SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O femeie i-a cerut unei studente să-i cedeze locul în autobuz. Raspunsul studentei este de respectat!
Astăzi am decis să merg la serviciu cu transportul public, mai exact – cu autobuzul. Știu, uneori poate fi o adevărată provocare… totuși, nu aveam de ales. Fără ca să vreau, am asistat la așa o situație.

Am urcat și m-am așezat pe unul din scaunele din spate. Evident, aproape toate locurile erau ocupate. Pe un scaun stătea o fată obosită, care părea că acuș adoarme, una – două scăpa capul. Nu se uita în telefon, lucru – ce a devenit deja o normă în transportul public, doar se observa că voia să se odihnească.

La o stație a urcat o doamnă împreună cu fiul ei. Femeia se uita lung la acea fată, după care i-a cerut să îi cedeze locul fiului ei. Ba chiar mai mult, a început să o certe și să o întrebe dacă nu îi este rușine.

Brusc, fata parcă s-a trezit din somn, s-a întors la acea doamnă și îi zice:

-Mergeți la serviciu?

-Nu, eu nu lucrez! – a răspuns femeia nemulțumită.

-Poate mergeți la lecții?

-Ce-i cu tine? Eu cu 20 de ani în urmă am absolvit școala! – s-a indignat ea și mai mult.

-Cer scuze de întrebare, dar câte ore dormiți pe noapte?

-De ce te-ar interesa?

-A fost o simplă întrebare. Nu trebuie să îmi săriți în cap! – a insistat fata.

-Să admitem că 7-8 ore, ei și?

-Eu sunt studentă, după ore lucrez și dorm doar 3 ore pe noapte! Nu că m-aș plânge, dar dacă totuși îmi permiteți, am să mă odihnesc un pic pe scaun!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

32 de persoane care sunt pe cale să aibă o cadere nervoasă masivă 85Trebuie să-i învățăm pe copiii nostri aceste 9 lucruri pentru a ajuta planeta să supraviețuiască! 21

Alex Conu a uimit o lumea intreaga cu fotografia care i-a adus un premiu la unul dintre cele mai importante concursuri!! 3910 Coincidențe istorice care vor uimi chiar și sceptici 1155Am testat cele mai populare 14 trucuri culinare ale Internetului, priviti care a fost rezultatul 1440“Când voi fi bătrână…” Scrisoare către mine însămi 32620 de fotografii rare cu celebrități din trecut care ne fac sa vedem altfel acele vremuri 196818 persoane a căror logică sparge toate limitele 33Uite in ce CONDITTII INUMANE sunt tinuti ROMANII sa lucreze in Germania.TTi se rupe inima.. vezi VIDEO 6637512 persoane care s-au schimbat atat de mult într-un singur an, incat nu ii mai recunoști 135
SuperClipuri.com 2022