SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 semne precoce care ne spun că organismul nostru rămâne fără vitamina C
Vitamina C este extrem de importantă în menținerea corpului sănătos și a funcționării corecte. Trebuie să luați cantitatea corectă din ea în fiecare zi, deoarece, spre deosebire de alte vitamine, vitamina C nu rămâne în sistemul dvs. prea mult timp. Lipsa de vitamina C din corp poate duce la o calitate scăzută a vieții și la simptome supărătoare.

1. Gingiile tale sunt adesea umflate și sângereaza.

2. Rănilor si vanatailor voastre le ia prea mult timp să se vindece.

Dacă vă învinețiți ca o piersică, există șansa că vă lipsește vitamina C din sistemul vostru . Din fericire, acest lucru poate fi inversat dacă îți mănânci citrice și legume în fiecare zi . Organismul are nevoie de vitamina C pentru a produce colagen, așa că du-te să mănânci acele portocale!

3. Parul tau este fragil si cade usor.

4. Aveți dureri articulare frecvente.

Durerea articulară este un semn precoce foarte frecvent al deficitului de vitamina C. Deoarece vitamina C este un antioxidant atât de puternic, lipsa acesteia din corp poate duce la inflamații care îți pot produce durere in articulații. Durerea articulară poate fi destul de îngrozitoare de gestionat, astfel încât a face ca vitamina C să facă parte din rutina ta zilnică este o idee bună.

5. Te îmbolnăvești constant și imunitatea ta ar avea nevoie de un impuls.

6. Ai luat in greutate fără un motiv aparent.

7. Te simți adormit și obosit în timpul zilei.
Dacă dormi suficient în timpul nopții, dar totuși te simți lent în timpul zilei, atunci este posibil să nu obții suficientă vitamina C. Oboseala este unul dintre numeroasele simptome care provin dintr-o lipsă de vitamina C în corpul tău. Mâncați un kiwi în loc să beți 10 căni de cafea!

8. Pielea ta pare uscată si cu imperfectiuni .

Așa cum am spus mai devreme, vitamina C este super importantă pentru producția de colagen . Acest lucru înseamnă că, dacă nu primiți suficientă vitamina C , pielea dvs. este mai uscata și încrețită, deoarece colagenul vă face pielea să strălucească. Nu e de mirare că există atât de multe serumuri scumpe de vitamina C pe piața !

9. Va curge sânge nasal frecvent.

10. Unghiile tale sunt subțiri și se rup repede.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

VIDEO : Contruiește case pentru CĂȚELUȘI 10Află când ieşi la pensie după anul naşterii 1947

Coronavirus. Avertismentul Poliţiei: "Sunt hoți îmbrăcați în medici care vin să vă facă dezinfecţie" 5416 persoane creative care își recreează fotografiile de neuitat din copilărie 106715 Imagini nemaipomenite ale celor mai fascinante minuni naturale de pe planetă 67Aceste caracteristici ale corpului le au numai 5% din persoanele din lume 131827 de Animale obraznice care nu se așteptau să vii acasă asa devreme 3100Un fapt banal! Cum merge spre locul de munca presedintele Austriei 650Premieră: Gigantul Antonov AN124 încărcat cu echipamente medicale aterizează în România pe 7 aprilie 5343615 lucruri despre care toată lumea a auzit, insa numai câteva persoane au avut ocazia sa le vada 845
SuperClipuri.com 2022