SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Era clar că se va ajunge aici
Ancheta este în plină desfăşurare în cazul tragediei care a avut loc în Ungaria, unde 9 romani din Mureş şi-au pierdut viaţa. Noi detalii șocante au ieșit la iveală. Şoferul microbuzului în care se aflau transmitea live pe Facebook şi nu şi-a dat seama că nu mai este pe autostradă, aşa că a intrat în depăşire şi a izbit frontal un camion. În plus, spun anchetatorii, cursa nici măcar nu era legală.

Momentele de dinaintea impactului au fost transmise de şofer în direct pe Facebook. Cei 8 romani se întorceau din Slovenia, unde munceau pe plantaţiile de hamei. Veneau acasă la copiii lor şi microbuzul tocmai părăsise autostradă, potrivit stirileprotv.ro. Șoferul microbuzului era Petru Lazăr (38 de ani), din Deaj, județul Mureș.

Bărbatul era mult prea preocupat să facă live pe Facebook și nu era deloc atent la drum. El ținea telefonul în mână și transmitea în direct prietenilor lui scene din trafic. În momentul accidentului, Petru Lazăr răspundea mesajelor care îi curgeau pe ecran de la cei care îl urmăreau. La 60 de kilometri de Budapesta, concentrat la ecran şoferul a riscat o depăşire şi câteva secunde mai târziu microbuzul s-a izbit frontal cu un camion plin cu nisip.

Microbuzul în care se aflau românii era fabricat în 1996 şi nu avea licenţa de transport persoane. Cursa era una ilegală, potrivit unor surse din anchetă. Mai mult decât atât, certificatul de înmatriculare al autovehiculului fusese reţinut de poliţiştii din Mureş acum două luni din cauza unor defecţiuni la sistemul de lumini. Bărbatul care a provocat nenorocirea făcea frecvent astfel de curse.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

14 fotografii făcute în mod ilegal la diferite obiective turistice 4225 Fotografii "Înainte și după" care sunt aproape ireale 1637

Femeile care aleg să fie singure pentru mai mult timp, sunt mai fericite 151Barbatii se simt intimidati de ea. Asa arata cea mai atragatoare antrenoare de fitness din lume! 162Soțul a intrat în duș, după ce soția tocmai ieșise de acolo. În acel moment a sunat cineva la ușă… 3059Vointa romanilor a fost INCALCATA! Poporul a cerut un numar maxim de 300 de parlamentari, insa numarul a crescut si, implicit, si cheltuielile bugetare cu ei 21918 fotografii care nu au nevoie de Photoshop pentru a vă atrage atenția 22268 Exemple de etichete japoneze care ne induc in eroare 164420 de fotografii rare cu celebrități din trecut care ne fac sa vedem altfel acele vremuri 154210 utilizări ale aspirinei despre care putina lume stie, este mai mult decat o simpla pastila 553
SuperClipuri.com 2020