SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

9 lucruri pe care le puteți vedea numai în Japonia, chiar dacă călătoriți în întreaga lume
1. „Când vedeți un om verde, începeți să traversați strada”, am învățat acest lucru de când eram copii. Dar pe unele treceri pietonale din Japonia nu vei vedea un om verde. În schimb, veți vedea iepurele Miffy – un personaj creat de Dick Bruna, autor de cărți olandeze pentru copii. Dar cum a ajuns acest personaj în cultura japoneză? Răspunsul este simplu: Miffy seamana foarte mult ca Hello Kitty – „fața” faimosului brand.

2. Suntem obișnuiți să stam pe scaune în cafenele și baruri locale. Dar japonezii sunt obisnuiti cu un nivel ridicat de confort oriunde s-ar afla. Deci, scaunele din cafenelele japoneze arată mult mai mult ca fotolii joase pe care poți să te întinzi. Europenii numesc această piesă de mobilier Izakaya – la fel ca tipul de unitate unde puteți vedea aceste scaune joase.

3. Pentru a reduce stresul și pentru a scăpa de durerile de cap, folosim deseori masaje speciale care au un design foarte simplu. În Japonia, există o variantă mai creativă și „leneșă” – dispozitive electrice care arată ca caracatițe multicolore .

4. Chipsurile Pringles au fost foarte populare în multe țări . Dar în Japonia, Pringles este o marcă de fidea pe care oamenii din această țară o consumă foarte des.

5. Se pare că este normal să ne oprim la cea mai apropiată cafenea pentru a bea o ceașcă de cafea sau doar să stam singuri la masă în timpul pauzei de prânz. Dar în cafenelele japoneze, vizitatorii care sunt singuri primesc un ursulet imens de pluș, astfel încât să nu se simtă tristi.

6. Majoritatea mașinilor de cafea din întreaga lume sunt foarte asemănătoare – toate au mai multe butoane pentru a alege o băutură și cupe tradiționale de hârtie. În Japonia, un serviciu care vă permite să comandați o cafea într-o aplicație și să-l ridicați dintr-un magazin la un moment dat devine din ce în ce mai popular. În loc de cutii de hârtie sau de plastic, există sticle cu etichete multicolore pe care le puteți personaliza.

7. Ai mâncat biscuiti în formă de animale? Este întotdeauna distractiv să bagati mâna în pungă și să încercați să ghiciți „animalul” pe care îl veți alege – un crocodil sau o broască țestoasă? Sau poate un leu? Și în Japonia, au aceleași lucruri, dar cu Pokémons .

8. În restul lumii, de Anul Nou și de Crăciun, oamenii pregătesc o mulțime de alimente gustoase și au o petrecere uriașă. Aceasta este ceea ce separă o masă regulată de o sărbătoare. Acest lucru este ciudat, dar în Japonia, oamenii au o atitudine diferită față de aceste lucruri: în noaptea de Crăciun, le place să mănânce carne de pui din KFC, care înlocuiește curcanul tradițional de Crăciun.

9. Dacă mănânci sushi de multe ori, s-ar putea să fi observat că orezul cade adesea odată ce îl ridici cu betisoare. Cu toate acestea, nu există o astfel de problemă în Japonia deoarece au o rețetă specială : orezul este amestecat cu un sos care conține zahăr, sare și oțet de orez.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Înregistrare de colecție cu Ștefan Bănică la 5 ani. Cu cine vorbea acesta la telefon? 26918 persoane care nu pot explica ce se întâmplă cu viata lor 1843

Totul se întâmplă cu un motiv: Coincidențele nu există! 24316 cele mai neobișnuite școli pe care nimeni nu poate sa le depaseasca 76219 hărți care oferă un răspuns la „Ce se întâmplă cu această lume?" 44026 de fotografii care prezintă noul nivel de absurditate 5139Isărescu: Plata impozitelor dă dreptul românilor să ceară statului spitale și autostrăzi 2465"La BADANTE RUMENA "– o melodie care iti va provoca lacrimi ! Foarte emotionante versuri ! Va place interpretaria lor ? - VIDEO 2680812 fotografii pe care oricine ar trebui să le vadă cel puțin o dată 102Psihologii explică, de ce o copilărie traumatizantă poate provoca insomnie pe viață 244
SuperClipuri.com 2021