SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

„Scutură-te și mai urcă un pas!” O poveste a unui măgar, plină de înțelepciune
Intr-o zi, magarul unui fermier a cazut intr-o fantana. Animalul a plans ore intregi, in timp ce fermierul incerca sa gaseasca o cale de a-l scoate afara. Intr-un final, fermierul a decis ca animalul este batran si ca fantana trebuia oricum astupata.

Nu merita sa scoata magarul de acolo. Drept urmare, fermierul a rugat niste vecini sa-l ajute. Toata lumea a luat o lopata si a inceput sa arunce pamant in fantana, relateaza ganduridinierusalim.com.

La inceput, cand magarul a realizat ce se intampla, a urlat din rarunchi. Dar dupa putin timp, spre surprinderea tuturor, s-a calmat.

Dupa multe lopeti de pamant, fermierul a decis sa se uite in groapa si a fost uimit de ceea ce a vazut. Cu fiecare lopata de pamant care-i cadea pe spate, magarul facea ceva uimitor. Se scutura si apoi facea un pas mai sus. Pe masura ce vecinii fermierului continuau sa arunce pamant pe animal, el se scutura si mai facea un pas. Curand, magarul a atins buza fantanii si a plecat intr-un tropait.

Viata iti va arunca pamant pe tine, tot felul de pamant. Cheia pentu a iesi din fantana este sa te scuturi de el si sa faci un pas mai sus.

Fiecare dintre problemele noastre reprezinta o treapta. Putem sa iesim din cele mai adanci fantani, doar nedandu-ne batuti.

Scutura-te si mai urca un pas !

Sursa: secretele.com

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 secrete din restaurantele fast-food pe care personalul nu le va spune niciodată 1840Cele mai emoționante sculpturi din lume dedicate mamelor! 186

10 trucuri geniale prin care să îți controlezi corpul în situații de criză: 1631Ce se intampla cu soarele noaptea? Cand am auzit raspunsurile am LESINAT DE RAS.. vezi VIDEO 19606Emotionant pana la lacrimi: Tatal lor a murit de Craciun, iar cand s-au strans toti fratii s-a produs o minune - vezi VIDEO 131411 servicii pe care stramosii nostri erau obligati sa le faca si care astazi nu mai exista 1595Tu știi să pui corect virgula? „La mulţi ani Anei!“ sau „La mulţi ani, Anei!“. 10 reguli de bază pentru folosirea corectă a virgulei 9213 lucruri esentiale pe care școlile de șoferi nu le explica de obicei 828Cele mai importante 17 evenimente care se vor întâmpla până în anul 2050 28610 lucruri pe care nu le știai despre planeta noastră 2676
SuperClipuri.com 2020