SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 Adevăruri dure pe care aproape toți avem tendința de a le neglija
1. Nu are rost să te sacrifici pentru ceilalți.

Ați auzit vreodată expresia „Tot ce fac, o fac pentru voi”? De regulă, este urmat de un răspuns rece, „Dar chiar ți-am cerut să faci asta?”

Să fim sinceri: oamenii din jurul nostru nu au nevoie de sacrificiile noastre. Cel mai adesea, se simt incomod și devin iritați de această obrăznicie. Singura excepție de la această situație este comportamentul codependent – atunci când ambele persoane obțin satisfacție din partea unei astfel de relații.

2. Niciunul dintre noi nu va primi o medalie la serviciu.

Se spune că a fost odata un cal care a lucrat cel mai mult în sat, dar încă nu a devenit capul satului. Mai devreme sau mai târziu te vei confrunta cu un adevăr similar neplăcut: șeful și colegii tăi vor înțelege că ești gata să faci orice fel de muncă. Și, în timp ce îți faci rău sănătății, punând prea multă presiune asupra ta, vor verifica calm comunicările lor pe rețelele de socializare sau bârfesc în timp ce beau o altă ceașcă de cafea. Dar te așteptai cu adevărat ca șeful tău să te laude pentru munca grea cum ar face profesorul tău în grădiniță?

3. Aspectul contează.

Puteți vorbi la nesfârșit despre lumea voastră interioară bogată și despre frumusețea sufletului vostru, dar sintagma „oamenii judecă o carte după copertă” rămâne adevărată. Nu doar abilitățile profesionale pe care le evaluează la interviuri conteaza, ci și aspectul candidatului, precum și capacitatea lor de a comunica cu alte persoane. În plus, o persoană încrezătoare și cu aspect îngrijit are mai multe șanse să meargă la o întâlnire reușită decât una neîngrijită.

4. A fi o persoană bună nu este o profesie.

Nimeni nu trebuie să te trateze bine la serviciu doar pentru ca ai ochi frumoși, 3 copii, un credit ipotecar, 4 împrumuturi și o mamă bolnavă. Sefii vor fi intotdeauna interesati in primul rand de calitatea muncii tale. Dacă nu aduceți niciun profit companiei la care lucrați, pregătiți-vă să fiti înlocuiți de o persoană mai energică și mai muncitoare în orice moment.

5. Mama ta nu are întotdeauna dreptate.

În timp, încetăm să mai percepem cuvintele și comportamentele părinților noștri ca un adevăr etern și indubitabil. Ideologia noastră din copilărie este înlocuită de înțelegerea faptului că o mamă și un tată sunt oameni obișnuiți care au dezavantajele, obiceiurile proaste și gândurile care nu sunt întotdeauna înțelepte și adevărate. Acestea fiind spuse, ar putea face o grămadă de greșeli în modul în care reacționează.

6. Va trebui să studiați până la vârsta de pensionare sau chiar mai mult.

7. Dacă nu participați la vreun eveniment, oamenii vor înceta să vă mai invite după ceva timp.

Trucul de a te jigni, de a te zgâlțâi și de a aștepta ca ceilalți să te sune pentru a te distra din nou cu ei funcționează doar în grădiniță. Nimeni nu este interesat să joace astfel de jocuri la vârsta adultă. Mai devreme sau mai târziu te vei confrunta cu situația în care prietenii tăi vor crede că nu te mai simți interesat să comunici cu ei și vor uita de tine.

8. Ne pare rău, dar nu ești centrul universului.

Ți-ai făcut vreodată unghiile, dar te-ai simțit trist după ce colegii tăi nu ți-au oferit suficiente complimente? Ți-ai cheltuit vreodată jumătate din salariu pe un costum nou și nimeni nu l-a observat? Nu fi supărat, dar în schimb, încearcă să-ți amintești ultima dată când te-ai simțit fericit după ce ai văzut că prietenul tău si-a cumparat o ținută nouă. Vestea bună este că nimeni nu va observa gaura din șosetele tale sau chiloții sfâșiați.

9. Ceea ce ești acum este alegerea ta personală.

Este totul atât de simplu: singura persoană responsabilă pentru acțiunile tale ești tu. Dacă nu știi spaniola, tu nu ai învățat-o. Dacă șeful tău continuă să strige la tine, înseamnă că îl lași să o facă. Nimeni nu se simte vinovat de faptul că nu te-ai mutat în alt oraș sau că nu ai putut absolvi facultatea și că te-ai căsătorit pentru că „este exact ceea ce au făcut si ceilalti”.

10. Întotdeauna există cineva mai inteligent, mai tânăr și mai bun decât tine.

Poate că cea mai buna metoda de a ne creste stima de sine este înțelegerea faptului că există oameni mult mai buni decât tine în această lume. Putem continua să flirtăm și să ne sărbătorim aniversarea de la 18 ani de nenumărate ori, dar amintiți-vă că am îmbătrânit în fiecare an și că ridurile noastre devin mai adânci. Bărbații vor începe să-si ascundă chelia care apare și să-și ridice burtica, în timp ce femeile vor învăța cum să-si lege o batistă în jurul gâtului, pentru a-și ascunde pielea imperfectă, nu atât de tânără.

Nu ne rămâne decât să acceptăm acest fapt și să ne liniștim cu gândul că fiecare persoană este unică în felul său.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Oamenii de știință ne arată 11 creaturi înfricoșătoare care trăiesc în Australia 4023Fără chirurgie estetică: Cum arată vedetele, care au decis să nu lupte cu bătrânețea! 2362

Siropul de bere te scapă de tuse definitiv și rapid. Cum se prepară? 171422 de fotografii care ne arata de ce băutura este de obicei o idee proastă 4497Aceasta strada din Cluj a devenit prima strada Smart din Romania!!! 4420 de lucruri foarte ciudate pe care oamenii le-au găsit în păduri și le-au împărtășit cu noi 124Invatati-va creierul sa creada ca totul este posibil. 4 sfaturi esentiale care te vor ajuta sa descoperi tot ce este mai bun in tine. 374Încercând să salveze un câine blocat în zăpadă, oamenii au observat îngroziți că acesta ascundea ceva sub corpul său 141Oamenii împărtășesc fotografii ale părților lor neobișnuite ale corpului, iar internetul este uimit 48110 drumuri exclusiv doar pentru cei care duc totul la extrem. Ai destul curaj sa vezi acest video? 676
SuperClipuri.com 2022