SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 fotografii „la modă" unde adevărul este dureros
1. Este doar peisaj magic sau o consecință a căldurii anormale?

Lacul sărat din Westgate Parks, Australia continuă să impresioneze atât locuitorii locali, cât și turiștii. Mulți dintre ei vin aici pentru a obține fotografii pitorești. De fapt, culoarea lacului semnalează o schimbare a climatului. Ea devine roz din cauza cantități mari de sare, căldură anormală și lipsă de ploaie.

2. Zăpada în deșert nu mai este un basm.

Deșertul Sahara este unul dintre cele mai calde și mai uscate locuri de pe planetă. Se pare că ar trebui să se încălzească din cauza încălzirii globale, dar, contrar bunului simț, a nins în Sahara în această iarnă.

Localnicii au fost extrem de surprinși când au văzut dunele acoperite cu zăpadă. Cu toate acestea, ei trebuie să se obișnuiască cu asta, pentru că o situație similară a avut loc și anul trecut.

3. Este o fotografie drăguță cu un cal de mare? Nu, este o catastrofă ecologică.

4. Este o fotografie frumoasă sau o închisoare?

5. Un festival incredibil de frumos care s-a transformat într-o mare problemă cu gunoiul.

Festivalul Balloonfest din Cleveland, în 1986, a impresionat pe toată lumea prin frumusețea și enormitatea sa. Peste 1,4 milioane de baloane au fost lansate în timpul acestui eveniment. Chiar a fost planificat să devină un nou record mondial Guinness, dar recordul nu a funcționat.

Spectacolul s-a încheiat rapid, însă consecințele au durat foarte mult timp. Baloanele căzute au deteriorat teritoriul din jur – aeroporturile au încetat să funcționeze, multe accidente auto s-au întâmplat. Au existat chiar și doi pescari care au dispărut într-unul dintre lacuri – salvatorii nu au reușit să-i găsească la timp din cauza tuturor baloanelor.

Acei oameni care își amintesc acest eveniment reamintesc constant comunității mondiale să nu mai organizeze un festival ca acesta.

6. O priveliște impresionantă a păsărilor asupra unei metropole care nu mai are spațiu liber pentru oameni.

Mexico City este în top 10 cele mai populate orașe din lume. Numărul locuitorilor săi depășește 20 de milioane de oameni, iar densitatea populației este foarte mare. Cu toate acestea, unii ecologiști nu împărtășesc pesimismul general în ceea ce privește suprapopularea și această fotografie arată realitatea .

7. Este o comunicare emoționantă între o balenă și oameni sau un strigăt mur1bund pentru ajutor?

8. Un parc acvatic este cel mai bun divertisment într-o zi caldă. Dar în unele orașe, cererea pentru aceasta este prea mare. Această piscină a fost numită Marea M0artă a Chinei. Aproximativ 10.000 de persoane se bagă în acest bazin în același timp în zilele de vară.

De asemenea, această piscină creează valuri artificiale care par destul de neobișnuite. Întrebarea principală este: unde este apa?

9. O imagine bizară, asemănătoare cu orezurile, este, în realitate, o porțiune de pământ uriașă, despădurită, care a avut păduri în urmă cu puțin timp.

10. Este o fotografie frumoasă sau m0artea unui copac moaște?

11. Această ceață misterioasă este de fapt smog (o combinatie intre fum si ceata) care face dificilă respirația.

Deschiderea unei ferestre este suficientă pentru a înțelege că acest smog nu are nicio legătură cu prospețimea unei dimineți pariziene .

12. Aceasta nu este o nouă tendință de modă. Este o necesitate să porți măști.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Salvie - beneficii, proprietati si contraindicatii – Natura Vindecătoare 23Femeia in albastru e data in calduri.. Vezi cum danseaza cu vecinii ei DANSUL PINGUINULUI - VIDEO 125356

17 Celebrități care sunt de nerecunoscut fără machiaj 253121 de tatici care cu siguranta nu stiu cum trebuie sa creasca un copil 7519 fotografii rare care ne arată ce se întâmplă cu adevărat în spatele filmelor renumite 1577Cada lui Dumnezeu!! Un loc unic in lume care nu a fost atins de schimbarile climatice in ultimii 7.500 de ani!! 101315 imagini neobișnuite ale lumii în care trăim 196Frumusetile Romaniei, surprinse in promo-ul unui documentar ce va fi difuzat in intreaga lume 2010 imagini care îţi vor arăta de ce căştile de protecţie îţi pot salva viaţa 179515 fotografii emotionante care dovedesc ca natura este întotdeauna deasupra noastră 902
SuperClipuri.com 2022