SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 secrete ale părinților care au crescut copii fericiți
Ați observat cum s-a schimbat parentalitatea de când eram noi înșine copii? Dar indiferent de metodele moderne, fiecare părinte își dorește ca copiii să devină adulți fericiți și de succes.

Noi am descoperit ce au în comun părinții copiilor cu adevărat fericiți.

1. Petreceti timp impreuna.

Părinții moderni au programe foarte aglomerate. Când se simt obosiți, cel mai simplu mod de a-și menține copiii ocupați este să porneasca televizorul. Există însă activități pe care atât tu, cât și copilul dvs. le veți considera la fel de interesante. Copiii vor uita ce cumpărați pentru ei, dar nu vor uita niciodată cum ați petrecut timpul împreună.

De exemplu, s-a dovedit că o relație caldă cu tatăl afectează capacitatea de a construi relații intime și fericite la o vârsta adultă.

2. Bucurati-va de mesele impreuna.

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că mesele obișnuite de familie sunt direct legate de rate mai mici de depresie și gânduri suicidare în rândul adolescenților.

Copiii care se bucură de mese frecvente în familie au, de asemenea, o perspectivă mai pozitivă asupra vieții în comparație cu semenii lor care nu mănâncă cina cu familiile lor. Împărtășirea unei mese este o oportunitate excelentă de a deveni mai apropiati de copii. Doar sa nu uitați să opriți televizorul.

3. Este important să îi învățați pe copii să aibă grijă de ceilalți și să fie recunoscători celor care contribuie la viața lor. Studiile arată că persoanele obișnuite să-și exprime recunoștința sunt mai susceptibile să fie de ajutor, de compasiune și de iertare. În plus, se simt mai fericiți și mai sănătoși.

4. Lasă-i să ia propriile decizii.

5. Cercetătorii de la Universitatea Pennsylvania și Duke University au studiat 700 de copii până la împlinirea a 25 de ani. S-a dovedit că grădinițele sociabile, care au colaborat cu colegii lor, aveau mult mai multe șanse să meargă la facultate și să aibă un loc de muncă cu normă întreagă.

Cei care aveau probleme în dezvoltarea abilităților de comunicare au comis infracțiuni și beau alc0ol mai des.

6. Studiile au concluzionat că sentimentele și starea emoțională a unei mame afectează în mod direct membrii familiei sale . Aceeași regulă se aplică emoțiilor negative. Părinții stresați emoțional, fără voie, îi fac pe cei mici să se simtă la fel.

7. Copiii învață despre îngrijire și respect atunci când sunt tratați în acest fel.

8. Nu va certati copiii! Copiii care nu au experimentat niciodată violență emoțională sunt mai puțin depresivi , tind să-și controleze mai bine emoțiile și să aibă o amintire bună .

9. Voi sunteti un model pentru copiii vostri.

Pentru ca copiii noștri să ne respecte și să aibă încredere în noi , trebuie să ne recunoaștem propriile greșeli și defecte.

10. Nu va judecati copiii. Incurajati-i sa incerce din nou.

11. Încercați să ajutați copilul să-și înțeleagă propriile sentimente și învățați-i să vorbească despre ele

12. Pastrati umorul in familie.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

16 cele mai neobișnuite școli pe care nimeni nu poate sa le depaseasca 76216 tatuaje care au primit o a doua viață, iar rezultatele sunt izbitoare 190

18 anunțuri ale căror creatori știu exact cum să atragă atenția 187„Atlasul frumuseții” - un proiect care promovează frumusețea femeii 23620 de fotografii care sunt prea ciudate pentru această lume 315Semne că nu faci ceea ţi-ai dorit, dar nu poţi recunoaşte 17710 lucruri care se vor schimba cu siguranță după ce vă veți muta cu partenerul 363Acestea sunt cele mai mari semne ale anemiei pe care nu le cunoașteți !! 90220 de fotografii care sunt definiția unei zile proaste 734Fii atentă pe cine alegi! Ei sunt cei mai buni bărbați din zodiac! 1129
SuperClipuri.com 2021