SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 motive pentru care turiștii sunt dezamăgiți de Paris
1. Vederea spre Turnul Eiffel nu e cea mai buna.

Înainte de a călători la Paris, toată lumea visează să vadă cea mai importantă vedere din oraș – Turnul Eiffel . Mulți turiști vor să se ducă și pe puntea de observație. Prima așteptare eșuată este când intri în randul urias de turiști care vor să viziteze și turnul. A doua dezamăgire este atunci când paznicii te verifică la intrare, ca și cum ai fi din nou la aeroport. Vei ajunge să petreci câteva ore de asteptare.

După tot acest stres, s-ar putea să doriți să vă odihniți și să faceți un picnic pe iarbă. Există alte descoperiri neplăcute care îți ies în cale. De exemplu, perimetrul gazonului poate fi înconjurat de un gard dacă există un fel de eveniment, sau chiar mai rău, o demonstrație publică. Poate veți obține ceva spațiu pe gazon, dar iarba nu e cea mai buna.

Este mai bine să te bucuri de priveliștea Turnului Eiffel de la distanță. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să mergeți în cartierul Montmartre și să urcați scările Sacré-Cœur. Acesta este un punct de observație excelent din care puteți vedea întregul oraș.

2. Mulțimi uriașe la intrarea în Luvru

3. Un număr mare de oameni încearcă să facă o fotografie cu Mona Lisa și există geamuri care acopera tabloul.

4. Femeile din Franta nu arată ca cele pe care le vedem în filme.

Filmele cu actrițe franceze le fac să pară femei elegante și fermecătoare. Poartă haine perfecte (cu bereta), sunt independente și arată uimitor. Și suntem cu adevărat derutați când, la Paris, vedem femei care poartă haine obișnuite, fără machiaj și fără manichiură facuta.

În viața reală, sunt femei obișnuite care nu sunt fixate în aparențele lor. Există însă o corecție importantă: tinerele fete franceze sunt astfel, dar până la 50 de ani suferă o transformare. Încep să poarte haine elegante, poartă machiaj și își fac unghiile.

5. Unele obiective turistice au fost fie eliminate, fie sunt renovate.

6. Există puține locuri în care oamenii vorbesc engleză.

7. Porțiile din restaurante sunt mici, iar mâncarea este scumpă.

8. Pișoare situate pe străzile centrale

9. La Paris există o mulțime de gunoi.

10. Te simti nesigur

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O mireasă a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de logodnicul ei altei femei 5300Peste o mie de voluntari au plantat 17.000 de pomi într-o singură zi, în Timiș 9073

Aceste FEMEI nu cunosc termenul de DECENȚĂ. Vezi cele mai UMILITOARE IPOSTAZE în care au fost surprinse 2127Bulgaria: Slujba de Paști se va ține în aer liber. Premierul Borisov: Nu pot să închid bisericile 27512 Celebrități care s-au schimbat dramatic odata cu timpul 430521 de fapte stupide pe care le fac oamenii 128Acesta este cel mai tare DANS pe cea mai ascultata MELODIE ARABEASCA! Nu ai cum sa REZISTI sa stai pe scaun! 97027Localitatea cu cei mai puturosi oameni din Romania. Prefera sa moara de foame pentru ca munca-i grea si cere timp 12374Albert Einstein, despre 15 lectii de viata pentru fiecare suflet 477Tipuri de tensiune musculară, cauzată de emoții 99
SuperClipuri.com 2023