SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

„Scutură-te și mai urcă un pas!” O poveste a unui măgar, plină de înțelepciune
Intr-o zi, magarul unui fermier a cazut intr-o fantana. Animalul a plans ore intregi, in timp ce fermierul incerca sa gaseasca o cale de a-l scoate afara. Intr-un final, fermierul a decis ca animalul este batran si ca fantana trebuia oricum astupata.

Nu merita sa scoata magarul de acolo. Drept urmare, fermierul a rugat niste vecini sa-l ajute. Toata lumea a luat o lopata si a inceput sa arunce pamant in fantana, relateaza ganduridinierusalim.com.

La inceput, cand magarul a realizat ce se intampla, a urlat din rarunchi. Dar dupa putin timp, spre surprinderea tuturor, s-a calmat.

Dupa multe lopeti de pamant, fermierul a decis sa se uite in groapa si a fost uimit de ceea ce a vazut. Cu fiecare lopata de pamant care-i cadea pe spate, magarul facea ceva uimitor. Se scutura si apoi facea un pas mai sus. Pe masura ce vecinii fermierului continuau sa arunce pamant pe animal, el se scutura si mai facea un pas. Curand, magarul a atins buza fantanii si a plecat intr-un tropait.

Viata iti va arunca pamant pe tine, tot felul de pamant. Cheia pentu a iesi din fantana este sa te scuturi de el si sa faci un pas mai sus.

Fiecare dintre problemele noastre reprezinta o treapta. Putem sa iesim din cele mai adanci fantani, doar nedandu-ne batuti.

Scutura-te si mai urca un pas !

Sursa: secretele.com

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Priviti cat de mult s-au schimbat 18 actori celebri in ultimii 20 de ani 141322 de fotografii care ne dovedesc ca nimeni nu ne va iubi la fel de mult ca mama si tata 425

14 persoane care au pariat pe auto-ironie și au câștigat marele premiu 676Studiile arată că pomii au sentimente! 68Așa au arătat figurile istorice care ne sunt prezentate astazi in filme 2178Tanti Iulica și căsuța ei, ruptă din Muzeul Satului – Are peste 150 de ani 1779Zodii de bărbați pe care e bine să le eviți . Femei, feriți-vă de acești bărbați din zodiac 1915O intreaga familie a murit dupa ce o tanara a facut o greseala simpla in bucatarie! Tu sa nu faci asa 19923Acesti oameni au sacrificat o balena albastra pe cale de disparitie pentru a ajunge pe masa celor din JAPONIA 134320 de animale care sunt cu mult mai mari decat te-ai fi asteptat 1367
SuperClipuri.com 2022