SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Australia a gasit o cale inedita de a curata apa de deseurile aruncate!! O idee extrem de simpla pe care am dori sa o vedem si la noi!!!
Autoritățile din orașul australian Kwinana au instalat vara trecuta un nou sistem de filtrare în Rezervația Henley. Acest sistem este incredibil de simplu și de foarte mare ajutor. Atât guvernul, cât și cetățenii au văzut deja beneficiile utilizării și sunt la fel de mulțumiți.

Acest sistem este unul destul de simplu de folosit si nu este nici foarte costisitor. In conditiile in care la noi se fac referendumuri de zeci de milioane de euro in alte tari se pune accent pe curatarea apei si o viata mai buna pentru oamenii care traiesc in acele locuri.

Speram sa vedem si la noi astfel de initiative care sa ne ajute sa ducem o viata mai buna si sa protejam si mediul.

Este alcătuită dintr-o plasă care este plasată la ieșirea unei țevi de drenaj care ajută la capturarea resturilor mari și protejarea mediului împotriva contaminării.

Autoritățile orașului au început prin instalarea a două plase și au fost uimiți de rezultate – noul lor sistem de filtrare a reușit să captureze mai mult de 800 de kilograme de gunoi în câteva săptămâni.

Deci, sa hotărât instalarea acestor „capcane” de gunoi peste tot în oraș și reducerea la minimum a poluării în mediul sălbatic și în mediul înconjurător. Deși instalarea și fabricarea acestor plase costă bani (aproximativ 10.000 dolari fiecare), sistemul general este încă destul de profitabil, deoarece oferă economii semnificative de costuri înainte. De exemplu, ei economisesc acum pe costurile forței de muncă pe care le-au plătit anterior pentru persoanele care ar colecta toate așternuturile manual.

Acest nou sistem de filtrare dovedește încă o dată că lucrurile mici contează și că focalizarea pe ele poate avea un impact mare și pozitiv asupra mediului și umanității în general.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un copil erou (11 ani), strânge bani să-și crească sora (1 an) în Satu Mare! 1335La 8 ani danseaza mai bine chiar si decat Michael Jackson! 371

10 profesoare bune, care distrag atenţia elevilor de la învăţat 365327 fotografii care demonstrează că o singură privire nu va fi suficientă 845Primele gemene din lume care au culori diferite ale pielii au crescut. Medicii spun ca exista o sansa la un milion ca acest lucru sa fie posibil! 495Moment jenant pentru o patinatoare . Rochia i s-a desprins și a pierdut primul loc 74327 de oameni care au încercat să-și facă munca, dar ceva nu a mers bine 57Cetatea Feldioara. Noua atractie a Brasovului isi deschide portile la 1 iulie 9215 fotografii care ne demonstreaza cât de nebună este lumea in care traim 101Baietelul de 8 ani taie lemne, prepara mancare si isi ingrijeste mama paralizata. Intr-una din zile, cineva bate la usa lor!ce a urmat! 1792
SuperClipuri.com 2020