SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

7 lucruri pe care mamele și tatii noștri ne-au invatat si le-am putea folosi astăzi ca lecții de viata
1. Ne-au păstrat viața simplă.

Când eram copii, nu aveam foarte multe lucruri materiale, dar eram fericiți pentru că ne-am creat propriile noastre distracții și aventuri. Simplele plăceri de viață pe care ni le-au oferit părinții când eram mici, precum un tort gustos gătit de mamă sau o jucărie făcută manual de tată, au însemnat lumea pentru noi.

Am avut tradiții familiale simple, cum ar fi să vizionăm filme împreună, să râdem și să mâncăm floricele și ni s-a permis să dormim împreună cu prietenii. Zilele noastre de naștere nu au fost bogate si pline de cadouri, doar o mulțime de copii, o prăjitură de casă, sifon fizzy și multe jocuri, dar asta ne-a adus atâta bucurie.

2. Au petrecut timp de calitate cu noi.

Trăim într-o lume incredibil de aglomerată, iar părinții de astăzi se străduiesc să-și facă timp de copii între responsabilitățile de la muncă și viața. Este adevărat că vrei să câștigi mai mulți bani pentru a oferi copilului tău o viață confortabilă, dar lucruri precum timpul de joc, cititul sau pur și simplu să fii cu micuțul tău sunt cruciale în dezvoltarea unei relații părinte-copil .

3. Ne-au permis să experimentăm eșecul și dezamăgirea.

Fiecare părinte își dorește ce este mai bun pentru copilul lor, o viață grozavă plină de bucurii și succes. Dar acest lucru nu înseamnă că ar trebui să-i protejăm excesiv, sărind sa-i salvam tot timpul și eliminând obstacole pentru a le face viața mai ușoară. Mamele și tăticii noștri au făcut o treabă bună să ne pregătească pentru lumea reală.

Ne-au lasăt să încercăm, să nu reușim , să simțim dezamăgirea și să ne confruntăm cu consecințele naturale ale acțiunilor noastre, deoarece aceasta a fost o șansă pentru noi să creștem și să învățăm.

4. Aveau încredere în noi.

5. Ne-a învățat valoarea banilor.

În aceste zile, mulți adolescenți au o percepție destul de distorsionată a banilor, fiind foarte confuzi cu privire la linia fină dintre dorințe și nevoi. În acele zile, părinții noștri au făcut o treabă minunată în a ne învăța importanța banilor și a cheltui în mod responsabil. Ne-au sfătuit cum să economisim și cum să gestionăm un buget.

Arătându-i copilului tău, de la o vârstă fragedă, că munca grea câștigă bani, îi ajuți să dezvolte anumite obiceiuri financiare sănătoase care vor dura toată viața.

6. Ne-au încurajat să ne jucăm afară.

7. Ne-au pus să facem treaba in gospodarie

Mulți dintre noi ne amintim că aveam treburi când eram mici. Părinții noștri ne-au făcut să înțelegem că a face treburile de bază ale gospodăriei înseamnă a fi un membru util al familiei. Așadar, am avut grijă de unele sarcini simple, cum ar fi spălarea vaselor, aranjarea mesei, curățarea toaletei, aranjarea patului sau ajutorul în grădină.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 motive pentru care turiștii sunt dezamăgiți de Paris 163Trei cetățeni români, căutați de poliția austriacă. Îi cunoașteți? 2422

Coronavirus. Prelungirea restricțiilor scoate oamenii în STRADĂ, în întreaga lume 61Alege 2 animale preferate și află ce te așteaptă în următoarea perioadă 77023 de fotografii care ne lasa fara cuvinte atunci cand le vedem 316910 lucruri pe care trebuie sa le faca cuplurile inainte de culcare pentru a fi fericite 347020 de fotografii care ne arata ce inseamna perfectiunea 330Un fotograf a petrecut 9 ani pentru a le face poze oamenilor pe drumul lor spre muncă, iar rezultatele ne vor deschide ochii! 1041Nu știu cum te cheamă, dar tu, femeie, cea care ma citești în momentul asta ESTI FRUMOASA! Sa nu uiți asta niciodată! 98Cine a pus mana pe aceasta bancnota, isi freaca mainile de bucurie! Pretul acesteia a EXPLODAT, iar cererea este imensa! Iata cat costa la Iasi! 874
SuperClipuri.com 2022