SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Aceste femei ne dovedesc că inventatorul rochiilor mulate este un geniu
Inventatorul conceptului de rochii mulate este un geniu!
Nu e greu să te apuci de înşirat platitudini duioase şi să ridici în slăvi femeia, cum obişnuieşte tipul ăsta, care face adolescentele mai naive să creadă că nu există femei urâte, ci doar bărbaţi proşti, care nu reuşesc să vadă dincolo de frumuseţea trupească, deşi, în realitate sunt şi urâte şi proaste şi doar nu le-ar… iubi nimeni.

Deşi tipul despre care vorbesc susţine că scrie pentru bărbaţi toate porcăriile siropoase, e clar că o persoană care spune despre sine că e bărbat şi chiar vorbeşte serios, nu ar putea să nu se plictisească după primul paragraf şi să-şi dea seama că e vorba despre chestii banale, care totuşi vor să fie auzite de femei.

Acum să nu crezi că sunt misogin şi afirm că bărbaţii nu trebuie să fie romantici sau sensibili, dar pur şi simplu masculii nu prea sunt compatibili cu astfel de căcaturi.

Grupul susţinătorilor tipului sunt de părere că băieţaşii care-l heităresc pe idolul lor sunt, în realitate, invidioşi pe succesul lui şi pe faptul că el chiar înţelege femeia. Căcat.

Hai să lăsăm prostiile şi să ne rugăm pentru sufletul celui care a inventat rochiţele mulate, căci ăsta e un lucru pe care bărbaţii chiar îl iubesc:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un fotograf a creat o reluare a anunțurilor din anii 1950 pentru a arăta modul în care lumea se schimba 138318 fotografii care ne arata cat de departe pot merge cu autoirnonia unele persoane 30

22 de poze in care designerii de modă au decis ca este nevoie de o schimbare 3709Ieri copil sarac lipit pamantului, azi magistrat de renume in Romania: „Mancam dupa ce luau masa ceilalti elevi, adunam resturile! OARE ROMANII mai DISTRIBUIE astfel de EXEMPLE POZITIVE? 12236Vointa romanilor a fost INCALCATA! Poporul a cerut un numar maxim de 300 de parlamentari, insa numarul a crescut si, implicit, si cheltuielile bugetare cu ei 54316 fotografii pe care cu siguranta trebuie sa le vezi de doua ori 263420 de motive pentru care nu putem avea increde in fotografiile de profil 207ACUZAŢII GRAVE făcute de Ilie Năstase: “Politicienii se iubesc pe ei şi contractele pe care le fac. La Senat, toţi sunt foarte bogaţi, acolo e interesul puterii” 4054Medic român despre coronavirus: În caz de epidemie „fiecare va trebui să se descurce pe cont propriu” 10669Spune NU AVORTULUI ! Distribuie daca esti impotriva AVORTULUI - Un medic explica cum are loc acest proces.. vezi VIDEO 1062
SuperClipuri.com 2020