SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Care este pozița corecta atunci cand stăm pe toaletă si cum ne poate afecta asta sanatatea
Matematica este peste tot, iar baia nu face excepție. Se dovedește că unghiul creat de rectul tău atunci când stai pe toaletă îți afectează sănătatea! Cu alte cuvinte, există un mod corect și o modalitate greșită de a sta pe toaletă.

In acest articol dorim sa va aratam care este cea mai bună poziție atunci când stăm pe o toaletă. Trebuie sa avem grija si la aceste mici detalii care in timp ne pot afecta sanatatea.

Ghemuit

Conform acestui studiu, ghemuirea este cea mai bună poziție la care putem apela cand mergem la toaleta. Desigur, pentru occidentali, acest lucru nu poate fi ideal, deoarece toaletele sunt concepute pentru ca oamenii să stea pe ele și să se aplece ușor înainte.

Stând și aplecat în față

În funcție de unghiul utilizat, aplecarea în față ar putea să nu fie cea mai bună idee. În cele din urmă, indiferent dacă stai sau nu, există o poziție adecvată a intestinului. Dacă ești „mai slab”, mergi până când coatele îți ating genunchii . În această poziție, puteți reproduce de fapt unghiul ghemuit.

Stând și aplecat înapoi

Dacă urmăm sfaturile acestui studiu , indicând faptul că ghemuitul este cel mai plăcut mod de a merge la baie, atunci sederea și aplecarea sunt probabil o idee proastă. În acest caz, unghiul creat între mușchiul puborectalis și rect necesită mai mult efort.

Stând și cu fața la rezervor

Acesta nu este cel mai confortabil mod de a merge la baie. Pe de o parte, te împiedică să fii capabil să te apleci pentru a îndeplini poziția ghemuită, așa cum recomandă Giulia Enders . Pe de altă parte, o astfel de poziție nepractică te poate obliga să stai mai mult timp în baie sau chiar să te încordezi, ceea ce nu este prea bine.

Revers în ghemuit

Este tot o pozitie de ghemuit insa este una extrem de incomoda din orice punct de vedere. Cu siguranta nu sunt persoane care sa faca acest lucru insa nici nu va sugeram sa incercati asta pe viitor.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Brigitte Macron, o nouă aparție exemplară. Ținuta cu care a atras toate privirile într-un orășel din Franța 1500Daca o sa vezi acest CAMION pe autostrada sa nu fii surprins, acesta o sa inlocuiasca vechile modele in cativa ani! Priveste ce TARE este sa conduci un astfel de camion! 16992

20 de pisici care par atât de furioase, incat nu vrei să te apropii 330Ce ar trebui să știți când plătiți cu cardul dvs. de credit pentru a fi in siguranta 4915 idei care au esuat amarnic din cauza greselilor prostesti 153610 celebrități extrem de frumoase care și-au îmbrățișat imperfecțiunile 839Calea lui Meghan Markle De la o actriță puțin cunoscută la cea mai moderată femeie de pe planetă 2620 fete excentrice care au reusit sa uimeasca intreaga lume 106710 secrete pe care restaurantele fast-food nu vor să le știi 54620 de oameni care nu au deloc situatia sub control 1928
SuperClipuri.com 2022