SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Aceste femei ne dovedesc că inventatorul rochiilor mulate este un geniu
Inventatorul conceptului de rochii mulate este un geniu!
Nu e greu să te apuci de înşirat platitudini duioase şi să ridici în slăvi femeia, cum obişnuieşte tipul ăsta, care face adolescentele mai naive să creadă că nu există femei urâte, ci doar bărbaţi proşti, care nu reuşesc să vadă dincolo de frumuseţea trupească, deşi, în realitate sunt şi urâte şi proaste şi doar nu le-ar… iubi nimeni.

Deşi tipul despre care vorbesc susţine că scrie pentru bărbaţi toate porcăriile siropoase, e clar că o persoană care spune despre sine că e bărbat şi chiar vorbeşte serios, nu ar putea să nu se plictisească după primul paragraf şi să-şi dea seama că e vorba despre chestii banale, care totuşi vor să fie auzite de femei.

Acum să nu crezi că sunt misogin şi afirm că bărbaţii nu trebuie să fie romantici sau sensibili, dar pur şi simplu masculii nu prea sunt compatibili cu astfel de căcaturi.

Grupul susţinătorilor tipului sunt de părere că băieţaşii care-l heităresc pe idolul lor sunt, în realitate, invidioşi pe succesul lui şi pe faptul că el chiar înţelege femeia. Căcat.

Hai să lăsăm prostiile şi să ne rugăm pentru sufletul celui care a inventat rochiţele mulate, căci ăsta e un lucru pe care bărbaţii chiar îl iubesc:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Aceste fotografii din lumea sportului, luate exact la momentul POTRIVIT te vor face sa razi cu lacrimi :)))) Nu rata acest VIDEO 1349Ce parere aveti? Noul STATUT al ELEVULUI: Cu uniformă și fără telefon mobil la școală. Vezi alte noutăți 2264

12 personaje Disney care provin din oameni reali 20Dacă un copil în timpul verii petrece 2 luni la țară şi aleargă desculț, flămând şi murdar – el își restabilește sănătatea pentru tot anul. Exact aşa ar trebui să fie un copil normal – slab și activ. 22Artistul arată trecutul, prezentul și viitorul a șapte orașe urbane într-o singură imagine și rezultatele sunt uimitoare 53Oamenii de știință ne arată 11 creaturi înfricoșătoare care trăiesc în Australia 2406Legatura dintre INFARCT SI APA – Este foarte bine de stiut! 1533Studenții din Constanța au câștigat concursul organizat de NASA!!! 564 salate ușoare fără maioneză – pentru masa festivă de Anul Nou sau pentru meniul zilnic! 331Tare de tot ! Soacra mica canta un Cantec Cadou SPECIAL pentru MIRI -VIDEO 107947
SuperClipuri.com 2019