SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

18 persoane care ne arata cat de mult te poate schimba un an daca ai vointa
Cu totii ne punem in noaptea dintre ani o dorinta si ne facem unele planuri de care speram sa ne tinem in anul ce urmeaza. Insa foarte putine persoane se tin de aceste rezoluții si duc lucrurile pana la cap. Se pare ca aceste persoane au o vointa de fier si cu siguranta stiu ce isi doresc de la viata si mai ales stiu ca daca isi propun ceva trebuie sa si reuseasca.

In acest articol va prezentam mai multe persoane care ne demonstreaza ca daca avem vointa putem sa facem unele schimbari extrem de mari doar intr-un singur an. Priviti pozele si o sa vedeti ce au facut aceste persoane.

O adevarata schimbare

„Prima încercare de barbă înainte de a ști despre îngrijirea bărbii. A doua încercare după ce am aflat despre cum să-mi îngrijesc barba.

Doar un an

Un zâmbet poate schimba totul.

Intr-un final am parul mult dorit

Înainte și după curățare

Se pare că a devenit ceva mai bătrân și mai puternic

Prima poză, 21 februarie, a doua 23 octombrie

Misiunea „Schimbare totală” a fost finalizată cu succes.

Prima tunsoare

Înainte și după pictarea acestei mașini de scris

7 luni de dietă adaptată și antrenament intens

Mi-a luat ceva timp

4 ore de ore suplimentare

Doar 6 luni

Ce diferență face un an …

„Înainte și după recuperarea. Pe parcursul a 5 luni

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

26 de designeri care ar trebui sa isi caute cu totul alta meserie 1136Ceea ce observi prima dată în imagine, spune multe despre scopul vieții tale ! 1634

Citește azi, 17 mai, Rugăciunea Sfântului Andronic pentru iertarea păcatelor și limpezirea minții 81BANC: La doctor, cu o problema jenanta 88628 de fotografii istorice pe care probabil le veți vedea pentru prima dată 52014 Romani si un Englez au rupt scena la Romanii au Talent pe muzica populara. Andi Moisescu in lacrimi "Bravo, tata!" 1797910 Funcții neașteptate de smartphone pe care probabil nu le stiati 275Femeile după 40 de ani sunt minunate. Ele privesc viata cu alti ochi si o traiesc cu mai multa pasiune 559Cât de ușor poți albi sutienul și orice alte haine de culoare albă 6517Top 20 mame nebune cărora le-ar trebui retrasă autoritatea părintească 3613
SuperClipuri.com 2023