SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

16 povești care pot fi un IMPULS pentru cei care sunt pe cale să renunțe
1. „La o vârstă fragedă, am dezvoltat probleme de auto-imagistică despre corpul meu. Mai târziu a condus la depresie și anxietate de care am suferit ani de zile. Recent, în cele din urmă, am iesit din cochilie și fața și corpul meu se află intr-un tablou la Art Basel anul acesta. Nu puteam fi mai mândra de mine.

2. „Am absolvit. Sunt un tata singur. Fac totul pentru ei.”

3. „Am vizitat sala de gimnastică timp de 800 de zile și sunt foarte aproape de a pierde 100 de kilograme.”

4. „Bunica mea a pierdut contactul cu cel mai bun prieten de acum 40 de ani când s-a mutat și după ani de căutări am găsit-o în sfârșit și s-au reunit. Plang!”

5. „Este important ca oamenii să știe că scaunul cu rotile este facut din flori și stele.”

6. „Mi-am vândut camionul pentru a-i plăti operația.”

7. „11 luni, 101 kg pierdute, fără intervenție chirurgicală. Viata e buna.”

8. „Am fost provocați să urcăm pe cei mai înalti munți din Scoția, Anglia și Țara Galilor, pe toti în 24 de ore … am făcut-o în 23 de ore și 53 de minute și am strâns 1800 de dolari pentru caritate ! Mă bucur de o băutură bine-meritată pentru a înlătura durerea.”

9. Echipa Bionic

10. „Lucrurile pe care le-am făcut pentru a ajunge acolo unde sunt astăzi”.

11. Am 20 de ani. Eu mi-am făcut rochia de mireasă! Totul a fost cusut manual cu degetele, acul și ata. Pentru prima dată, sunt mândra de mine.

12. „După 117 zile în incubator, el este în sfârșit acasă.”

13. „Bunica mea este în spital acum și a vrut să-si vadă câinele. Așa că am făcut să pară că eram insarcinata și am reușit. ”

14. „Pentru toți cei care credeau că sunt o ciudata în școală …”

15. „Cred că arăt bine cheala. Am fost cu adevărat trista când mi-am pierdut părul din cauza chemoterapiei mele, dar acum îmi place capul chel. ”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acest cantec MINUNAT este pentru toti romanii PLECATI in strainatate ! 4059213 cele mai scumpe lichide de pe Pământ, dintre care pe unele chiar le folosim 3331

10 lucruri pe care le poți face cu o doză de Coca Cola 70530 de idei geniale care ar trebui sa apara si în școlile noastre 8958 oameni nerușinați din cale afară! Le lipsesc cei 7 ani de acasă! 322811 servicii pe care stramosii nostri erau obligati sa le faca si care astazi nu mai exista 160721 de Animale care au o mulțime de întrebări pentru oameni și ar dori să înțeleagă ce se află în capul nostru 226SOACRA MARE a uimit invitatii cu talentul ei chiar la ziua nuntii feciorului ei .. Invitatii cand au vazut cum canta femeia la acest instrument.. au ramas CUCERITI - VIDEO 6215Uita-te la acest erou anonim cum isi risca viata pentru a salva un iepuras inspaimantat dintr-un incendiu devastator! Gestul sau este impresionant! 10325 de Fotografiile istorice captivante pe care trebuie să le vezi 1850
SuperClipuri.com 2023