SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

18 persoane care ne arata cat de mult te poate schimba un an daca ai vointa
Cu totii ne punem in noaptea dintre ani o dorinta si ne facem unele planuri de care speram sa ne tinem in anul ce urmeaza. Insa foarte putine persoane se tin de aceste rezoluții si duc lucrurile pana la cap. Se pare ca aceste persoane au o vointa de fier si cu siguranta stiu ce isi doresc de la viata si mai ales stiu ca daca isi propun ceva trebuie sa si reuseasca.

In acest articol va prezentam mai multe persoane care ne demonstreaza ca daca avem vointa putem sa facem unele schimbari extrem de mari doar intr-un singur an. Priviti pozele si o sa vedeti ce au facut aceste persoane.

O adevarata schimbare

„Prima încercare de barbă înainte de a ști despre îngrijirea bărbii. A doua încercare după ce am aflat despre cum să-mi îngrijesc barba.

Doar un an

Un zâmbet poate schimba totul.

Intr-un final am parul mult dorit

Înainte și după curățare

Se pare că a devenit ceva mai bătrân și mai puternic

Prima poză, 21 februarie, a doua 23 octombrie

Misiunea „Schimbare totală” a fost finalizată cu succes.

Prima tunsoare

Înainte și după pictarea acestei mașini de scris

7 luni de dietă adaptată și antrenament intens

Mi-a luat ceva timp

4 ore de ore suplimentare

Doar 6 luni

Ce diferență face un an …

„Înainte și după recuperarea. Pe parcursul a 5 luni

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un TATA isi cearta fetita.. Reactia ei te va face sa razi - VIDEO 28908Sunt şi români care părăsesc Italia şi se întorc acasă. Ionuţ Dăogaru face acum pizza în oraşul natal 499

11 trucuri ingenioase care te vor face un expert in bucatarie 4266 Secrete uimitoare ale lucrurilor de zi cu zi pe care probabil nu le stii 53013 moduri usoare de a face lucrurile vechi să arate ca și noi 33418 imagini perfect sincronizate care ne fac să ne întrebăm daca sunt reale 2910+ tatuaje periculoase carora majoritatea oamenilor nu le cunosc semnificația 923111 benzi desenate extrem de amuzante care ne arata cum se schimbă viața după 25 de ani 74Pe dinafara arata senzational, dar stai sa vezi cum este inauntru! Pretul este pe masura 288Jean Constantin un mare artist care inca mai este ascultat!! Cine mai stie aceasta melodie ?! 65
SuperClipuri.com 2024