SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 Lucruri uimitoare care se puteau întâmpla doar pe planeta noastră
În fiecare zi vedem lucruri care nu au explicații logice. Te pot uimi, te pot supăra sau te pot face să râzi, dar există un lucru care rămâne același: se întâmplă brusc și pe neașteptate. Există o mulțime de astfel de accidente fericite în acest articol.

1. „Sora mea a fost plasată în arest la domiciliu. Văd cât de mult suferă. ”

2. „Mi-am făcut un sandviș acum 10 minute și de atunci îl caut.”

3. „Câinele nostru Nicky a decedat acum câțiva ani. De atunci, pisica noastră Tremmy a vizitat regulat cenușa lui Nicky. ”

4. „Am decis să comand un tort pentru prietenul meu Nick. Când m-au întrebat ce nume vreau să pun, am crezut că au spus culoare și le-am răspuns: „Surprinde-mă.” Așadar, au pus numele „Steve”

5. „Într-o zi, un tip a intrat în barul meu și m-a întrebat dacă este prietenos cu animalele. Am spus „da” presupunând că el s-a referir la un câine, iar apoi s-a întors cu o broască țestoasă. ”

6. „În timpul unei ploi abundente, tavanul dormitorului meu s-a spart și un pisoi a căzut din gaură. L-am numit Asbestos și acum locuiește cu noi. ”

7. „Într-o zi am observat o întâlnire ciudată în mall: mai mulți tipi au apucat o bancă și au dus-o undeva. Când m-am apropiat de ei, am observat că o foloseau pentru a sta confortabil și a admira pisoiul dintr-o vitrina a unui magazin de animale de companie. ”

8. „Astăzi am primit un pachet pe care nu l-am comandat. N-am idee cui ar trebui să-i mulțumesc și pisica mea nici nu este încântată de asta. ”

9. „Nu voi mai cumpăra haine de pe internet niciodată.”

10. Au inghetat si pestii

11. Cam asta se intampla la -20 de grade.

12. Ea este o asistentă pisica, pe nume Ron. A intrat din greșeală într-o clinică veterinară și s-a alăturat ușor celorlalți medici. Astăzi, meseria ei este de a calma animalele de companie nervoase atunci când aceștia sunt tratate.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un caine politist face o RESUSCITARE CARDIO-PULMONARA ca la carte! Asa ceva mai rar vezi 211I-a cerut numarul de Telefon cand era pe jos, dar fata l-a refuzat. STAI sa vezi ce i-a facut cateva secunde mai tarziu. Am lesinat de RAS 45987

Mesajul Ioanei Ginghină pentru Alexandru Papadopol: „Sper să citească și el” 1821Jean Constantin un mare artist care inca mai este ascultat!! Cine mai stie aceasta melodie ?! 6222 de oameni care nu au primit doar o fotografie cu o celebritate, ci o adevărată poveste 85110 lucruri inutile pe care le facem în fiecare zi 381Cum ar arăta astăzi 12 persoane celebre dacă ar fi încă in viata 6010 lucruri care iti vor da peste cap ideile despre lume 2422Cum arată şantierul drumului expres inaugurat de Liviu Dragnea cu 5 zile înainte să fie arestat. „Nici borduri nu-s capabili să pună!" 273Nu e benefică doar atunci când o bei. Iată 8 moduri inedite în care poți folosi cafeaua! 995
SuperClipuri.com 2022