SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Felicitări Simona, pentru prima data in istorie campioana la Wimbledon!
Pentru prima data in istorie Simona a câștigat turneul de la Wimbledon. Aceasta a reușit sa se califice in semifinale după 5 ani și pentru prima data a reușit sa câștige finala acestui turneu.

Simona a reușit sa egaleze performanța lui Ilie Nastase după mai bine de 40 de ani. Astfel ,ea a reușit sa între in rândul marelor jucătoare care au câștigat un turneu de o asemenea anvergura.

Pentru tot ce a făcut pentru noi Simona merita tot respectul si aprecierea noastra.

Dupa meciul de astăzi cu Serena, Simona a reușit sa întrerupă un lung șir de victorii al americancei și sa se impună pentru prima data in fata ei intr-o finala .

Speram ca Simona sa continue acest parcurs minunat și sa câștige in continuare cât mai multe trofee. Cu siguranța a reușit sa uimească o lume întreaga cu aceasta performanța și sa fie din nou in topul marelor jucătoare din lume.

Felicitări Simona și îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi și pentru faptul ca ne faci mândri ca suntem romani !

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 lucruri despre care toată lumea a auzit, insa numai câteva persoane au avut ocazia sa le vada 84415 cupluri de actori fictive care au sfârșit prin a cădea în dragoste în viața reală 306

10 secrete ascunse în logo-urile studiourilor de film de la Hollywood 50116 animale superbe care au fost colorate intr-un creativ de natură 6925 de cupluri de animale care pot topi orice inima cu dragostea lor 187Bărbații au mărturisit din ce cauză nu pot rezista în fața femeilor mai în vârstă 91624 de poze cu umbre care au creat un Univers paralel 388319 fotografii care arată luptele prin care trec zilnic persoanele scunde 632Uite ce face Cea mai Puternica Femeie din lume...VIDEO 1310Citește în fiecare zi de luni, Rugăciunea care dezleagă blestemele și farmecele de orice fel 210
SuperClipuri.com 2021