SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Femeile din întreaga lume au ales 25 cei mai frumoși bărbați ai anului 2020
Din 1990, popularul site de divertisment TC Candler a publicat o listă cu cele mai atractive 100 de persoane din intreaga lume. Această competiție nu are nicio limitare în ceea ce privește naționalitatea, rasa sau vârsta. Acesta este motivul pentru care absolut oricine poate câștiga. Din iulie 2019, milioane de vizitatori ai acestui site au nominalizat persoane și au votat pentru ele.

In acest articol va prezentam cum arata top 25 cei mai frumosi barbati ai anului 2019. Cu siguranta surprizele sunt extrem de mari si castigatorul isi merita cu siguranta locul pe podium.

Mario Casas

Kim Min Gyu

Alex Sparrow

Cha Eun-woo

Patrick Schwarzenegger

David Beckham

Parc Jimin

Parc Jimin

Henry Cavill

Kang Daniel

Marlon Teixeira

Avan Jogia

Timothée Chalamet

. Lay Zhang

Harry Styles

Chris Hemsworth

Jason Derulo

Toni Mahfud

Toni Mahfud

Jason Momoa

V (Kim Tae-hyung)

Shawn Mendes

Felix Kjellberg

Jungkook

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum faci un bărbat să te dorească, în funcţie de zodie 12223 reguli magice, care îți schimbă viața 201

20 de fotografii care sunt definiția unei zile proaste 735„Kim Jong-un a murit după o operație la inimă”. Adevărul despre liderul Coreei de Nord și cine a făcut anunțul 881O melodie foarte frumoasa ! Au readus la viata o melodie veche de 4 decenii. Versiunea lor ? Pur si simplu superba ! - VIDEO 664866 Fapte istorice despre care suntem încă mințiți 4370Un studiu a descoperit că persoanele cu tatuaje au o șansă mai bună de a obține un loc de muncă 5110 semne ca rinichii tai nu functioneaza corect 8047Lucruri interesante pe care nu le stiai despre creierul tau. 96322 de profesori ale căror abilități profesionale sunt nemaipomenite 17
SuperClipuri.com 2023