SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

13 lucruri obișnuite pe care nu le folosim așa cum trebuie (este timpul să citiți manualele)
În fiecare zi, facem sute de lucruri obișnuite, fără să ne gândim măcar. Serios, de ce trebuie chiar să ne gândim la rutină? Ideea este că folosim multe lucruri în mod greșit, chiar dacă designerii au planificat de fapt ceva diferit pentru invențiile lor. Poate doar au uitat să ne spună?

Noi am decis să mai aruncăm o privire asupra unor lucruri obișnuite. Și suntem siguri că, după ce vei afla modalitatea corectă de a le folosi, nu vei mai reveni niciodată la modul în care ai folosit aceste lucruri înainte.

Ce se întâmplă cu recipientul pentru cartofi prăjiți?

Recipientele pentru cartofi prăjiți au un pliu în partea de sus dintr-un motiv și nu este folosit pentru a-l închide. Puteți plia această piesă și turnați sosul acolo. Unele restaurante fast-food își servesc cartofii prăjiți în acest fel – sosul va fi pe partea de sus și puteți merge și mânca.

. Cum dormi mai bine într-un avion?

De obicei, scaunele din vion au o pernă mică și un țesut atașat de ele. Dar unele companii aeriene consideră că „urechile” sunt necesare pentru a dormi confortabil. Le puteți regla așa cum doriți. Secțiunile de primă clasă și de afaceri au și această caracteristică.

De ce o sticlă are gâtul lung?

Acest truc de viață este foarte bun de utilizat pe timpul verii: ar trebui să țineți sticlele de gât. Această formă există pentru un motiv: băuturile reci nu se vor încălzi, deoarece palma este fierbinte. În ciuda faptului că este un sfat de viață, nu este foarte confortabil să ții sticle ca acesta.

Cum folosiți corect o presă de usturoi?

O presă de usturoi este un lucru extrem de convenabil, dar, de obicei, nu folosim întregul potențial. Pentru a presa usturoiul, nu trebuie să îl coajați în avans. Doar puneți întreaga bucată în interior și apăsați-o.

De ce folosim pistonii în mod greșit?

Aproape toată lumea are acest lucru din cauciuc acasă – cine știe când veți avea nevoie de el. De obicei, oamenii îi țin în toalete sau în băi. Dar se dovedește că diferite plonje pot fi folosite pentru diferite lucruri. Cel pe care îl cunoaștem este bun numai pentru curățarea băilor și chiuvetelor. Dar dacă doriți să deconectați o toaletă, aveți nevoie de una diferită, ca în imaginea din dreapta sus.

De ce periuțele de dinți au peri colorati?

Producătorii de perii de dinți fac tot ce pot pentru a ne determina să cumpărăm produsele lor. În prezent, este foarte greu să cumperi o periuță de dinți „simplă”. Multe modele au peri de culori diferite și după câteva luni își pierd culoarea – ceea ce este un semn că este timpul să vă schimbați periuța de dinți.

Cum speli rapid un blender?

Rezervorul incomod din blender, care este adesea imposibil de îndepărtat și introdus într-o mașină de spălat vase, provoacă multe probleme pentru cei care gătesc și trebuie să spele vasele. Există însă o soluție simplă: turnați puțin apă în blender, puneți câteva picături de detergent pentru vase acolo și porniți dispozitivul. Tot ce va trebui să faceți este să clătiți rapid vasul cu apă.

Cum folosiți pictograma ceas pe iPhone?

De obicei, pictogramele de pe smartphone-uri sunt imagini nemișcate. Dar nu cel cu ceasul de pe iPhone: este un ceas mic care arată timpul real. Probabil că niciodată nu ai observat asta.

. Cum pui cremă de față corect?

Modul normal este de a folosi degetele. Dar în acest caz, vei pune bacterii în cremă. Modul corect este să folosiți un vârf Q pentru a scoate crema.

Cum tăiați friptura așa cum trebuie?

Nu este suficient să gătești corect o friptură. Este important să o puteți mânca corect. Ar trebui să tăiem fripturile în direcția opusă din țesut: în acest fel, moaleitatea cărnii se va păstra.

Cum recomandă dermatologii să folosim antiperspirantul?

Oricât de ciudat pare acest lucru, experții recomandă aplicarea antiperspirantelor după dușul de seară. În acest fel, ingredientele vor fi la eficiența lor maximă și porii dvs. se vor închide.

Cum încărcați un telefon și nu îl deteriorați?

Experții susțin că cel mai bine este să încărcați telefonul atunci când a rămas aproximativ 10% din durata bateriei sale și să opriți procesul de încărcare chiar atunci când bateria este plină. Aceasta va prelungi durata de viață a bateriei. De asemenea, scoateți carcasa pentru a preveni supraîncălzirea telefonului.

Ascensor

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de poze haioase cu oameni prinşi în timp ce făceau chestii dubioase 104239 semne ca esti sensibil la gluten pe care ar trebui sa le stii 2133

M-am măritat cu Ioan din dragoste, dar într-o zi mi-a tras o palmă pentru că era dezordine în bucătărie. În altă zi, cineva a bătut la ușa casei noastre 354120 de celebrități care s-au născut în același an insa arata complet diferit 38117 fotografii care ne arată ca logica copiilor este imbatabilă 835 alimente semi-preparate pe care trebuie sa le evitati pentru a avea grija de sanatatea dumneavoastra 92014 Celebrități care desi castiga sute de milioane de dolari traiesc o viata absolut normala si nu ies in evidenta 81517 ilustrații ale unui artist care a trebuit să-și părăsească tara pentru a spune adevarul despre lumea moderna 91Un explorator britanic a petrecut 60 de zile pe străzi și a hotărât să prezinte lumii experienta sa 395Ia-ti ADIO de la PARCHET sau GRESIE ! Iata ultima NOUTATE in materie de PARDOSELI.. VIDEO 29051
SuperClipuri.com 2022