SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

5 greșeli pe care le facem cu toții atunci când folosim smartphone-urile si care ne pot afecta sanatatea
Trebuie sa recunoastem ca majoritatea dintre noi folosim telefonul pana aproape sa adormim. Chiar si atunci cand ne punem la somn tinem telefoul pe langa noi pentru a auzi alarma dimineata. Ei bine se pare ca aceste lucruri ne pot afecta sanatatea pe termen lung. Trebuie sa stim cum sa ne folosim telefoanele si cum sa avem grija si de sanatatea noastra.

In acest articol va prezentam 5 greșeli care ne pot afecta sanatatea pe care le facem cu toții atunci când folosim smartphone-urile.

Dormim cu telefonul langa noi

Un telefon mobil este practic un emițător și receptor electromagnetic. Asta înseamnă că emite unde radio. Deși nu a fost încă dovedit, cercetările continuă să arate cum valurile vă pot afecta creierul după ce ați fost expus timp îndelungat. Dacă vă este imposibil să-l opriți complet sau să îl mențineți în altă cameră în timp ce dormiți, încercați să îl mențineți în modul avion.

Suntem expusi la lumina albastră prea mult timp

Lumina de la ecran ne suprima de melatonină , hormonul care regleaza ciclul de somn , fiind un alt motiv pentru care nu ar trebui să stai aproape de telefon în timp ce dormi. Lumina albastră provoacă, de asemenea, dureri de cap și probleme de ochi și vedere.

Folosirea acestuia cu un semnal scăzut

Când vedeți un semnal slab pe telefon, înseamnă că telefonul dvs. scoate un semnal mai puternic ca transmițător, iar asta inseamna mai multe radiatii. Dr. Devra Davis recomandă utilizarea unei linii fixe sau păstrarea telefonului cât mai departe de dvs., atunci când semnalul este scăzut. De asemenea, determină încălzirea telefonului dvs. care este un alt pericol.

Area prea mult contact cu pielea

Există mai multe studii care se concentrează pe legătura dintre telefoanele mobile și cancer, în special semnalul lor de transmisie care este în jur de 900 MHz, ceea ce face ca telefonul să se încingă. Pielea ta absoarbe ușor căldura în bucăți minuscule de fiecare dată când il țineți aproape de corp. Deși nu există alte efecte dovedite ale radiațiilor de radiofrecvență asupra corpului uman, știm că un raport de absorbție scade dramatic când păstrezi o anumită distanță între tine și telefon.

Încercați să folosiți căști sau difuzoare în timp ce vorbiți la telefonul mobil, pentru a nu-l atinge și dacă nu îl utilizați, lăsați-l departe de dvs. pentru cea mai mică cantitate de expunere.

O postura incorecta

Este cunoscut faptul că utilizarea telefoanelor mobile cauzează leziuni la degetul mare precum tenosinovita. Există o altă problema numită „gât text”. După cum sugerează și numele, atunci când îți îndoiți gâtul înainte să privești ecranul, stresul coloanei cervicale crește treptat.

Și pe măsură ce trece timpul, greutatea pe care o simți poate fi de 5 ori mai mare decât greutatea reală a capului. Aceasta provoacă dureri de gât și anomalii de postură. Țineți telefonul la nivelul ochilor, menținând gâtul cât mai drept.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Românii trebuie să primească banii înapoi pe jaful de la facturile de gaz și curent! Semnează și distribuie PETIȚIA susținută de avocatul dr. Florin Ciutacu! 6307926 Persoane care dovedesc că nu există scuze dacă doriți să vă atingeți obiectivul 819

Cel mai mare expert în aur din Europa: „România e singura țară care isi are scrisa istoria in propriul ei aur”. 706Copilul a auzit melodia favorita cantata de Elvis. Cand s-a intors i-a lasat pe toti fara cuvinte 56Cea mai tare muzica indiana de dragoste 2018, dansuri indiene, filme indiene 400620 de oameni care au urmat cu mândrie meseriile părinților 1820 de fotografii memorabile care arată o latura nestiuta a trecutului 68025 de fotografii care ne arată ce este ascuns în spatele lucrurilor obișnuite 287915 dispozitive anti-furt pe care nu le vei găsi în niciun magazin 43314 Fapte psihologice care vă pot face viața mai ușoară 2776
SuperClipuri.com 2020