SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

4 romani se intorc in tara ca sa gestioneze un fond de investitii de 45 milioane de euro!
Morphosis Capital este o firmă PE nou înființată, orientată spre a aduce companiile românești agile la nivelul următor pe piețele internaționale. Scopul este de a identifica companiile românești agile și de a le oferi expertiză în vânzări, marketing, finanțe și strategii, precum și investiția de capital pentru a le transforma în povești de succes în afara României.

„Suntem foarte incantati de oportunitatile pe care le vedem in Romania. Începem această nouă călătorie umilită de încrederea pe care o au investitorii noștri în noi. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu IMM-urile românești de succes și cu întreprinzătorii care au aceleași convingeri ca să-și ia companiile la nivelul următor „, a declarat Andrei Gemeneanu , Managing Partner al Morphosis Capital.

„Amestecul nostru unic de abilități, precum și combinația noastră de experiență locală și internațională, ne plasează bine pentru a ajuta la deblocarea acestui potențial. Noi numim abordarea noastra de mana pe proprietate, suntem genul de oameni care isi vor rula mânecile si vor cauta sa adauge cu adevarat valoare „, a adaugat el.

Pe lângă FEI, cu resurse din Programul Operațional Regional, baza investitorilor Morphosis Capital include investitori instituționali români și internaționali și un mix de investitori individuali locali și internaționali.

Un element cheie al strategiei Morphosis Capital Fund I este de a investi în companii care au potențialul de a deveni campion național și internațional. Morphosis Capital va aduce o valoare adăugată operațională, financiară, de vânzare și de marketing pentru IMM-urile din România, pe lângă accesul la capital, prin experiența și rețeaua lor combinată.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un câine scheletic a fost abandonat , legandu-l de un copac. Priviţi-i reacţia când este găsit de salvatori 11061Si-au fotografiat cainii in cele mai amuzante ipostaze!! Priviti cat sunt acestia de haiosi!!! 108

10 profesoare bune, care distrag atenţia elevilor de la învăţat 28106 moduri naturale de a tine tantarii departe de corpul tau 433311 Caracteristici fascinante ale corpului pe care le poți vedea doar o dată în viață 3625Un artist arată cum este adevarata viața cu un câine 31Era atat de sarac incat a mancat toata copilaria resturile lasate prin farfurii de colegii sai. Insa, cu ambitie si perseverenta, a ajuns cel mai bun magistrat din Romania! 1457Alegeți poziția în care vă place să stați și vă vom spune totul despre caracterul dvs. 6330 de Fotografii rare care arată o nouă fată a acestei lumi 78112 lucruri ciudate pe care le faceau strămoșii noștri si care astazi nu mai exista 8802
SuperClipuri.com 2020