SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 semne alarmante care ne indica prea mult ESTROGEN in corp
Cauzele producerii excesive de estrogen

Există 2 moduri în care nivelul de estrogen crește în mod natural și este în perioada pubertății și a sarcinii. Dar se poate întâmpla și din alte motive. Putem obține estrogeni excesivi din mediu sau din dieta noastră.

În zilele noastre nu este dificil să ne creștem nivelul de estrogen, deoarece este conținut în alimente care au pesticide toxice, erbicide și hormoni de creștere. Aveți grijă când cumpărați produse la supermarket: verificați descrierea și locul în care acestea au fost produse.

Cu excepția acestor motive, pot exista și alte cauze care sunt legate de stilul nostru de viață:

Consumul excesiv de alcool și medicamente
Boli de inimă, diabet, obezitate și hipertensiune arterială
Stres

Semne ale estrogenului ridicat la femei
Atenție la aceste semne și nu ezitați să mergeți la medic dacă găsiți ceva care vă deranjează. Dacă nivelul de estrogen este ridicat, puteți simți simptome precum:

1. Umflarea și durerea sânilor

2. Sentimentul de anxietate

Estrogenul îți afectează starea mentală și emoțiile . Este posibil să vă simțiți deprimat sau să aveți anxietate, iar emoțiile dvs. pot fi peste tot, fără un motiv întemeiat.

3. Noduli la nivelul sânilor

Dacă aveți dominanță de estrogeni , sânii dvs. pot deveni plini de noduli. Acest lucru poate fi dureros. Nu ezitați să mergeți imediat la medic .

4. Căderea părului

5. Creșterea în greutate

6. Perioada menstruală neregulată

7. Te simți epuizat tot timpul

8. Probleme cu somnul

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Pentru a 4-a oara Cristina Neagu a fost numita cea mai buna jucatoare de handbal din lume 15750Un medic de familie sustine ca s-a tratat singur de COVID și pe alți 400 de pacienți 348

20 de fotografii care dovedesc faptul ca barba schimbă totul 215717 Fotografii pe care trebuie sa le privesti de doua ori pentru a intelege ce se intampla 2417Casă de 23 de metri pătrați cu 5 camere. Priviți cât este de frumoasă! 171925 de fotografii care prezintă toată durerea și bucuria iernii 75312 fotografii care arată de ce nu ar trebui să crezi niciodată stereotipurile 31622 de oameni care nu au primit doar o fotografie cu o celebritate, ci o adevărată poveste 85113 cupluri care se ocupă de problemele familiei mai bine decât orice psiholog 17215 persoane care au comandat online insa au primit cu totul altceva decat se asteptau 570
SuperClipuri.com 2023