SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Secretele sistemului educațional estic pot ajuta la creșterea unui copil talentat și inteligent!
Ei nu cred că educația este cel mai important lucru din viață.

Această credință se aplică numai in primii 2 ani . În această perioadă, emoțiile sunt foarte importante, de aceea copiii sunt înconjurați de dragoste și grijă. Contactul fizic este de asemenea foarte important: părinții își dragalesc adesea copiii chiar și atunci când nu este necesar.

Aici oamenii nu cred că, înainte de o anumită vârstă, copiii nu înțeleg nimic . Chiar dacă copiii nu pot răspunde, ei încep să primească și să analizeze informații cu mult înainte de a se naște. De aceea, părinții încearcă să fie un model bun chiar și atunci când copilul lor este foarte mic.

Ei valorifica experiența personală

Spre deosebire de sistemul de învățământ occidental, în est, părinții nu interzic anumite lucruri . Dacă un copil face ceva periculos sau rău, adulții încearcă doar să-și mute atenția asupra altui lucru. În sistemul estic, se crede că interdicțiile pot opri interesul unui copil de a explora.

Un copil va fi informat despre pericol și de ce trebuie evitate unele lucruri, dar nimeni nu le va interzice nimic. Deci, în viitor, acești copii vor avea un mod de gândire mai creativ, sunt capabili să își imagineze soluții unice, respectă reguli importante și îi respectă pe adulți.

Interesele proprii nu sunt importante.

De exemplu, părinții occidentali ar spune: „ Nu te răni. Și în est, ei ar spune: „ Nu-i răni pe ceilalți. „Înainte de vârsta de 3 ani, copiii sunt învățați să respecte alți oameni, animale, să poată căuta adevărul, să se controleze și să aibă grijă de natură.

Copiii sunt crescuți astfel încât să poată trăi cu alți oameni, să îi ajute și să țină cont de interesele lor. În Japonia, oamenii cred că această abordare este foarte importantă pentru dezvoltarea unei societăți și a unui guvern armonios. Acesta este motivul pentru care copiii sunt învățați să facă parte din echipă.

La vârsta de 2-3 ani, copiii fac mai multe sporturi și participă la cursuri educaționale.

Copiii din școala primară pot fi pe cont propriu.

De exemplu, în Japonia și Coreea, copiii de 6 ani ajung la școală singuri. Mamele nu duc copiii la școală.

Până când copiii încep școala, de obicei pot număra, scrie și citi cărți simple.

Când vine momentul, un student își face timp să-și aleagă viitoarea profesie.

În jurul vârstei de 12-16 ani, un copil este considerat adult ca urmare a maturității. Ei iau propriile decizii și sunt responsabili pentru ei. Spre deosebire de Occident, copiii de aici nu sunt grăbiți să aleagă o profesie dacă nu sunt pregătiți.

Legăturile familiale sunt foarte importante aici. Un copil poate trăi cu familia atât timp cât are nevoie. Dar de multe ori, până la vârsta de 14 ani, copiii știu deja ce vor să devină și pot trăi singuri.

Acest sistem există de sute de ani. Permite părinților să crească copii inteligenți, talentați, care respectă tradițiile, alte persoane și pot să lucreze bine în echipă.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de fotografii care demonstrează în mod clar ce inseamna gelozia adevărată 48739 ilustratii care dovedesc că femeile folosesc adevărate VRĂJI 2223

Scrisoarea unei bătrâne de 83 de ani către cea mai bună prietenă a ei. Ar trebui să o citiți înainte de a fi prea târziu! 60220 de fotografii care ne demonstreaza ce inseamna cu adevarat o zi grea 37Apeductul Veluwemeer din Olanda pare sa incalce toate legile fizicii! 847300 de mii de măști de protecție tip FFP2 și FFP3, aduse cu două aeronave din Turcia 4Fotografii document. Cum arăta lumea în timpul pandemiei de gripă spaniolă din 1918. Asemănări cu pandemia de coronavirus de azi 50Scrisoarea unui roman plecat peste hotare a emotionat o tara intreaga "Dupa ce ti-ai ingropat parintii, nu mai ai de ce sa te intorci in Romania” 1154Pentru binele României, prefer să iasă armata în strada! 154Iata ce ii face Femeie acestui animal CAL ! In fiecare zi ea se apropie de el si.. vezi VIDEO 195275
SuperClipuri.com 2022