SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

4 romani se intorc in tara ca sa gestioneze un fond de investitii de 45 milioane de euro!
Morphosis Capital este o firmă PE nou înființată, orientată spre a aduce companiile românești agile la nivelul următor pe piețele internaționale. Scopul este de a identifica companiile românești agile și de a le oferi expertiză în vânzări, marketing, finanțe și strategii, precum și investiția de capital pentru a le transforma în povești de succes în afara României.

„Suntem foarte incantati de oportunitatile pe care le vedem in Romania. Începem această nouă călătorie umilită de încrederea pe care o au investitorii noștri în noi. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu IMM-urile românești de succes și cu întreprinzătorii care au aceleași convingeri ca să-și ia companiile la nivelul următor „, a declarat Andrei Gemeneanu , Managing Partner al Morphosis Capital.

„Amestecul nostru unic de abilități, precum și combinația noastră de experiență locală și internațională, ne plasează bine pentru a ajuta la deblocarea acestui potențial. Noi numim abordarea noastra de mana pe proprietate, suntem genul de oameni care isi vor rula mânecile si vor cauta sa adauge cu adevarat valoare „, a adaugat el.

Pe lângă FEI, cu resurse din Programul Operațional Regional, baza investitorilor Morphosis Capital include investitori instituționali români și internaționali și un mix de investitori individuali locali și internaționali.

Un element cheie al strategiei Morphosis Capital Fund I este de a investi în companii care au potențialul de a deveni campion național și internațional. Morphosis Capital va aduce o valoare adăugată operațională, financiară, de vânzare și de marketing pentru IMM-urile din România, pe lângă accesul la capital, prin experiența și rețeaua lor combinată.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Dacă nu puteți vorbi cu partenerul despre aceste 9 lucruri, relația voastră este sortită pierzaniei 1102Prepară-ți apa de gură acasă. Îndepărtează placa și tartrul în numai 1 minut 2461

Șefii din Poliție, puși să dea extemporal la ordonanțele militare din criza COVID-19. Polițiștii acuză că au fost testați „la grămadă” 1315 trucuri care vă vor ajuta să pierdeți in greutate aproape fără efort 1346Valer Kovacs, polițist IPJ Timiș și lider de sindicat: ”Șefii pun presiuni pe noi să dăm mai multe amenzi în Starea de Urgență” 9515 fotografii care au transformat viata într-o dramă reală 177312 lucruri obișnuite a căror utilitate nimeni nu o stie 1587Bunicii care își petrec timpul cu nepoții sunt mai fericiți și trăiesc mai mult 19Legatura dintre INFARCT SI APA – Este foarte bine de stiut! 189816 persoane creative care pot rezolva orice problemă 28
SuperClipuri.com 2022