SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

4 romani se intorc in tara ca sa gestioneze un fond de investitii de 45 milioane de euro!
Morphosis Capital este o firmă PE nou înființată, orientată spre a aduce companiile românești agile la nivelul următor pe piețele internaționale. Scopul este de a identifica companiile românești agile și de a le oferi expertiză în vânzări, marketing, finanțe și strategii, precum și investiția de capital pentru a le transforma în povești de succes în afara României.

„Suntem foarte incantati de oportunitatile pe care le vedem in Romania. Începem această nouă călătorie umilită de încrederea pe care o au investitorii noștri în noi. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu IMM-urile românești de succes și cu întreprinzătorii care au aceleași convingeri ca să-și ia companiile la nivelul următor „, a declarat Andrei Gemeneanu , Managing Partner al Morphosis Capital.

„Amestecul nostru unic de abilități, precum și combinația noastră de experiență locală și internațională, ne plasează bine pentru a ajuta la deblocarea acestui potențial. Noi numim abordarea noastra de mana pe proprietate, suntem genul de oameni care isi vor rula mânecile si vor cauta sa adauge cu adevarat valoare „, a adaugat el.

Pe lângă FEI, cu resurse din Programul Operațional Regional, baza investitorilor Morphosis Capital include investitori instituționali români și internaționali și un mix de investitori individuali locali și internaționali.

Un element cheie al strategiei Morphosis Capital Fund I este de a investi în companii care au potențialul de a deveni campion național și internațional. Morphosis Capital va aduce o valoare adăugată operațională, financiară, de vânzare și de marketing pentru IMM-urile din România, pe lângă accesul la capital, prin experiența și rețeaua lor combinată.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O AFIRMAȚIE INTERESANTĂ… ”DACĂ ALBINELE VOR DISPĂREA, OMENIREA VA MAI SUPRAVIEȚUI 4 ANI, CEL MULT” 81Trei preoti canta dumnezeieste acest COLIND.. L-am ascultat de 100 de ori - VIDEO 308186

Calvarul celor internați la Suceava. Infectați și neinfectați ținuți laolaltă, fără apă și mâncare. Pacientă: Nu ieși viu de aici! 27Aceasta fata a intrebat mai multi barbati daca vor SA‚ FACA‚ DRAGOSTE cu ea. Priveste ce a urmat! 324716 imagini care iti pot face creierul să fierbă în timp ce căutați diferențele 2452Premieră istorică: A fost creat primul prototip de avion propulsat cu vânt ionic. Ne apropiem de aeronavele imaginate în “Star Trek”? 16710 Standarde de frumusețe din trecut, despre care nu iti vine sa crezi ca sunt reale 96017 Persoane care pot transforma orice fotografie într-o capodoperă 127217 fotografii care ne arată ca logica copiilor este imbatabilă 8415 trucuri pentru parinti cu ajutorul carora va puteti face casa mai sigura pentru copii 391
SuperClipuri.com 2023