240Doar oamenii din clasa mijlocie irosesc bani pe 5 lucruri pe care cei bogați nu le cumpără! 5049

Elevii Români Câștigă Medalia De Aur La Olimpiada Genius Din New York! 9613 trucuri asiatice care merită adoptate de toata lumea 1233Comuna-fenomen a României. Arată ca în Occident, dar se află în epicentrul sărăciei 186820 de coincidențe imposibile care s-au întâmplat in realitate 5144Vă vom ghici vârsta reală și psihologică într-un minut! 7530 Exemple extraordinare de ambalaje inutile care umple planeta cu deșeuri 9612 fotografii pe care oricine ar trebui să le vadă cel puțin o dată 10214 cele mai scumpe greșeli făcute vreodată în istorie 2111
SuperClipuri.com 2022