SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

17 imagini care ne arata cum trebuie sa fie o prietenie adevarata
Prietenia este ceva care aduce bucurie și sprijin în viața noastră. Atunci cand ai prieteni alturi de care sa imparti orice bucurie dar si necazurile inseamna ca ai langa tine niste oameni pe care te poti baza toata viata si care sunt mereu acolo pentru tine si te sustin in orice. Chiar daca de-a lungul unei prieteni mai exista si certuri acestea se uita rapid iar lucrurile merg in continuare ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

In acest articol va prezentam o serie de fotografii in care dorim sa va aratam cum arata o prietenie adevarata unde respectul si intelegerea sunt mai presus de orice. Priviti cat de mult se sustin acesti oameni si cat de departe pot acestia merge pentru a se ajuta unul pe altul.

Suport dublu pentru cap

Prietenul meu nu se ducea la absolvirea lui din cauza părinților săi plecați. Așa că am făcut o fotografie de absolvire falsă și am intrat ca mama și tata.

Destul de aproape!

Misiunea posibilă

Mă întreb dacă toate fetele fac asta …

Oh, da, o fac.

Prietenul meu a cumpărat acest cadou pentru mine. Dupa ce am fost muscat de un rechin

Prietenul meu a muncit foarte mult pentru această poză.”

Când cel mai bun bărbat este îmbrăcat mai rece decât mirele:

Prietenul meu se mută pentru un nou loc de muncă

Korben, omul meu! Cadoul de ziua de naștere a prietenului meu pentru mine

M-am trezit și am găsit acest lucru în oglinda mea

Un grup de fani mexicani a venit în Rusia cu o fotografie de carton a prietenului a cărei soție nu l-ar fi lăsat să vină.

Un coleg de cameră a lăsat acest semn:

„Colegul meu de cameră sărbătorește Crăciunul, eu sărbătoresc Hanukkah … așa că am decis să facem un compromis.

Fără regret

„Prietenul nostru (al 3-lea de la stânga) a fost diagnosticat recent cu limfom, așa că toți ne-am tuns drept sprijin

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O artistă din Rusia a câștigat inimile a mii de oameni cu benzi desenate care arată viața în culorile sale adevărate 3315 ȚĂRI ÎN CARE AR MERITA SĂ TRĂIEȘTI! 442

13 moduri usoare de a face lucrurile vechi să arate ca și noi 334Mesajul dur al Gabrielei Cristea pentru amantă: 3003Sucul care regenerează funcția tiroidei, reduce inflamațiile și inițiază arderea grăsimii 22224 de lucrări ale unui artist sârb care ne arată cât de mult poate schimba machiajul de nunta o mireasa 457Ce se va întâmpla în organismul tău dacă vei începe să consumi cu regularitate fulgi de ovăz 195415 fotografii ciudate care ne-au făcut să credem că există călătorii în timp 89916 bărbați celebri care au îmbătrânit superb 105218 Acte de bunătate care pot incalzi si cea mai rece inima 1239
SuperClipuri.com 2023