SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

14 fotografii făcute în mod ilegal la diferite obiective turistice
Vitali Raskalovym și Vadim Mahora sunt doi băieți ruși care și-au dus iubirea fata de fotografie până la cele mai inalte culmi. Cu câțiva ani în urmă, acești tineri au riscat totul pentru a obține cele mai spectaculoase imagini ale peisajului urban din lume. Au reușit să facă fotografii bune și o bază de fani pe rețelele de socializare, în special pe Instagram.

Urcând în vârful clădirilor iconice și riscând integritatea lor fizică în același timp, acesta este modul în care creeaza fotografii spectaculoase.

Fotografiile lor cu Piramidele Giza din Egipt i-au făcut celebrii în întreaga lume.

Pentru a reusi sa faca aceste poze, s-au ascuns timp de 4 ore după închiderea monumentului pentru a scăpa de securitatea amplasamentului. Pedeapsa pe care ar fi primit-o pentru acest lucru, dacă ar fi fost prinși, ar fi între un an și trei ani de închisoare.

În Köln, Germania, au obținut această imagine frumoasă a catedralei, declarată Patrimoniu Mondial de către UNESCO.

Urcarea schelelor, evitarea a mii de turiști și siguranța locului, a fost modul în care au reușit să ajungă acolo unde nimeni nu mai fusese înainte.

Această imagine se află în vârful turnului Shanghai, China, la 650 de metri înălțime.

Au urcat pe turn și au așteptat 20 de ore, în zori s-au urcat pe macara și au făcut această fotografie spectaculoasă. În ea putem vedea turnul învecinat Jin Mao și Centrul financiar mondial Shanghai.

O altă perspectivă a Shanghai din partea de sus a unui panou publicitar.

În Barcelona, ​​ei au vizitat Sagrada Familia de Antoni Gaudí.

În Paris s-au urcat pe acoperișurile de lângă Turnul Eiffel pentru o ședință foto uimitoare.

În timp ce urcarea pe Turnul Eiffel este o necesitate ca turist în capitala Franței, acestor doi baieti nu le-a fost suficient.

Tot in Paris, Vadim și Vitali au urcat pe acoperișurile Catedralei Notre Dame pentru a ne oferi una dintre cele mai impresionante fotografii ale acestora.

La Praga, capitala Cehiei au decis să urce pe Catedrala din San Vito, dar au fost descoperiti de un ofițer de poliție locală, cu toate acestea, agentul i-a lăsat să iasă fără prea multe dificultăți.

Aceasta este fotografia pe care au făcut-o pe turnurile podului Akashi Kaiko din Osaka, Japonia, la o înălțime de 298 de metri.

La Paris, au vizitat Bazilica Sacré Coeur de Montmartre, dar au decis să părăsească convenționalul punctului oficial de observație și să aducă această imagine frumoasă la un alt nivel.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acesti milionari nu cumpara iahturi si insule, dar salveaza mii de copii! 295611 ilustrații extrem de amuzante pe care doar fetele mici de inaltime le pot intelege 323

19 oameni care vin de pe altă planetă (dar ce planetă ar putea fi?) 441Pasajul Unirii!! Proictul de 900m care a fost realizat in doar 34 de zile! 14321 de oameni care și-au dorit un câine, dar au obținut un "prieten urias" 60321 de persoane a caror logica este greu de inteles 797Ce face acest pusti pentru a-si indeplini visul, te impresioneaza pana in maduva oaselor 187Sfaturi pentru atunci când mănânci în oraș — Doza de Sănătate 7Lecția dată de un polițist unui șofer care i-a reproșat: „Eu îți plătesc salariul!” 1427114 Regulile de îmbrăcăminte pe care toată lumea ar trebui să le învețe 1394
SuperClipuri.com 2022