SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Aceste femei ne dovedesc că inventatorul rochiilor mulate este un geniu
Inventatorul conceptului de rochii mulate este un geniu!
Nu e greu să te apuci de înşirat platitudini duioase şi să ridici în slăvi femeia, cum obişnuieşte tipul ăsta, care face adolescentele mai naive să creadă că nu există femei urâte, ci doar bărbaţi proşti, care nu reuşesc să vadă dincolo de frumuseţea trupească, deşi, în realitate sunt şi urâte şi proaste şi doar nu le-ar… iubi nimeni.

Deşi tipul despre care vorbesc susţine că scrie pentru bărbaţi toate porcăriile siropoase, e clar că o persoană care spune despre sine că e bărbat şi chiar vorbeşte serios, nu ar putea să nu se plictisească după primul paragraf şi să-şi dea seama că e vorba despre chestii banale, care totuşi vor să fie auzite de femei.

Acum să nu crezi că sunt misogin şi afirm că bărbaţii nu trebuie să fie romantici sau sensibili, dar pur şi simplu masculii nu prea sunt compatibili cu astfel de căcaturi.

Grupul susţinătorilor tipului sunt de părere că băieţaşii care-l heităresc pe idolul lor sunt, în realitate, invidioşi pe succesul lui şi pe faptul că el chiar înţelege femeia. Căcat.

Hai să lăsăm prostiile şi să ne rugăm pentru sufletul celui care a inventat rochiţele mulate, căci ăsta e un lucru pe care bărbaţii chiar îl iubesc:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Drumul Vietii Ne Desparte.. Acest cantec sa fie special pentru toti ROMANII plecati in strainatate - VIDEO 25233Nivelul de cultură al unui bărbat se măsoară în atitudinea lui față de o femeie 167

Un fotograf italian călătorește în lume și surprinde copiii cu cele mai îndrăgite jucării ale lor 229 teste medicale simple pe care le poți face chiar la tine acasă 889Oamenii din Suedia își perfecționează mâinile si isi implanteaza cipuri, lucru care sperie destul de multa lume 71120 de oameni care si-au dorit o poza cu o celebritate si s-au ales cu o amintire unica 338020 de fotografii rare din trecutul nostru care continuă să ne uimeasca 261715 imagini care ne arata cum este simpla fericire omenească într-o relație 82315 imagini care dovedesc faptul sunt cei mai talentați artiști sunt COPIII 1367A intrat o bătrânică, în jur de 75 de ani. A dat bună ziua, a luat binecuvântare şi a cerut o Biblie. Părintele Leonida a întrebat-o: „- Ştii să citeşti, măicuţă? 112
SuperClipuri.com 2020