SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

15 momente in care absurditatea înfrânge epic realitatea
Nu totul din viața noastră de zi cu zi merge fără probleme. Uneori, lucrurile sau oamenii pot ieși în evidență pentru că nu se încadrează în normal. Gandeste-te cum ar fi magazine care sa fie deschise 25 de ore pe zi, canapele neobișnuite în restaurante fast-food și scările care duc spre nicăieri sunt extrem de ilogice, dar atât de amuzante!

Ai manca cereale dintr-un bol ca acesta?

Designerii acestei cafenele de tip fast-food fie au gresit ceva, fie înțeleg perfect ca nu toata lumea are prieteni.

Cum a ajuns acolo?

A fost cascador pe vremea lui..

„Acest domn la sedinta noastră a luat un marker permanent și a început să scrie cu el pe Samsung de 60 de inci de pe perete.”

Toate ușile sunt o ieșire potențială. Chiar și cele greu accesibile.

Un bărbat care stie sa faca de toate își caută un loc de muncă.

Ce obiectiv urmărea proiectantul acestor scări?

„Camera pe care am închiriat-o pentru vacanța noastră nu era cum ce ne așteptam.”

Ce este asta? Teama că hârtia igienică se va termina brusc?

Abia l-am cumparat..

Plantele reale sunt plictisitoare. Să cumpărăm un set de televizoare scumpe care vor transmite imaginea unui copac 24/7.

Un tort dulce cu …. pui prăjit?

E de ajuns!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Valer Kovacs, polițist IPJ Timiș și lider de sindicat: ”Șefii pun presiuni pe noi să dăm mai multe amenzi în Starea de Urgență” 9520 Bunuri demne de expresia "Taci și ia-mi banii!" 405

Bătrânei de 83 de ani i se ridicase rochia din cauza vântului, un bărbat curios îi vedea părțile intime și a întrebat-o cum de, la vârsta ei, nu-i e rușine. Răspunsul ei e aur curat: ,,Domnule, orice puteți vedea acolo jos are…” 6337Cele mai importante 17 evenimente care se vor întâmpla până în anul 2050 30316 Fotografii cu celebritati purtand aceleasi haine ... si nu putem decide cine le-a purtat ​​mai bine 128322 de fotografii în care reflecția a deschis un portal unei alte realități 2962O femeie i-a cerut unei studente să-i cedeze locul în autobuz. Raspunsul studentei este de respectat! 4522Cele 7 izvoare din Bucegi au cea mai pură apă de pe Planetă unde nu există nicio bacterie! 651Daca o sa vezi acest CAMION pe autostrada sa nu fii surprins, acesta o sa inlocuiasca vechile modele in cativa ani! Priveste ce TARE este sa conduci un astfel de camion! 169887 lucruri uimitoare pe care le puteți face cu telefonul dvs. smartphone 1534
SuperClipuri.com 2022