SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

4 romani se intorc in tara ca sa gestioneze un fond de investitii de 45 milioane de euro!
Morphosis Capital este o firmă PE nou înființată, orientată spre a aduce companiile românești agile la nivelul următor pe piețele internaționale. Scopul este de a identifica companiile românești agile și de a le oferi expertiză în vânzări, marketing, finanțe și strategii, precum și investiția de capital pentru a le transforma în povești de succes în afara României.

„Suntem foarte incantati de oportunitatile pe care le vedem in Romania. Începem această nouă călătorie umilită de încrederea pe care o au investitorii noștri în noi. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu IMM-urile românești de succes și cu întreprinzătorii care au aceleași convingeri ca să-și ia companiile la nivelul următor „, a declarat Andrei Gemeneanu , Managing Partner al Morphosis Capital.

„Amestecul nostru unic de abilități, precum și combinația noastră de experiență locală și internațională, ne plasează bine pentru a ajuta la deblocarea acestui potențial. Noi numim abordarea noastra de mana pe proprietate, suntem genul de oameni care isi vor rula mânecile si vor cauta sa adauge cu adevarat valoare „, a adaugat el.

Pe lângă FEI, cu resurse din Programul Operațional Regional, baza investitorilor Morphosis Capital include investitori instituționali români și internaționali și un mix de investitori individuali locali și internaționali.

Un element cheie al strategiei Morphosis Capital Fund I este de a investi în companii care au potențialul de a deveni campion național și internațional. Morphosis Capital va aduce o valoare adăugată operațională, financiară, de vânzare și de marketing pentru IMM-urile din România, pe lângă accesul la capital, prin experiența și rețeaua lor combinată.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

19 persoane care au ajuns "vedete" pe internet in urma unor selfie-uri 36Ai nevoie de 3 căni de făină de mălai, o cană de făină albă, 1 ou, apă și sare – Cea mai delicioasă Turtă cu mălai 1273

Un artist arată cum este adevarata viața cu un câine 51Doua femei din Romania printre primii 35 de Inovatori ai MIT sub 35 De Ani 563 oraşe din România care sunt mai frumoase decât te-ai aştepta 1544Mihai Voropchievici și vârsta reală a zodiilor. Legătura dintre constelații și vârsta sufletului 23213 ilustrații adevărate care arată realitatea tristă din lumea modernă 99Performanta istorica, Simona Halep joaca finala la Wimbledon 199Drumul Vietii Ne Desparte.. Acest cantec sa fie special pentru toti ROMANII plecati in strainatate - VIDEO 25318Romanii stabiliti in Italia spun ca rafturile din magazine sunt goale: `Nu mai este nici apa in vanzare` - GALERIE FOTO 642
SuperClipuri.com 2020