SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

16 povești care pot fi un IMPULS pentru cei care sunt pe cale să renunțe
1. „La o vârstă fragedă, am dezvoltat probleme de auto-imagistică despre corpul meu. Mai târziu a condus la depresie și anxietate de care am suferit ani de zile. Recent, în cele din urmă, am iesit din cochilie și fața și corpul meu se află intr-un tablou la Art Basel anul acesta. Nu puteam fi mai mândra de mine.

2. „Am absolvit. Sunt un tata singur. Fac totul pentru ei.”

3. „Am vizitat sala de gimnastică timp de 800 de zile și sunt foarte aproape de a pierde 100 de kilograme.”

4. „Bunica mea a pierdut contactul cu cel mai bun prieten de acum 40 de ani când s-a mutat și după ani de căutări am găsit-o în sfârșit și s-au reunit. Plang!”

5. „Este important ca oamenii să știe că scaunul cu rotile este facut din flori și stele.”

6. „Mi-am vândut camionul pentru a-i plăti operația.”

7. „11 luni, 101 kg pierdute, fără intervenție chirurgicală. Viata e buna.”

8. „Am fost provocați să urcăm pe cei mai înalti munți din Scoția, Anglia și Țara Galilor, pe toti în 24 de ore … am făcut-o în 23 de ore și 53 de minute și am strâns 1800 de dolari pentru caritate ! Mă bucur de o băutură bine-meritată pentru a înlătura durerea.”

9. Echipa Bionic

10. „Lucrurile pe care le-am făcut pentru a ajunge acolo unde sunt astăzi”.

11. Am 20 de ani. Eu mi-am făcut rochia de mireasă! Totul a fost cusut manual cu degetele, acul și ata. Pentru prima dată, sunt mândra de mine.

12. „După 117 zile în incubator, el este în sfârșit acasă.”

13. „Bunica mea este în spital acum și a vrut să-si vadă câinele. Așa că am făcut să pară că eram insarcinata și am reușit. ”

14. „Pentru toți cei care credeau că sunt o ciudata în școală …”

15. „Cred că arăt bine cheala. Am fost cu adevărat trista când mi-am pierdut părul din cauza chemoterapiei mele, dar acum îmi place capul chel. ”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O intreaga familie a murit dupa ce o tanara a facut o greseala simpla in bucatarie! Tu sa nu faci asa 199215 descoperiri medicale revoluționare, care au salvat milioane de vieți 659

De ce unii oameni sunt atât de răi și lipsiți de respect, față de alții? 37313 Semne că sunteți mult mai inteligent decât credeți 1878Acesti milionari nu cumpara iahturi si insule, dar salveaza mii de copii! 2956JOS PALARIA pentru FEMEI! Barbati ASCULTATI si INVATATI! Acest vorbe sunt de AUR.. Vezi VIDEO 69042Fetiţa se străduieşte să rupă o placă de lemn, apoi găseşte o soluţie amuzantă pe care nimeni nu o anticipase 27118 Imagini care ne dovedesc că încă există cavaleri si in zilele noastre 416618 persoane care au fost înzestrate cu un aspect magnific 498Faceți cunoștință cu Gringo, pisicuța cu mustață, care a cucerit inimile tuturor 85
SuperClipuri.com 2022