SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

13 invenții care vor schimba curând lumea
În fiecare zi folosim gadgeturi care nu existau acum 5 ani și se pare că este imposibil inca să ne surprindă . Cu toate acestea, unele invenții sunt atât de neobișnuite încât se pare că au venit direct din viitor.

Am adunat cele mai uimitoare dispozitive care urmează să ne schimbe viața complet.

1. Un pahar care transformă apa în vin

Vocktail , creat de oamenii de știință din Singapore, este un pahar care poate schimba aroma și culoarea băuturii din interiorul acesteia. Acest pahar cu „cocktail virtual” este conectat la o aplicație mobilă care vă permite să controlați setările pentru lichid.

2. Ochelari „deștepți”

Există multe lucruri interesante despre ochelarii Vue : pot efectua apeluri, transmite muzică și pot fi un navigator, un pedometru și un contor de calorii. Principalul lucru este că au o funcție „Găsește-mi ochelarii”, așa că nu va trebui să petreci ore întregi în căutarea ochelarilor. Ochelarii Vue arată ca ochelarii obișnuiți (există și o opțiune pentru ochelarii de soare), sunt controlați prin atingere și au o carcasă specială cu încărcare wireless.

3. O periuță de dinți care vă curăță singura dinții

Amabrush vă periază dinții mult mai bine decât o perie obișnuită și își face treaba în doar 10 secunde. Trebuie doar să-l puneți în gură și să conectați dispozitivul la smartphone prin Bluetooth.

4. Un covoras cu un ceas de alarmă încorporat

Ruggie este pentru cei care nu se pot trezi cu un ceas cu alarmă obișnuit. Pentru a dezactiva alarma, trebuie să o calci cu ambele picioare timp de 3 secunde. Este suficient timp pentru ca creierul tău să facă față ororii trezirii și începerii unei noi zile.

5. O imprimantă pentru clătite

PancakeBot poate coace o clătită în orice formă, de la o floare până la personajul tău preferat de desene animate. Copiii își pot desena viitoarele clătite și apoi pot urmări dispozitivul imprimându-le micul dejun.

6. Ambalaj care își schimbă culoarea dacă produsul din interior este expirat

O companie numită Braskem a colaborat cu oameni de știință americani și brazilieni pentru a crea un tip de plastic care își poate schimba culoarea în funcție de nivelurile de рН. Poate fi folosit pentru a produce ambalaje pentru alimente perisabile. În curând vom vedea cât de proaspăt este laptele într-un supermarket.

7. Un ecran de parbriz

Carloudy schimbă informații de navigare cu smartphone-ul sau cu orice alt dispozitiv Bluetooth. Imaginea este transmisă direct pe parbriz fără a distrage șoferul. Dispozitivul este controlat prin comenzi vocale, care permit șoferului să țină mâinile pe volan.

8. Un cinematograf de buzunar

Acest dispozitiv care arată ca o doza de suc este un proiector și difuzor wireless. Puteți avea cinematograful dvs. oriunde doriți: pe tavanul dormitorului sau pe un perete. Bateria capsulei funcționează timp de 2,5 ore în modul cinematograf și 40 de ore în modul difuzor.

9. O cămașă care nu se pateaza

Fooxmet este o cămașă confecționată dintr-un material de bumbac hidrofob. Permite trecerea aerului, dar respinge orice lichid – de la apă la ketchup. Principalul lucru este că nu trebuie să-l călcați, întrucât nu se boțește niciodată.

10. Un rucsac impermeabil

LocTote arată ca un rucsac obișnuit, dar este de fapt o boltă moale pentru lucrurile tale. Nu poate fi tăiat sau rupt. Poate fi deschis doar cu ajutorul unei încuietori și chiar îl poți lăsa nesupravegheat. Este un lucru foarte util pentru călătorii.

11. O etichetă pentru bagaje

Mu Tag este o mică etichetă electronică care este atașată de lucruri pe care nu doriți să le pierdeți: o geantă, chei, o zgarda pentru câini, un dosar cu documente etc. În caz de pierdere sau furt, acest mic dispozitiv poate ajuta la urmărirea poziția prin intermediul unei aplicații.

12. Cubul antistres

Fidget Cube a fost inventat pentru cei cărora le place să muște un stilou sau să mărunțească hârtia în timp ce se gândesc. Este un cub mic cu un joystick, o blocare combinată, o bilă învârtită și o suprafață cu atingere moale.

13. Un produs de curățare a urechilor care nu lasă nicio șansă pentru ceara urechii

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Mesajul dur al Gabrielei Cristea pentru amantă: 300424 de barbati care ar trebui să fie numiți iubitii anului 1040

18 fotografii hilare care te vor pune serios pe ganduri atunci cand le vezi 58Un preot a inceput sa planga.. el povesteste despre mafia din biserica.. trebuie sa il asculti - VIDEO 29604Acest Cantec e Special pentru ROMANII plecati in Strainatate - VIDEO 10103310 lucruri pe care le poți face cu o doză de Coca Cola 70912 tinute care te pun serios in dificultate, nu știi dacă să râzi sau să plângi 3693Oraș antic foarte bine conservat identificat de cercetătorii americani pe fundul Mării Negre, la o adâncime de şase metri sub stratul de nisip 10910 Coincidențe istorice care vor uimi chiar și sceptici 1157De ce există atât de puțini oameni stângaci și care sunt avantajele lor 107
SuperClipuri.com 2023