SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Motive în plus să iubești marea: Iată 4 efecte benefice asupra creierului!
,,Spațiul albastru” are practic un efect hipnotic. Atunci când realizezi, cât de relaxat te simți pe malul mării, aceasta nu este o simplă senzație. Cercetătorii susțin, că creierul nostru reacționează în acest mod la mediul înconjurător, astfel te simți fericit, calm și mulțumit. ,,Spațiul albastru” influențează asupra noastră în felul următor:

1.Reduce stresul

Apa – este remediul natural de a ameliora stările de stres. Ea conține ioni naturali încărcați pozitiv, despre care se știe că au capacitatea de a ne calma.

Indiferent dacă înoți sau pur și simplu te scufunzi în apă, vei simți cu siguranță senzația de relaxare. Este o metodă eficientă de îmbunătățire a dispoziției, de care ar trebui să ne bucurăm cât mai des!

2.Stimulează resursele creative

Ești în criză de creativitate? Iată că oamenii de știință au găsit soluția acestei probleme – marea. Aflarea în spațiul albastru permite limpezirea gândurilor și stimulează imaginația.

La fel ca și în timpul meditației, pe plajă apare senzația de liniște, care îți va permite și îți soluționezi problemele și să te concentrezi mai mult asupra planurilor tale.

3.Te scapă de depresie

Efectul vătămător ale valurilor mării și a razelor solare ameliorează stările depresive. Combinația dintre sunete și priveliște te poate duce într-o stare meditativă. Datorită acestui fapt, poți să îți clarifici gândurile, aflându-te departe de haosul vieții cotidiene.

4.Ți se deschid perspective noi

Și anume perspectiva de schimbare spre bine! Natura întotdeauna a avut cele mai bune condiții pentru o viață sănătoasă și fericită, iar plaja este deosebit de benefică pentru suflet. Așadar, deja știi unde îți vei petrece următoarea vacanță?!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O femeie de 70 de ani a curatat singura 52 de plaje pentru a salva lumea pentru nepotii ei! 264Cum arată vedetele emisiunilor noastre TV preferate în viața reală cand nimeni nu le filmeaza 417

Nu mai aștepta ca oamenii să te facă fericit, caută fericirea în tine 82Zodii de bărbați pe care e bine să le eviți . Femei, feriți-vă de acești bărbați din zodiac 1903Doctor Victor Coteț: "Opriți-vă 2 minute și citiți acest lucru" 105115 fotografii care ne dovedesc ca lumea inca poate sa fie un loc mai bun 147O batrana intr-o gara ! Aceasta FATA impreuna cu Bunelul ei face Furori pe Internet cu acest Cantec frumos - VIDEO 17052810 lucruri banale care ne expun la mult mai multe radiații decât credem 1244Povestea celui mai bogat om de pe planetă care a refuzat să plătească o răscumpărare pentru propriul său nepot 342520 de persoane care se pot adapta la orice situație 1036
SuperClipuri.com 2020