SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un studiu a descoperit că persoanele cu tatuaje au o șansă mai bună de a obține un loc de muncă
Aproximativ 47% dintre tineri au tatuaje pe corp. De asemenea, acestea constituie o mare parte a forței de muncă. A fi discriminat pentru tatuaje a fost o practică comună până acum ceva timp. Dar timpurile s-au schimbat și acum tatuajele sunt văzute ca un lucru pozitiv la locul de muncă.

Un studiu recent a constatat că prejudecatile împotriva oamenilor tatuati nu mai există în Statele Unite. De fapt, bărbații aveau și mai multe șanse să se angajeze dacă aveau unul sau mai multe tatuaje. Cercetarea a descoperit, de asemenea, că nu exista o diferență de salariu între persoanele cu și fără arta corporală.

Percepția publică asupra tatuajelor s-a schimbat foarte repede în ultimii ani, probabil din cauza tinerilor care se tatueaza. Chiar dacă există încă un scepticism cu privire la această problemă, în special în cazul persoanelor cu artă corporală extremă, se pare că valul s-a transformat și că lumea corporatistă acceptă mai mult aceste lucruri.

Numărul de oameni în funcții de conducere este, de asemenea, un factor destul de important. Această generație este acum la conducere ceea ce înseamnă că o serie dintre ei sunt șefi care decid pe cine să o angajeze. Acum când persoanele sunt mai deschise spre diversitate și mai puțin părtinitoare, această tendință va continua să crească.

Există multe persoane de mare succes care au tatuaje. Este foarte comun să vezi arta corporală în rândul oamenilor din industriile divertismentului și sportului, dar în lumea corporatista și chiar în politica, tatuajele devin un lucru normal. Jack Dorsey, fondatorul și CEO Twitter, și Justin Trudeau, premierul Canadei, sunt 2 exemple de oameni în funcții de putere.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

23 de animale a căror dimensiune este diferita de tot ce am vazut pana acum 592Alimentaţia si pH-ul: 5 sucuri anticancerigene si alcalinizante 522

18 persoane care nu pot explica ce se întâmplă cu viata lor 184717 Clienți care au riscat să faca o comandă online și au eșuat dramatic 475Cu bicicleta tandem pe structura celebrului pod care traversează Dunărea la Cernavodă 155O tanara a picat un examen universitar pentru ca profesoara ei crede ca Australia nu este o tara! 1988Încă un ministru român s-a făcut de râs la Bruxelles. „Dăncilul de la Ministerul Muncii a încurcat foile la Bruxelles“ 170520 de fotografii emotionante care ne dovedesc ca banii nu pot cumpăra fericirea 618 tratamente antice medicale care ar trebui să rămână în trecut pentru totdeauna 3855Cele mai EFICIENTE si ieftine metode sa scapi de riduri si sa reduci PORII 1479
SuperClipuri.com 2022