SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

18 Momentele din viața de familie care descriu dragostea nemarginita
Acasă este un loc în care vă puteți simți înconjurat de îngrijire, căldură și înțelegere de la rudele voastre. Toți avem momente speciale care ne fac să prețuim atât de mult membrii familiei noastre. Unii fac sport împreună cu familia și unele coace prăjituri care nu sunt perfecte, dar foarte speciale.

1. „În fiecare dimineață, tatăl meu așează mâncare de păsări în curte pentru ca mama să se trezească cu aceasta priveliste”.

2. „Aceasta este bunicica mea la 98 de ani. Familia mea ii schimba bani tot timpul, pentru că îi place foarte mult să puna marunti in porcusorul ei. Ea este adorabilă.”

3. „Tatăl meu a fost ofițer de poliție care a lucrat în unitatea principală de accidente. Aveam de 3 ani în această fotografie făcută în ziua de Crăciun. ”

4. „Mă bucur că toți se înțeleg”.

5. „Ca mama singură, m-am gândit că putem avea un al treilea membru al familiei. Prima călătorie acasă, știam că a fost ideea perfectă.

6. „Aceasta este fotografia mea de familie preferată încă de când am adus-o acasa pe micuta noastra Chewy”.

7. Sotia mea nu si-a cunoscut niciodata bunica. Aceasta a decedat din cauza cancerului la san. De Craciun a primit un filmulet cu bunica sa urandu-i sarbatori fericite ,de cand mai era in viata. Aceasta este prima dată când a auzit vreodată vocea bunicii ei.

8. „Una dintre fetele mele gemene în vârstă de 6 luni a învățat să salute … Acum e tot ceea ce face.”

9. „Fiul meu a fost incantat sa-l gaseasca pe tati in noul kit de Lego”.

10. I-a spus mamei sale: „Multumesc pentru adoptarea acestor pisici! Ele sunt cele mai bune prietene ale mele!”

11. Aici este soția mea crezând că mă surprinde, dand jos zăpada de pe mașina mea, după o tură de noapte de 12 ore la spital. Sunt un tip norocos.

12. „Bunicul meu a murit acum câteva luni. Am vizitat astăzi casa lui pentru prima oară de atunci și soția lui are îmbrăcămintea de nuntă atârnată asa. Aceasta este iubirea adevărată. ”

13. Bebelusul trebuie să poarte o cască de formare a capului, așa că acum toată familia poartă căști

14. „Bunicul meu și vechiul său prieten Wynton înfruntă frigul”

15. Tata și cu mine am recreat aceasta fotografie 30 de ani mai tarziu

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Taranca de la Coada VACII a ajuns in AMERICA , a uitat limba Romana si acum ataca toti ROMANII !!! Fi-Mi-Ar Scarba !!! 14556Cum sa supravietuiesti unui INFARCT cand esti singur ! Distribuie acest articol care poate Salva Viata multor Persoane.. 2028

Baietii s-au oprit pentru a ajuta aceasta fata sa schimbe roata!! Ce a urmat este absolut neasteptat! 1112915 greșeli de neiertat făcute de designeri în Photoshop 563Uită de benzină sau motorină. Mașina care merge 5.000 km cu 2 L de APĂ – Invenția unui inginer român 1859Ce parere aveti? Noul STATUT al ELEVULUI: Cu uniformă și fără telefon mobil la școală. Vezi alte noutăți 15028Top 10 Oameni cu cele mai rare MUTAŢII GENETICE 6941Ceaiul de gutui reface celulele ficatului, sustine functia stomacului si pancreasului 13115 pericole uriase suportate de oameni de dragul frumuseții 1003910 curiozități bizare ale psihiatriei aplicate în secolul al XIX-lea 52
SuperClipuri.com 2023