SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 Lucruri uimitoare care se puteau întâmpla doar pe planeta noastră
În fiecare zi vedem lucruri care nu au explicații logice. Te pot uimi, te pot supăra sau te pot face să râzi, dar există un lucru care rămâne același: se întâmplă brusc și pe neașteptate. Există o mulțime de astfel de accidente fericite în acest articol.

1. „Sora mea a fost plasată în arest la domiciliu. Văd cât de mult suferă. ”

2. „Mi-am făcut un sandviș acum 10 minute și de atunci îl caut.”

3. „Câinele nostru Nicky a decedat acum câțiva ani. De atunci, pisica noastră Tremmy a vizitat regulat cenușa lui Nicky. ”

4. „Am decis să comand un tort pentru prietenul meu Nick. Când m-au întrebat ce nume vreau să pun, am crezut că au spus culoare și le-am răspuns: „Surprinde-mă.” Așadar, au pus numele „Steve”

5. „Într-o zi, un tip a intrat în barul meu și m-a întrebat dacă este prietenos cu animalele. Am spus „da” presupunând că el s-a referir la un câine, iar apoi s-a întors cu o broască țestoasă. ”

6. „În timpul unei ploi abundente, tavanul dormitorului meu s-a spart și un pisoi a căzut din gaură. L-am numit Asbestos și acum locuiește cu noi. ”

7. „Într-o zi am observat o întâlnire ciudată în mall: mai mulți tipi au apucat o bancă și au dus-o undeva. Când m-am apropiat de ei, am observat că o foloseau pentru a sta confortabil și a admira pisoiul dintr-o vitrina a unui magazin de animale de companie. ”

8. „Astăzi am primit un pachet pe care nu l-am comandat. N-am idee cui ar trebui să-i mulțumesc și pisica mea nici nu este încântată de asta. ”

9. „Nu voi mai cumpăra haine de pe internet niciodată.”

10. Au inghetat si pestii

11. Cam asta se intampla la -20 de grade.

12. Ea este o asistentă pisica, pe nume Ron. A intrat din greșeală într-o clinică veterinară și s-a alăturat ușor celorlalți medici. Astăzi, meseria ei este de a calma animalele de companie nervoase atunci când aceștia sunt tratate.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O angajată a reclamat că a fost strânsă de gât de managerul Spitalului Blaj. Primarul o trimite la psihiatru și o amenință cu ancheta disciplinară 269Brigitte Macron, o nouă aparție exemplară. Ținuta cu care a atras toate privirile într-un orășel din Franța 1493

Dupa mai bine de 50 de ani Nationala Romaniei U21 participa la Jocurile Olimpice din 2020 4317 persoane care cu siguranta stiu ce inseamna sa ai o zi grea 5718 lucruri pe care mai bine evitați sa le purtati intr-un avion 235322 de profesori ale căror abilități profesionale sunt nemaipomenite 12Eleva care a pictat scara blocului în Brăila. Opere de artă, în locul pereților cu var alb scorojit 7495 semne ale ficatului bolnav care trebuie să te trimită urgent la medic 9922Amendă fantastică pentru lipsa Declarației: 200 milioane lei vechi 48Numai in ROMANIA poti sa vezi astfel de IMAGINI! Ma doare BURTA de cat am RAS! 16573
SuperClipuri.com 2020