SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Australia a gasit o cale inedita de a curata apa de deseurile aruncate!! O idee extrem de simpla pe care am dori sa o vedem si la noi!!!
Autoritățile din orașul australian Kwinana au instalat vara trecuta un nou sistem de filtrare în Rezervația Henley. Acest sistem este incredibil de simplu și de foarte mare ajutor. Atât guvernul, cât și cetățenii au văzut deja beneficiile utilizării și sunt la fel de mulțumiți.

Acest sistem este unul destul de simplu de folosit si nu este nici foarte costisitor. In conditiile in care la noi se fac referendumuri de zeci de milioane de euro in alte tari se pune accent pe curatarea apei si o viata mai buna pentru oamenii care traiesc in acele locuri.

Speram sa vedem si la noi astfel de initiative care sa ne ajute sa ducem o viata mai buna si sa protejam si mediul.

Este alcătuită dintr-o plasă care este plasată la ieșirea unei țevi de drenaj care ajută la capturarea resturilor mari și protejarea mediului împotriva contaminării.

Autoritățile orașului au început prin instalarea a două plase și au fost uimiți de rezultate – noul lor sistem de filtrare a reușit să captureze mai mult de 800 de kilograme de gunoi în câteva săptămâni.

Deci, sa hotărât instalarea acestor „capcane” de gunoi peste tot în oraș și reducerea la minimum a poluării în mediul sălbatic și în mediul înconjurător. Deși instalarea și fabricarea acestor plase costă bani (aproximativ 10.000 dolari fiecare), sistemul general este încă destul de profitabil, deoarece oferă economii semnificative de costuri înainte. De exemplu, ei economisesc acum pe costurile forței de muncă pe care le-au plătit anterior pentru persoanele care ar colecta toate așternuturile manual.

Acest nou sistem de filtrare dovedește încă o dată că lucrurile mici contează și că focalizarea pe ele poate avea un impact mare și pozitiv asupra mediului și umanității în general.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Citește în fiecare zi de luni, Rugăciunea care dezleagă blestemele și farmecele de orice fel 127Patru fratiori canta la acordeon in fata FAMILIEI dar stai sa il vezi pe mezinul familiei. Pur si simplu te TOPESTI cand il vezi ! 83835

Apeductul Veluwemeer din Olanda pare sa incalce toate legile fizicii! 3437 lucruri pe care mamele și tatii noștri ne-au invatat si le-am putea folosi astăzi ca lecții de viata 3521 de animale unice pe care le poti vedea o singura data in viata 1067 modalități prin care sa opriti iubirea pe care o consumati pe cineva care nu va iubeste 981Cum arată şantierul drumului expres inaugurat de Liviu Dragnea cu 5 zile înainte să fie arestat. „Nici borduri nu-s capabili să pună!" 163Cel mai puternic remediu împotriva diabetului! Combate colesterolul rău, dar și oboseala 1220Romania anilor '60 descrisa SUPERB de americani! 1711 locuri cele mai bine securizate din lume, pe care doar cateva persoane in lume le pot vizita 623
SuperClipuri.com 2019