SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 lucruri obișnuite cu caracteristici ascunse despre care majoritatea dintre noi nu știu
Uneori se intampla sa utilizam unele lucruri o perioada indelungata si tot sa nu stim ce pot sa faca si cum sa le folosim asa cum trebuie. Sunt o multime de mici trucuri pe care obiectele pe care le folosim zilnic sunt capabile sa le faca. Tot ce avem noi de facut este sa citim cu atentie instructiunile de folosire si sa intelegem cum functioneaza.
Cu siguranta cu totii ne-am intrebat la ce sunt utile micile gauri din lateralele tenisilor sau pentru ce este folosit sertarul de sub cuptor. Ei bine in acest articol va prezentam cum ar trebuie sa fie folosite acestea si cat de utile ne sunt ele in viata de zi cu zi daca stim cum sa le utilizam.

Diamantul cu gauri de pe rucsac

La început, aceste lucruri erau utilizate doar pe rucsacurile turistice: erau folosite pentru a tine frânghile acolo. În oraș, îl puteți folosi pentru a transporta o umbrelă, o sticlă cu apă sau chiar și adidașii.

Spotul de lângă camera iPhone

Gaura rotundă din partea din spate între bliț și cameră este un al doilea microfon. Este necesar să blocați zgomotul exterior și să faceți sunetul mai clar în timpul conversațiilor.

Scobitori

Mulți oameni cred că acesta este doar un lucru amuzant de design, dar, de fapt, scobitoarea japoneză este gandita in asa fel in cat partea superioară a acesteia să fie rupta și folosită ca suport – pentru înainte și după mâncare.

Linii distincte de pe tastaturi

Liniile palpabile de pe F și J sunt un mic ajutor pentru cei care pot tasta fără a privi tastatura. Acestea sunt tastele de bază în care trebuie să vă puneți degetele. Folosind aceste denivelări, puteți înțelege rapid unde se află mâinile.

Găuri în adidași

Primele încălțări de acest gen au fost concepute pentru jucătorii de baschet. Pentru a le permite sportivilor să facă mai bine nodurile la sireturi, au conceput găuri pe părțile laterale. Unii adidași au încă acest design. Acum, ei servesc doar un singur scop – o ventilație suplimentară, dar puteți face în continuare același lucru ca și jucătorii.

Pinul de pe o presă de usturoi

Aceasta nu este doar o presă de usturoi, dar poate fi folosită și pentru a îndepărta samburii din cireșe. Pinul împinge samburele si astfel este mult mai usor de curatat.

Buzunarul din lenjeria interioară pentru femei

Bucata de pânză din lenjerie se numește gusset. Când este cusută în lenjerie, părțile laterale și posterioare sunt atașate de cusăturile principale. Este imposibil din punct de vedere tehnic să faceți o altă cusătură internă, astfel încât partea din față este lăsată agățată ceea ce face să pară un buzunar.

Liniile de pe o lamă

Varful poate fi întotdeauna rupt pentru a face vârful mai nou. Folosiți capacul din partea cealaltă a cuțitului pentru a îndepărta vârful inutil.

Sertarul de sub cuptor

De obicei, oamenii folosesc acest sertar pentru a depozita tigaile, capacele și alte lucruri din interior. Dar, de fapt, acest sertar era menit să fie folosit ca loc pentru menținerea mâncării calde. Ideea era ca mancarea sa rămână calda, în timp ce altceva era gătit în cuptorul de mai sus.

Gaura din lingura de spaghete

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cele 7 izvoare din Bucegi au cea mai pură apă de pe Planetă unde nu există nicio bacterie! 645Un ofițer de poliție se îmbracă ca supereroii să înveselească copiii bolnavi și avem nevoie de mai mulți eroi ca el 233

28 de fotografii istorice care ne arata o arta parte nestiuta a istoriei noastre 251515 iluzii optice care aproape le-a dat oamenilor un atac de cord 53517 sculpturi care sunt prea frumoase pentru această lume 65414 Celebrități care desi castiga sute de milioane de dolari traiesc o viata absolut normala si nu ies in evidenta 81210 drumuri exclusiv doar pentru cei care duc totul la extrem. Ai destul curaj sa vezi acest video? 669Castelul Cantacuzino, un loc superb din Busteni pe care orice roman trebuie sa il vada!! 7910 Exemple de ingrijire personală din trecut care astazi ar fi interzise 4428O mama care imbatraneste a scris aceasta scrisoare copiilor sai. Te atinge pana la lacrimi… 326
SuperClipuri.com 2021