SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Parada de 1 Decembrie s-a încheiat. Fotografii cu principalele momente
Parada de 1 Decembrie 2018. Desfăşurarea evenimentelor. Mii de militari români, dar şi din ţările aliate, au participat sâmbătă 1 Decembrie la parada de Ziua Naţională a României. Aici puteţi urmări desfăşurarea evenimentelor

Jandarmeria a avut o prezenţă mai redusă ca de obicei la parada de 1 Decembrie 2018.

 

 

 

 

 

continuă cu tehnica de luptă. Vehiculele Humvee au venit cu dotări noi anul acesta. Corespondentul Ştirilor ProTV Paul Angelescu se află şi el într-un transportor blindat Piranha 3C. La paradă vor apărea şi noile vehicule blindate Piranha 5, care sunt mult mai mari. Unele dintre ele au încă numere din Elveţia, de unde au fost aduse direct.

 

 

 

După elicoptere, urmează avioanele. Pe lângă cele româneşti evoluează şi avioanele canadiene care asigură protecţia spaţiului aerian al României. Noile avioane F-16 nu au participat la paradă, din motive necunoscute încă.

Parada a început cu evoluţia elicopterelor. George Buhnici transmite în direct dintr-un din cele 13 aparate de zbor ale MApN care vor evolua azi, împreună cu cele 3 aparate ale MAI.

 

Ceremonia a început cu depunerea de coroane de flori la Arcul de Triumf de către preşedintele Iohannis. Se ţine un moment de reculegere.

Ceremonia va începe în câteva minute, cu depunerea unei coroane de flori. Pe lângă preşedintele Iohannis şi premierul Dăncilă, dintre oficiali au venit atât preşedinţii celor două camere, Călin Popescu-Tăriceanu şi Liviu Dragnea, membrii Guvernului, dar şi Florin Iordache, Valer Dorneanu şi Victor Ciorbea. De asemenea, sunt prezenţi şi foştii preşedinţi Traian Băsescu şi Emil Constantinescu.

 

 

Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Protecţie şi Pază şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, cu peste 200 de mijloace tehnice şi circa 50 de aeronave, între care şi aproximativ 500 de militari din mai multe ţări aliate sau partenere, participă sâmbătă, începând cu ora 10,00, la Parada Militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Piaţa Arcul de Triumf.

Potrivit MApN, detaşamentele de militari străini vor fi din Albania, Bulgaria, Canada, Cehia, Croaţia, Estonia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Republica Moldova, Slovacia, SUA, Turcia şi Ucraina.

La parada militară de Ziua Naţională a României va participa şi Royal Marines Band, orchestra reprezentativă a Marinei britanice, care susţine în ţara noastră mai multe concerte în cadrul colaborării militare româno-britanice în Anul Centenarului.

 

sursa: Stirile Pro Tv

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Celulele tale ascultă: iată cum te ajută modul în care conversezi cu corpul tău 9015 fapte de care ai auzit dar despre care abia poti crede ca sunt adevărate 853

Mai multe femei au postat în mediul online poze în care ele apar cu și fără machiaj. În unele cazuri parcă sunt două persoane diferite 63916 Imagini cu copiile fidele ale celebrităților . Ce asemanare! 43Isărescu: Plata impozitelor dă dreptul românilor să ceară statului spitale și autostrăzi 794Marea Neagra nu va mai fi NEAGRA! Imagini spectaculoase oferite de NASA! Marea Neagră se colorează în turcoaz. 222Un poștaș văduv a petrecut 33 de ani din viață construind un CASTEL din PIETRICELE! 60110 sfaturi de sănătate de la celebrități care știu totul despre o transformare reusita 114Un barbat si-a pus sotia sa aleaga intre el si cainii ei, iar femeia a rămas cu câinii 45418 lucruri din casa, care de fapt au termen de valabilitate. O sa fii surprins! 248
SuperClipuri.com 2019