SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

9 motive pentru care femeile se pot simți mai bine dacă încetează să poarte sutien
Fie că sunt cu push-up-uri, dantelă, sport sau sutien fără bretele, toate vin cu diferite niveluri de disconfort. Normele sociale și propriile noastre obiceiuri ne-ar putea face să purtăm sutiene zilnic, dar se pare că uneori regulile pot fi încălcate pentru propriul confort.

In acest articol dorim sa va prezentam cateva motive pentru care femeile se simt mai bine daca nu mai poarta sutien. Priviti despre ce este vorba.

Nu mai transpirați sub sâni!

Zilele călduroase sunt frumoase până când începi să simți transpirația incomodă sub sân. În acest caz, purtarea unui sutien poate înrăutăți situația – va freca doar umezeala neplăcută în piele. În schimb, merge braless si lasa pielea sa respire va ajuta să se evapore pur si simplu, oferindu – vă o senzație proaspătă și plăcută.

De asemenea, vă poate ajuta să vă limpeziți pielea

În plus, lăsând murdăria și transpirația să se ridice sub sutien, putem risca să dezvoltăm o infecție sau acnee. Acest lucru este extrem de important în anotimpurile calde, când transpirăm mai mult decât de obicei. Nu este nevoie să lăsați bacteriile să crească . Este mai bine să eliminați doar ceea ce le provoacă!

Ajută la formarea naturală a pieptului.

Chiar dacă purtăm sutiene pentru a ne susține sânii, ele nu joacă un rol atât de util pe termen lung. În realitate, sutienele îti afectează pieptul , potrivit unui studiu. Sânilor nu trebuie refuzată gravitația din punct de vedere medical, psihologic sau anatomic. Așadar, îndepărtarea sutienului va fi benefică atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe.

Îți poate face sânii mai puternici.

Fiind feriți de sprijin artificial, sânii sunt liberi să își dezvolte propriul țesut muscular! Aceasta înseamnă că nu vor avea nevoie de niciun alt sprijin decât al lor. Ei folosesc mușchii pectorali pentru a recrea acest țesut și apoi sunt capabili să reziste la gravitație. În acest fel, în timp ce funcționează, vă puteți bucura de forma lor !

Îți economisește bani.

Cele mai multe sutiene sunt scumpe. Sutienele super-la modă de la brandurile populare sunt și mai scumpe. Găsirea unuia care ți se va potrivi, care oferă un suport frumos și nu provoacă niciun disconfort este o sarcină lungă și complicată.

Te va elibera de acele linii de presiune din jurul corpului tău.

Oricât de bun sau de scump este sutienul dvs., există întotdeauna șansa ca acesta să lase niște linii de presiune în jurul pieptului. De cele mai multe ori, astfel de semne provoacă disconfort și doriți să le eliminați cât mai repede.

Iti va oferi confort toata ziua

Majoritatea femeilor cunosc marea plăcere de a scoate sutienul după o zi lungă. Imediat după aceasta, urmează un dulce sentiment de libertate. Sutienele pot fi diferite, dar sentimentul rămâne mereu același. Dar se pare că nu este nevoie să suferi toată ziua. În schimb, ne putem bucura de acest sentiment toată ziua.

Poate ajuta la îmbunătățirea circulației.

Acestea pot limita, de asemenea, circulația limfatică în jurul zonei toracice. Limfa este un fluid important în corpul nostru, deoarece ajută la eliminarea bacteriilor, a celulelor anormale și a altor probleme. Îndepărtarea acestuia îi va stimula fluxul , oferind țesut muscular și contribuind la menținerea pielii ferme.

Se simte aventuros.

A merge fără sutien ar putea părea nebunie pentru unii dintre noi. Dar dintr-o altă parte, acest lucru poate fi considerat ca un început interesant pentru experiențe noi. Îndepărtarea unui astfel de obiect de garderobă important, dar invizibil, vă poate ajuta să vă condimentați ziua (sau poate chiar întreaga viață). Cu siguranță, este nevoie de timp pentru a ne obișnui, dar trăim o singură dată, nu?

Când este necesar să purtați un sutien?

S-ar putea să existe situații când purtarea unui sutien este necesară ca atunci cand faci sport, de exemplu. A nu-l purta în timpul activității fizice intense poate fi periculos pentru sâni, deoarece poate provoca leziuni tisulare, durere și disconfort. Așadar, în acest caz, un sutien sport bun, cu suport decent, este un lucru indispensabil.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de poze in care karma si-a facut aparitia in cel mai neasteptat moment 3017 Persoane care ar putea fi caractere în cărțile de ficțiune – dar au existat în viața reală 5084

6 animale care au puteri ce par supranaturale. Meduza roșie, singura fiinţă nemuritoare de pe Pământ 873Îți dau voie să pleci, pentru că nu mă mai meriți 9920 lucruri ciudate pe care nu le-am fi crezut niciodată daca nu erau fotografiate 615422 de Persoane ale căror auto-ironie a cucerit Internetul dintr-odata! 21406 poziții care vă vor ajuta să adormiți imediat 2796ULTIMĂ ORĂ! CARANTINĂ TOTALĂ! ȘEFUL STATULUI: ARMATA VA IEȘI PE STRĂZI ALĂTURI DE POLIȚIE! 77Clujul va avea tren metropolitan si metrou. primul oraș din Estul Europei care a primit o finanțare nerambursabilă de 98% de la Comisia Europeană, în valoare de 5,6 milioane de euro 257Operatie reusita – chirurg decedat! Povestea din spatele imaginii a cucerit o lume intreaga! 2757
SuperClipuri.com 2022