SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Era clar că se va ajunge aici
Ancheta este în plină desfăşurare în cazul tragediei care a avut loc în Ungaria, unde 9 romani din Mureş şi-au pierdut viaţa. Noi detalii șocante au ieșit la iveală. Şoferul microbuzului în care se aflau transmitea live pe Facebook şi nu şi-a dat seama că nu mai este pe autostradă, aşa că a intrat în depăşire şi a izbit frontal un camion. În plus, spun anchetatorii, cursa nici măcar nu era legală.

Momentele de dinaintea impactului au fost transmise de şofer în direct pe Facebook. Cei 8 romani se întorceau din Slovenia, unde munceau pe plantaţiile de hamei. Veneau acasă la copiii lor şi microbuzul tocmai părăsise autostradă, potrivit stirileprotv.ro. Șoferul microbuzului era Petru Lazăr (38 de ani), din Deaj, județul Mureș.

Bărbatul era mult prea preocupat să facă live pe Facebook și nu era deloc atent la drum. El ținea telefonul în mână și transmitea în direct prietenilor lui scene din trafic. În momentul accidentului, Petru Lazăr răspundea mesajelor care îi curgeau pe ecran de la cei care îl urmăreau. La 60 de kilometri de Budapesta, concentrat la ecran şoferul a riscat o depăşire şi câteva secunde mai târziu microbuzul s-a izbit frontal cu un camion plin cu nisip.

Microbuzul în care se aflau românii era fabricat în 1996 şi nu avea licenţa de transport persoane. Cursa era una ilegală, potrivit unor surse din anchetă. Mai mult decât atât, certificatul de înmatriculare al autovehiculului fusese reţinut de poliţiştii din Mureş acum două luni din cauza unor defecţiuni la sistemul de lumini. Bărbatul care a provocat nenorocirea făcea frecvent astfel de curse.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

60 de minute, pe această bicicletă, oferă energie timp de 24 de ore, casei tale 46Alimentaţia si pH-ul: 5 sucuri anticancerigene si alcalinizante 370

Acest baietel a distrus cererea in casatorie a mamei sale. Familia sa are o poveste amuzanta de spus de-a lungul anilor. 504Confesiunile unei femei de 53 de ani: ”Eu nu trăiesc pentru a căra saci cu gunoi! Punct!” 26225 trăsături pe care bărbații le caută la o soție 31715 din cele mai frumoase „Miss World" din toate timpurile 906Dacă ți-e frică de înălțime, cel mai lung pod din sticlă îți va da coșmaruri. Ai curaj sa te uiti ? 225Se dedică BĂRBAȚILOR: Fii partenerul soției tale! 91Un tată fericit şi invidiat pentru cei 19 COPII ai săi, pe care i-a crescut frumos, fără ajutor de la stat 9265O moldoveanca, fosta concurenta la NextStar, a ajuns in finala Vocea Rusiei Kids, vezi reactia rusilor la piesa romaneasca care a cantat-o.. VIDEO 1194
SuperClipuri.com 2019