SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Era clar că se va ajunge aici
Ancheta este în plină desfăşurare în cazul tragediei care a avut loc în Ungaria, unde 9 romani din Mureş şi-au pierdut viaţa. Noi detalii șocante au ieșit la iveală. Şoferul microbuzului în care se aflau transmitea live pe Facebook şi nu şi-a dat seama că nu mai este pe autostradă, aşa că a intrat în depăşire şi a izbit frontal un camion. În plus, spun anchetatorii, cursa nici măcar nu era legală.

Momentele de dinaintea impactului au fost transmise de şofer în direct pe Facebook. Cei 8 romani se întorceau din Slovenia, unde munceau pe plantaţiile de hamei. Veneau acasă la copiii lor şi microbuzul tocmai părăsise autostradă, potrivit stirileprotv.ro. Șoferul microbuzului era Petru Lazăr (38 de ani), din Deaj, județul Mureș.

Bărbatul era mult prea preocupat să facă live pe Facebook și nu era deloc atent la drum. El ținea telefonul în mână și transmitea în direct prietenilor lui scene din trafic. În momentul accidentului, Petru Lazăr răspundea mesajelor care îi curgeau pe ecran de la cei care îl urmăreau. La 60 de kilometri de Budapesta, concentrat la ecran şoferul a riscat o depăşire şi câteva secunde mai târziu microbuzul s-a izbit frontal cu un camion plin cu nisip.

Microbuzul în care se aflau românii era fabricat în 1996 şi nu avea licenţa de transport persoane. Cursa era una ilegală, potrivit unor surse din anchetă. Mai mult decât atât, certificatul de înmatriculare al autovehiculului fusese reţinut de poliţiştii din Mureş acum două luni din cauza unor defecţiuni la sistemul de lumini. Bărbatul care a provocat nenorocirea făcea frecvent astfel de curse.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de fotografii care sunt greu de explicat logic 5260Copilul sărac lipit din Firijba Vâlcii, ajuns cercetător la NASA. O țară întreagă a fost impresionată de povestea lui! 1712

20 de fraze pe care doar femeile le vor intelege! 9265 cele mai bune teorii și invenții ale lui Leonardo da Vinci 468Ultima veste oficială de la Phenian sugerează că Kim Jong-un ar fi în viață, în ciuda zvonurilor 13525 de persoane ale căror zile sunt doar o serie interminabila de dezastre 768Soldații nostri fac drifturi cu tancurile pe gheață! De ce se acordă o importanță atât de mare zonei Arctice? 13415 fotografii interesante care dezvăluie multe despre corpul tău 82515 trucuri folosite de agenții de publicitate pentru a face alimentele să arate delicios 173Calvarul celor internați la Suceava. Infectați și neinfectați ținuți laolaltă, fără apă și mâncare. Pacientă: Nu ieși viu de aici! 25
SuperClipuri.com 2020