SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

7 reacții corporale pe care le putem controla. Femeile sunt într-adevăr norocoase
1. Suflati pe degetul mare pentru a încetini ritmul cardiac.

Un ritm cardiac crescut este adesea rezultatul stresului. Probabil, sunteți îngrijorat înainte de o prezentare importantă , inainte de a primi rezultate la examen sau faceți o greșeală la locul de muncă.

Din fericire, există un mod destul de simplu de a vă calma: trebuie doar să suflați pe degetul mare . Această parte a corpului tău are propriul puls. Dacă îl răciți, pulsul va încetini și vă veți calma.

O altă metodă dovedită și testată este să puneți degetul mare în gură și să suflați. Astfel vei stimula nervul vag, vei încetini ritmul cardiac și te vei simți mult mai calm și ușurat.

2. Mutați-vă greutatea corporală în lateral pentru a ameliora durerea pe o parte

Mulți oameni sunt familiarizați cu durerea bruscă si neașteptată pe o parte care apare adesea în timpul joggingului. Poate că trebuie să încetinești sau chiar să te oprești din alergat .

Cel mai frecvent motiv pentru aceasta este o încălzire insuficientă. Fluxul de sânge crește semnificativ atunci când alergi, dar sângele nu are suficient timp pentru a redistribui corect și se acumulează în ficat și splină. Așa apare durerea.

Sportivii cunosc o metodă dovedită pentru a face față acestei probleme: trebuie să încetiniți viteza și să mutați greutatea corporală în partea opusă celei din care provine durerea. Trebuie să faceți acest lucru în timp ce respirați. După mai multe repetări, durerea va dispărea.

3. O încălzire rapidă a gâtului va atenua amorțirea mâinilor.

Aproape toată lumea experimentează uneori o amorțeală neplăcută și furnicături în degete. Aceste sentimente ar putea fi cauzate de o poziție inconfortabilă în timpul somnului.

Când simți ceva de genul acesta, de obicei, îți încălzești mâna răsucind-o sau mișcându-ți degetele sau încheieturile. Aceste exerciții sunt destul de eficiente, dar se dovedește că există un mod mai bun și mai eficient de a scăpa de amorțeală enervantă – rotiti-va capul .

4. Un masaj la ureche va reduce disconfortul din gât.

Pentru a scuti un disconfort în gât, masati-va cu atenție urechea ( de preferință la interior) . Furnicături neplăcute apar adesea din cauza spasmelor musculare. Când îți faci masaj mușchilor urechii, se stimulează nervii, iar mușchii gâtului se relaxeaza și se elimina spasmul.

Este posibil să fi observat anterior că există o legătură între aceste organe: orice manipulare a urechii afectează gâtul și unele persoane chiar tusesc atunci când își curăță urechile. Aceasta rezultă dintr-o sensibilitate specială a nervului vag conectat la ramura auriculară a nervilor.

5. Masarea zonei dintre sprâncene ameliorează un nas înfundat.

6. Dacă ai nevoie urgenta la toaletă, maseaza-ti muschiul tibiei.

Nevoia urgentă de a folosi baia poate fi foarte neașteptată și incomodă. La fel ca în cazul în care simțiți durere, nevoia de a folosi baia este adusă de tine de creier. Poate intensifica semnalul pentru ca noi să ne grăbim. Dar, fiziologic, de obicei putem aștepta mult mai mult decât credem.

Kinetoterapeutul australian Janetta Webb a găsit o modalitate neobișnuită de a rezista pana va vine randul la baie: trebuie să vă frecați muschiul tibiei pentru câteva secunde . Vei deveni mai relaxat și vei câștiga mai mult timp dacă trebuie să aștepți.

Din păcate, acest mod a fost dovedit doar pentru femei și încă nu este clar dacă este util si pentru bărbați.

7. Faceți acest lucru pentru a scăpa de amețeli:

Amețelile apar nu numai din cauza unor patologii și boli grave, dar și din cauza influenței unor factori minori, cum ar fi spatiul inchis, stresul sau supararile. De obicei, trebuie să stai jos și să aștepți până când starea ta se îmbunătățește. Cu toate acestea, există un exercițiu care vă poate ajuta.

Un om de știință de la Universitatea din Colorado a venit cu un exercițiu simplu care te scutește de vertij în doar un minut. Trebuie să vă rasuciti capul in stanga si in dreapta, usor, fara miscari bruste.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ghimbir zilnic timp de o lună. Medicii nu găsesc explicația 4332Lumea în imagini, fotografiile zilei de 21 ianuarie . Un copil a fost scăldat într-un lac înghețat, de sărbătoarea Bobotezei pe ritm vechi 154

Capul Statuii lui Iisus din Brazilia a fost realizat de un român , aceasta fiind admirată zilnic de mii de turiști 324Barbatii se simt intimidati de ea. Asa arata cea mai atragatoare antrenoare de fitness din lume! 14210 semne importante care ne indica că organismul este foarte stresat 3460O fetiţă de 7 ani salvează pisica pe care adulţii erau mult prea îngroziţi chiar şi numai să o privească 7816 moduri naturale de a tine tantarii departe de corpul tau 4018Cele mai amuzante coincidente: 15 imagini care te fac să le priveşti de două ori 1418O doamnă și-a pus pungile și geanta lângă ea, pe scaunul din autobuz. Un tânăr a rugat-o să le dea la o parte pentru a se așeza și el. Femeia i-a zis: 842420 de lucruri unice din Coreea de Sud pe care fiecare țară ar dori să le adopte 246
SuperClipuri.com 2019