SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Mesajul dur al Gabrielei Cristea pentru amantă:
Gabriela Cristea a spus ce crede despre femeile care au relatii cu barbati insurati. Prezentatoarea TV nu are o parere buna despre femeile care accepta rolul de „amanta”.

„Atat de gaini, incat sa creada balivernele barbatilor!?! Ar trebui sa le spuna asa: dragul meu, sunt foarte indragostita de tine si te iubesc, vreau sa avem un viitor impreuna…

Dar, du-te tu si rezolva-ti problemele matrimoniale si daca ma mai gasesti bine, daca nu, iar bine. Nu stie barbatul ce stie tot satul.”, a declarat Gabriela Cristea, scrie wowbiz.ro.

Gabriela Cristea trăieşte cele mai frumoase momente de când a devenit mămică pentru prima oară, iar în urmă cu puţin timp a făcut publică o fotografie emoţionantă.

Ani de zile şi-a dorit să devină mamă, iar acum, când visul i s-a îndeplinit, aceasta se bucură din plin de fiecare moment alături de micuţa Victoria.

”Noi ne relaxăm şi ne cunoaştem cu fiecare moment de răsfăţ.”, a scris Gabriela Cristea în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiica ei.

Gabriela Cristea a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu aproape o lună de zile. De-a lungul timpului, ea a făcut mai multe fertilizări in vitro pentru a rămâne însărcinată, însă visul i s-a îndeplinit când nici nu se mai gândea. ”Nu cred că am spus asta vreodată la televizor.

Am avut un moment când m-am certat cu Dumnezeu. Îl întrebam > Anul trecut a fost cel mai greu pentru mine. Am avut patru fertilizări in vitro, trebuia să vin şi la serviciu. Nu vrei să ştii ce înseamnă să treci prin patru tratamente. Fizic nu e greu, dar pshic te doboară.

La începutul lui noiembrie am început ultimul ciclu şi i-am spus soţului meu că nu mai pot. Pentru că toată viaţa noastră se învârtea în jurul acestui ciclu. I-am zis că nu vreau, i-am zis că nu mai vorbim despre asta până în martie, iar în luna februarie m-am trezit puţin însărcinată. Am fost foarte fericită. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta.”, a mai mărturisit Gabriela Cristea în direct, în urmă cu câteva luni.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 fotografii care prezintă toată dragostea lumii 1427 promisiuni, pe care ar trebui să ți le faci ție și să le duci la împlinire 170

20 bebelușii de animale sălbatice care vă pot fura inima 760Acest leu este încolţit de 20 de hiene hămesite – dar staţi să vedeţi cine apare şi îl salvează în ultima clipă 134422 de persoane care si-au publicat pozele și au regretat ​​imediat acest lucru 339015 tatuaje care transformă cicatrici pe care oamenii nu vor să le ascundă în artă 911 Idei care păreau nebunesti dar care au functionat extrem de bine 3120Ioana Tufaru a slabit 70 de kilograme si s-a vopsit! Iata cat de schimbata este! 2453Ce se intampla cu soarele noaptea? Cand am auzit raspunsurile am LESINAT DE RAS.. vezi VIDEO 19329Cum va arăta cel mai scump pod din istoria României. Construcţia va lega Moldova şi Muntenia de Dobrogea, în zona Jijila 309
SuperClipuri.com 2019