SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

18 Momentele din viața de familie care descriu dragostea nemarginita
Acasă este un loc în care vă puteți simți înconjurat de îngrijire, căldură și înțelegere de la rudele voastre. Toți avem momente speciale care ne fac să prețuim atât de mult membrii familiei noastre. Unii fac sport împreună cu familia și unele coace prăjituri care nu sunt perfecte, dar foarte speciale.

1. „În fiecare dimineață, tatăl meu așează mâncare de păsări în curte pentru ca mama să se trezească cu aceasta priveliste”.

2. „Aceasta este bunicica mea la 98 de ani. Familia mea ii schimba bani tot timpul, pentru că îi place foarte mult să puna marunti in porcusorul ei. Ea este adorabilă.”

3. „Tatăl meu a fost ofițer de poliție care a lucrat în unitatea principală de accidente. Aveam de 3 ani în această fotografie făcută în ziua de Crăciun. ”

4. „Mă bucur că toți se înțeleg”.

5. „Ca mama singură, m-am gândit că putem avea un al treilea membru al familiei. Prima călătorie acasă, știam că a fost ideea perfectă.

6. „Aceasta este fotografia mea de familie preferată încă de când am adus-o acasa pe micuta noastra Chewy”.

7. Sotia mea nu si-a cunoscut niciodata bunica. Aceasta a decedat din cauza cancerului la san. De Craciun a primit un filmulet cu bunica sa urandu-i sarbatori fericite ,de cand mai era in viata. Aceasta este prima dată când a auzit vreodată vocea bunicii ei.

8. „Una dintre fetele mele gemene în vârstă de 6 luni a învățat să salute … Acum e tot ceea ce face.”

9. „Fiul meu a fost incantat sa-l gaseasca pe tati in noul kit de Lego”.

10. I-a spus mamei sale: „Multumesc pentru adoptarea acestor pisici! Ele sunt cele mai bune prietene ale mele!”

11. Aici este soția mea crezând că mă surprinde, dand jos zăpada de pe mașina mea, după o tură de noapte de 12 ore la spital. Sunt un tip norocos.

12. „Bunicul meu a murit acum câteva luni. Am vizitat astăzi casa lui pentru prima oară de atunci și soția lui are îmbrăcămintea de nuntă atârnată asa. Aceasta este iubirea adevărată. ”

13. Bebelusul trebuie să poarte o cască de formare a capului, așa că acum toată familia poartă căști

14. „Bunicul meu și vechiul său prieten Wynton înfruntă frigul”

15. Tata și cu mine am recreat aceasta fotografie 30 de ani mai tarziu

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Rusia ne-a transmis: vreţi Tezaurul, cedaţi Basarabia! 327 combinații populare de alimente care vă pot distruge sănătatea 256

Acesti oameni au avut o singura misiune si au esuat! 35815 rochii de mireasă cu un simbol iconic care ne-au taiat respirația 189Lucruri interesante pe care nu le stiai despre creierul tau. 9638 parfumuri care anihileaza țânțarii pe loc! 29727 de oameni care au încercat să-și facă munca, dar ceva nu a mers bine 60Capul Statuii lui Iisus din Brazilia a fost realizat de un român , aceasta fiind admirată zilnic de mii de turiști 612Talent Extrem de Periculos,era cat pe ce sa...VIDEO 1819Cine a spus ca Fetele nu se gandesc la prostii cu Barbatii, trebuie sa vada acest VIDEO.. 4368
SuperClipuri.com 2022