SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 fotografii care arată de ce nu ar trebui să crezi niciodată stereotipurile
Gândim uneori reflexiv în ceea ce privește stereotipurile. De exemplu, mulți oameni se gândesc imediat ca un bărbat cu un aspect neingrijit, cu ochi mari si cu ochelari este un om de știință. Și un om de afaceri de succes este întotdeauna o persoană frumoasă într-un costum negru perfect aranjat și cravată.

Dar, în realitate, desigur, oamenii din diferite profesii pot avea orice fel de apariții. Iată doar câteva exemple care arată cum stereotipurile se dovedesc ușor greșite. Și nu pierdeți bonusul de la sfârșitul articolului. Va distruge toate stereotipurile.

1. Milionarii

În dreapta: Mark Zuckerberg – om de afaceri, filantrop și om de familie.

2. Oamenii de știință

În dreapta: Amy Mainzer – astronom american, angajat NASA și cercetător șef al corpurilor planetare mici.

3. Politie

Această tânără lucrează pentru poliția islandeză. Islanda are una dintre cele mai scăzute rate de criminalitate din lume.

4. Programatorii

În dreapta: Roman Ivanov – un important dezvoltator de site-uri ruse.

5. Primarii

Primarul din Talkeetna, Alaska, este in dreapta. Da, este o pisică! Îl cheamă Stubbs și lucrează de 19 ani. Dar cum dă el instrucțiuni, ne întrebăm?

6. Printesele

Zara Anne Elizabeth Phillips este membră a familiei regale britanice, iar ea este pe locul 16 în linie la tron. Adoră cursele de cai și a câștigat campionatul mondial.

7. Profesori de yoga

În dreapta se află Yasmin Stanley, un cunoscut instructor de yoga. Yasmin consideră că yoga poate învăța o persoană să trăiască și să se accepte pe sine, așa cum este, și că a fi slab nu este tot ce contează.

8. Staruri rock

În dreapta – Jared Leto la o recepție oficială. Observați cum nu poartă doar haine de piele , iar părul lui arată ordonat!

9. Medicii

În dreapta – neurologul brazilian Daniel Prado.

10. Profesorii

Un profesor obișnuit de chimie într-o școală din SUA.

11. Motociclistii

Leslie Porterfield deține recordul mondial de viteză pentru un motociclist – 374.208 km / h.

12. Pompierii

Se pare că stereotipurile sunt adevărate în unele cazuri!

BONUS

Julia Vins – Barbie cu muschi

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

25 de semne amuzante de baie care ne arată creativitatea proprietarilor 4428 de fotografii incredibile care ne arată cât de mult s-a schimbat lumea în 100 de ani 324

25 de Oamenii care au devenit foarte atractivi când au inceput sa lucreze la aspectul lor 1875Planul lui Streinu-Cercel: Izolarea în casă, pentru 3 luni, a persoanelor peste 40 de ani 302Mesajul unei mame: „Mi-am invatat copilul cu tableta..Ca toti părinții neștiutori din zilele noastre”. 473Regele în şort şi sandale. Povestea unui loc superb din Europa 114Reclame vs. realitate: Un proiect fascinant despre mâncare fast food si de ce nu trebuie sa ne incredem in reclame 300Comuna-fenomen a României. Arată ca în Occident, dar se află în epicentrul sărăciei 1870Acest copil a fost abandonat la nastere. Asistentele nu s-ar fi asteptat niciodata sa gaseasca asa ceva sub paturica lui - VIDEO 71319 fete care pur și simplu nu pot trăi ca toată lumea 24
SuperClipuri.com 2022