SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 lucruri ilegale pe care le facem în fiecare zi fara sa ne dam seama
Sunt multe lucruri pe care le facem în fiecare zi, care sunt de fapt ilegale. Unii dintre noi nu avem nici o idee despre aceste legi; unii știu despre ele, dar nu cred că vor fi vreodată prinși in timp ce fac aceste lucruri. In acest articol va prezentam o serie de lucruri la care trebuie sa aveti grija si pe care trebuie sa le evitati pe cat posibil pentru a nu avea probleme pe viitor.

Descărcarea de pe Torrent

Dacă descărcați filme sau orice altceva de la Torrent, încălcați legea. Fără surprize! Nu puteți viziona în mod legal premierele de film fără să plătiți pentru ele.

Conectarea la Wi-Fi public

Este ilegal să accesezi conexiunea cuiva fără autorizație, deoarece înseamnă că altcineva cumpără acest serviciu și nu plătești să-l folosești. Au fost chiar persoane arestate pentru că au folosit Wi-Fi public.

Vânzarea pe eBay fără a vă declara venitul

Mulți oameni au avut experiență de a vinde ceva online, dar câți dintre noi am declarat de fapt câștigurile la serviciul fiscal? Nu chiar atât de mulți, nu?

Folosirea unui nume fals online

Uneori, oamenii creează un ID fals sau folosesc doar numele greșit, care este total ilegal. Fasarea numelui sau a ID-ului tău te poate trimite în închisoare.

Transmiterea emisiilor TV

Cu siguranță ați transmis online serialele preferate fără să vă gândiți chiar la legile care vă interzic să o faceți

Mâncare înainte de a plăti în magazin

Unii dintre noi avem obiceiul de a testa mâncarea înainte de a o plăti. Dacă faceți acest lucru în magazine, puteți avea probleme dacă cineva decide să vă raporteze.

Utilizarea conținutului protejat de drepturi de autor

Puteți utiliza imaginile disponibile pe internet. Dar, pentru informațiile dvs., majoritatea imaginilor sunt supuse drepturilor de autor. Este ilegal să folosești aceste imagini oriunde.

Utilizarea telefonului în timp ce conduci

Este ilegal să scrii mesaje în timp ce conduci, deoarece provoacă multe accidente rutiere. Chiar dacă sunteți un șofer foarte experimentat, ar fi bine să nu o faceți. Este ilegal și cu adevărat periculos.

Partajarea parolelor

Mulți oameni își împărtășesc parolele pentru serviciile de abonament. Acest lucru este complet ilegal. Dar este într-adevăr comun și greu de reglementat.

Folosind social media la vârsta minoră

În general, dacă aveți sub 13 ani nu aveți voie să utilizați social media. Unii necesită să fii și mai bătrân. De exemplu, nu trebuie să aveți WhatsApp înainte de a împlini 16 ani.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Baietelul de 8 ani taie lemne, prepara mancare si isi ingrijeste mama paralizata. Intr-una din zile, cineva bate la usa lor!ce a urmat! 1813Localnicii refuză să ajute câinele paralizat, până când o turistă îl vede târându-se pe plajă 472

Horoscop de weekend 11-12 mai. Berbecii se gândesc la niște schimbări majore, Leii au un final de săptămână productiv 898Copiii din Asia sunt printre cei mai sănătosi din lume, iar aici va explicam si de ce 19689 întrebări despre lumea noastră, la care oamenii de știință încă nu au găsit răspunsuri 1045У кассирши московского вокзала нашли коронавирус 416 Oameni obișnuiți care au Superputeri neobișnuite 156Peștera din România, descoperită pe vremea lui Ceaușescu, considerată buncăr anti-atomic. 991Cât de ușor poți albi sutienul și orice alte haine de culoare albă 6396TANCURILE RUSEŞTI topite de ARMA LASER a României, în 1968. 102
SuperClipuri.com 2022