SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Australia a gasit o cale inedita de a curata apa de deseurile aruncate!! O idee extrem de simpla pe care am dori sa o vedem si la noi!!!
Autoritățile din orașul australian Kwinana au instalat vara trecuta un nou sistem de filtrare în Rezervația Henley. Acest sistem este incredibil de simplu și de foarte mare ajutor. Atât guvernul, cât și cetățenii au văzut deja beneficiile utilizării și sunt la fel de mulțumiți.

Acest sistem este unul destul de simplu de folosit si nu este nici foarte costisitor. In conditiile in care la noi se fac referendumuri de zeci de milioane de euro in alte tari se pune accent pe curatarea apei si o viata mai buna pentru oamenii care traiesc in acele locuri.

Speram sa vedem si la noi astfel de initiative care sa ne ajute sa ducem o viata mai buna si sa protejam si mediul.

Este alcătuită dintr-o plasă care este plasată la ieșirea unei țevi de drenaj care ajută la capturarea resturilor mari și protejarea mediului împotriva contaminării.

Autoritățile orașului au început prin instalarea a două plase și au fost uimiți de rezultate – noul lor sistem de filtrare a reușit să captureze mai mult de 800 de kilograme de gunoi în câteva săptămâni.

Deci, sa hotărât instalarea acestor „capcane” de gunoi peste tot în oraș și reducerea la minimum a poluării în mediul sălbatic și în mediul înconjurător. Deși instalarea și fabricarea acestor plase costă bani (aproximativ 10.000 dolari fiecare), sistemul general este încă destul de profitabil, deoarece oferă economii semnificative de costuri înainte. De exemplu, ei economisesc acum pe costurile forței de muncă pe care le-au plătit anterior pentru persoanele care ar colecta toate așternuturile manual.

Acest nou sistem de filtrare dovedește încă o dată că lucrurile mici contează și că focalizarea pe ele poate avea un impact mare și pozitiv asupra mediului și umanității în general.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Printesa Diana il invata ce este respectul acum 25 de ani, azi Prinţul William serveşte mâncare oamenilor fara adapost 45714 trucuri pe care orice sofer trebuie sa le stie inainte de a pleca la drum 492

23 de fotografii care ne arata ce se intampla cand unii oameni se cred ingineri 1458Diferențele dintre suflet, spirit și sinele superior 4019 doctori care sunt atât de frumosi, incat îți vor face inima să tresara 104025 de idei pentru a decora pereții casei tale într-un mod unic. Prietenii te vor invidia! 30223 de fotografii unice care pot fi facute doar o dată în viață 1580Polițiștii din Ploiești i-au pus cătușe unei vânzătoare de zarzavaturi, pentru că a refuzat să plece. 3144Cel care a propus majorarea alocatiilor copiilor este un tanar deputat de 29 de ani 246Acesta este misteriosul rau din Marea Neagra!! Nu o sa iti vina sa crezi ca aici se afla cascade 223
SuperClipuri.com 2020