SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Aceste femei ne dovedesc că inventatorul rochiilor mulate este un geniu
Inventatorul conceptului de rochii mulate este un geniu!
Nu e greu să te apuci de înşirat platitudini duioase şi să ridici în slăvi femeia, cum obişnuieşte tipul ăsta, care face adolescentele mai naive să creadă că nu există femei urâte, ci doar bărbaţi proşti, care nu reuşesc să vadă dincolo de frumuseţea trupească, deşi, în realitate sunt şi urâte şi proaste şi doar nu le-ar… iubi nimeni.

Deşi tipul despre care vorbesc susţine că scrie pentru bărbaţi toate porcăriile siropoase, e clar că o persoană care spune despre sine că e bărbat şi chiar vorbeşte serios, nu ar putea să nu se plictisească după primul paragraf şi să-şi dea seama că e vorba despre chestii banale, care totuşi vor să fie auzite de femei.

Acum să nu crezi că sunt misogin şi afirm că bărbaţii nu trebuie să fie romantici sau sensibili, dar pur şi simplu masculii nu prea sunt compatibili cu astfel de căcaturi.

Grupul susţinătorilor tipului sunt de părere că băieţaşii care-l heităresc pe idolul lor sunt, în realitate, invidioşi pe succesul lui şi pe faptul că el chiar înţelege femeia. Căcat.

Hai să lăsăm prostiile şi să ne rugăm pentru sufletul celui care a inventat rochiţele mulate, căci ăsta e un lucru pe care bărbaţii chiar îl iubesc:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 modalități simple de albire a dintilor la tine acasa 53121 de metode prin care supermarket-urile incearca sa ne pacaleasca 2213

8 plante minunate care au adevărate superputeri 372O mamica din public l-a luat pe acest Pusti sa danseze.. Dar stai sa vezi UNDE a pus acesta MANA.. Vezi VIDEO 58866Peștera din România, descoperită pe vremea lui Ceaușescu, considerată buncăr anti-atomic. 988Îmbrățișarea, pe timpul nopții, poate face minuni pentru relația voastră 494610 lucruri pe care femeile le fac să atragă bărbații ca un magnet 1575Intre anii 1897-1910 ministrul educatiei din Romania era SPIRU HARET!! Un om cu studii la UNIVERSITATEA SORBONA si licentiat in matematica si fizicia! 8325 de Imagini emoționante ,,înainte” și ,,după” adopția câinilor! Iată cum arată fericirea de a fi acasă! 423O elevă de 17 ani din România a câștigat locul 1 la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete, EGMO 2020 14
SuperClipuri.com 2021