SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Motive în plus să iubești marea: Iată 4 efecte benefice asupra creierului!
,,Spațiul albastru” are practic un efect hipnotic. Atunci când realizezi, cât de relaxat te simți pe malul mării, aceasta nu este o simplă senzație. Cercetătorii susțin, că creierul nostru reacționează în acest mod la mediul înconjurător, astfel te simți fericit, calm și mulțumit. ,,Spațiul albastru” influențează asupra noastră în felul următor:

1.Reduce stresul

Apa – este remediul natural de a ameliora stările de stres. Ea conține ioni naturali încărcați pozitiv, despre care se știe că au capacitatea de a ne calma.

Indiferent dacă înoți sau pur și simplu te scufunzi în apă, vei simți cu siguranță senzația de relaxare. Este o metodă eficientă de îmbunătățire a dispoziției, de care ar trebui să ne bucurăm cât mai des!

2.Stimulează resursele creative

Ești în criză de creativitate? Iată că oamenii de știință au găsit soluția acestei probleme – marea. Aflarea în spațiul albastru permite limpezirea gândurilor și stimulează imaginația.

La fel ca și în timpul meditației, pe plajă apare senzația de liniște, care îți va permite și îți soluționezi problemele și să te concentrezi mai mult asupra planurilor tale.

3.Te scapă de depresie

Efectul vătămător ale valurilor mării și a razelor solare ameliorează stările depresive. Combinația dintre sunete și priveliște te poate duce într-o stare meditativă. Datorită acestui fapt, poți să îți clarifici gândurile, aflându-te departe de haosul vieții cotidiene.

4.Ți se deschid perspective noi

Și anume perspectiva de schimbare spre bine! Natura întotdeauna a avut cele mai bune condiții pentru o viață sănătoasă și fericită, iar plaja este deosebit de benefică pentru suflet. Așadar, deja știi unde îți vei petrece următoarea vacanță?!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Vești bune pentru români. Ce se întâmplă din 15 aprilie? 73328 de fotografii incredibile care ne arată cât de mult s-a schimbat lumea în 100 de ani 321

21 de fotografii care arata cat de frumoasa era viata bunicilor noștri in tinerete 121421 de invenții japoneze care te vor pune serios pe ganduri 72Intelepciunea batranului indian. Raspunsul lui ingenios iti va da de gandit 2718Cea mai tare muzica indiana de dragoste 2018, dansuri indiene, filme indiene 4210Tudor Turcu va fi din nou tătic: “Vine încă un îngeraș în familia noastră...” 63Pentru insultă şi calomnie s-ar face loc în puşcărie, în timp ce tâlharii sunt eliberaţi mai devreme prin efectul recursului compensatoriu 92Care este pozița corecta atunci cand stăm pe toaletă si cum ne poate afecta asta sanatatea 150O tânără s-a reîndrăgostit de același bărbat, de care era îndrăgostită înainte să își piardă memoria 1150
SuperClipuri.com 2022